CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Macam Sakit Mental" - Hari-hari Noorkhiriah Dapat Mesej Bab* Dari 'P. Ramlee'

7-9-2020 02:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3682| Komen: 8

Description: Pelakon Noorkhiriah memuat naik tangkap layar mesej makian daripada individu tidak dikenalinya di Instagram.
Pelakon Noorkhiriah memuat naik tangkap layar mesej makian daripada individu tidak dikenalinya di Instagram.



Katanya, setiap hari dia menerima mesej sedemikian daripada individu menggunakana nama samaran P. Ramlee.

Noorkhiriah bagaimanapun tidak pasti motif individu terbabit mengirimkan mesej berbaur kata-kata kesat kepadanya.


Kredit foto: IG Noorkhiriah

"Mamat ni macam sakit mental ke apa, akak tak pasti. Tapi, hari-hari hantar (mesej) makian. 

"Nak marah pun tak guna, cuma apalah yang terbuku di hati mamat ni agaknya," tulisnya.


Bagaimanapun, tinjauan di IG Noorkhiriah mendapati hantaran berkenaan telah dipadam.

Apa masalah P. Ramlee ni dengan Noorkhiriah sebenarnya? - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 7-9-2020 02:53 PM
Tapi kebanyakkan kes macam ni selalunya chat diri sendiri
Quote barfi 7-9-2020 03:17 PM
Hahaa banyak masa terluang tu sian
Quote minah_selekeh 7-9-2020 03:21 PM
Tak perlu layan la.. Benda camni pun terkesan ke?
Quote tumpanglalu74 7-9-2020 03:52 PM
[youtube]7kOfGoDd-VQ[/youtube]
Yang anto..

Quote ninjago 7-9-2020 04:10 PM
skali tgk budak darjah 6 punya keje. hahahhaa..

block je la. biar org tu yg penat nk create ig baru each time.
Quote jijilaaa 7-9-2020 04:33 PM
ramai jugak retis lain pun kena mcm ni. tgk diaorg komen2 kat IG...mental ke apa budak tu. batak nak famous kot?
Quote lattehazelnut 7-9-2020 04:44 PM
Block je senang kan
Quote husna_amal 8-9-2020 10:08 AM
Dah kenapa fake p.ramlee tu. Entah apa yang dia tak puas hati tu.

Lihat semua komen(8)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.075282 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top