Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Botol Minuman Baru Dibeli Diisi Dengan Air Kencing

6-9-2020 06:56 PM Komen: 14
Seorang wanita terkejut apabila menerima hadiah misteri dalam botol minuman yang dibeli secara dalam talian.

Sarah Starr,36 mendakwa botol minuman yang dihantar ke rumahnya di Bristol diisi dengan air kencing manusia.

Daily Star melaporkan, wanita itu kemudiannya berkongsi mengenainya di Facebook.

Kredit foto: Daily Star
"Saya buka bungkusan dan ia berbau sangat hancing. Saya cuba bercakap denganmpegawai khidmat pelanggan dan mereka mahu pulangkan semula wang saya.

"Kotak itu tak rosak dan tak terbuka. Bila buka ada cecair perang di dalamnya."

Dalam masa yang sama, Sarah mahu pembekal barangan berkenaan dikenakan hukuman setimpal. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sarahmirza 8-9-2020 05:21 PM
supernaturalee replied at 6-9-2020 07:12 PM
Ni bkn @sarahmirza @ @sarah82 no



Euuuwwww geli la...
Pengotor gila siapa yg buat ni..

Lain-lain Komen

Quote supernaturalee 6-9-2020 07:12 PM
Ni bkn @sarahmirza @ @sarah82 no



Hanatnya perangai Klu btl tu urine

Quote sarah82 6-9-2020 07:19 PM
supernaturalee replied at 6-9-2020 07:12 PM
Ni bkn @sarahmirza @ @sarah82 no



Hahaha.. Gila la kan... Kesian kat sarah tu
Quote tungkai 6-9-2020 07:49 PM
Kalau jadi kat nusantara, dah kena santet yg isi air kencing tu
Quote Belibis 6-9-2020 08:00 PM
Kalau beli kat lazada sarah82 la kot{:smile
Quote sarah82 6-9-2020 08:47 PM
Belibis replied at 6-9-2020 08:00 PM
Kalau beli kat lazada sarah82 la kot{:smile

Choiii.. Botol ayaq aku beli tupperware.. Hahahha
Quote merrissa 6-9-2020 08:58 PM
eueeeww org uk pon jijk
Quote liyamariska 6-9-2020 08:59 PM
makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Quote Kurex 7-9-2020 07:54 AM
Mana mungkin leluhur bertamadun idaman urban berkerak buat macam ni
Quote shysari 7-9-2020 08:36 AM
Sama kot ngan spesis buka makanan dan minuman kat pasaraya.
Quote TomyamPuteh 7-9-2020 08:40 AM
Ini kes nk pedajal ke ape ni?
Quote husna_amal 7-9-2020 10:42 AM
Kalau tak seller, kurier punya angkara. Urien test je.
Quote chinta89 7-9-2020 11:26 AM
hudoh perangai
Quote Artemesiaa 7-9-2020 11:40 AM
Kalau katanya kotak tak rosak tak dibuka pasti kerja pekerja kilang yang membuat, marahkan boss mula buat perangai tak normal
Quote sarahmirza 8-9-2020 05:21 PM
supernaturalee replied at 6-9-2020 07:12 PM
Ni bkn @sarahmirza @ @sarah82 no



Euuuwwww geli la...
Pengotor gila siapa yg buat ni..

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top