Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ezlynn Jumpa Pasir Misteri Dalam Rumah

5-9-2020 03:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 43

Ezlynn menemui objek misteri berupa pasir di bahagian stor rumahnya di Damansara Perdana.

Menurutnya, dia sendiri tidak mengetahui bagaimana ia boleh berada di situ.


Ini merupakan kali kedua dia menemuinya, namun masih buntu mencari puncanya.

"Sebenarnya saya pernah jumpa sekali benda itu lebih dua tahun lalu dan sudah bersihkan sepenuhnya. Tiba-tiba, ia timbul balik semalam membuatkan saya buntu dan musykil apa benda sebenarnya.

"Saya kemudian periksa bahagian rumah termasuk siling, barangkali ada anai-anai, tapi tak jumpa. Padahal saya tinggal sendiri di rumah, tak tahulah siapa pula letak pasir itu di sana.

"Semalam, saya cuma mahu menyusun kasut-kasut di rak, tapi terjumpa pula objek itu buat kali kedua. Semestinya menjengkelkan apabila setiap kali bersihkan rumah, tiba-tiba timbul pula," katanya di Instagram.



Bagaimanapun penyanyi ini enggan memikirkan sangat tentangnya.

Tidak sampai ke tahap meminta bantuan pakar mistik bagi menyelesaikannya.

Kredit foto: IG
"Setakat ini, saya tidak mahu lagilah rujuk atau minta panduan pakar yang berkenaan. Tiada apa-apa yang serius pun dan hendak dirisaukan sangat. Saya pun tak mahu ia menimbulkan sebarang fitnah."

"Saya husnuzon sajalah. Ada yang kata muntah kucing padahal saya tak bela kucing pun. Objek itu pun, sebenarnya lebih kepada serupa pasir." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : Nora Danish Bangga Anak Dua Tahun Dah Hafal Sifir

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote makadek 11-9-2020 01:08 PM
Aku bertukar dgn elyana lbh kurang muka depa

Lain-lain Komen

Quote Belibis 5-9-2020 03:16 PM
Laaa..hampir tertukar dengan zila bakarin.{:childlike
Quote dudaberhias 5-9-2020 03:16 PM
macam anai2 jah... bawak2 kemas rumah lah nokkk dari duk goyang kaki... tak pasal2 heshe pergi jumpa bomoh kejap lagi sebab ingat ittew benda misteri... nak bajet2 putri kristal la tu boleh keluarkan kristal dari celah bedah
Quote kirana_22 5-9-2020 03:19 PM
Mungkinkah tanah kubur?
Quote Kurex 5-9-2020 04:25 PM
Mati2 ingat zila bakarin
Quote Kurex 5-9-2020 04:34 PM
Ezlin zila...
PicsArt_09-05-04.32.52.jpg
Quote LadyCarefree 5-9-2020 04:49 PM
Pasang je lah cctv. Bukannya mahal.
Quote sleepandream 5-9-2020 05:14 PM
sheols kaya kan... pegi la upah pest control rentokill ke apa buat inspection berkala every 2 weeks ke apa
Quote TerataiMelur02 5-9-2020 05:15 PM
Serabainye la pakai tudung
Quote lavendernovella 5-9-2020 05:17 PM
Mungkin semut bawak kot? Kan sebelum ni summer, so hot kan... {:question
Quote BicaraHatiku 5-9-2020 05:21 PM
dudaberhias replied at 5-9-2020 03:16 PM
macam anai2 jah... bawak2 kemas rumah lah nokkk dari duk goyang kaki... tak pasal2 heshe pergi jumpa ...

Kan.. nmpk sgt x pernah mengemas
Quote TomyamPuteh 5-9-2020 06:37 PM
En kucen yg bwk msk kot. Dia ada bela kucen kan?
Quote rje 5-9-2020 07:12 PM
Huh caye sangat...
Quote CiliPadiSedap 5-9-2020 07:28 PM
tu kuih sarang semut lah
Quote supernaturalee 5-9-2020 08:10 PM
TerataiMelur02 replied at 5-9-2020 05:15 PM
Serabainye la pakai tudung

Lagi serabai Klu x pakai


Quote RatuDunia94 5-9-2020 09:03 PM
Kena panggil org pest fontrol cek rumah.. mubgkin boleh tanya jiran2 ada masalah serupa tak.
Quote hasniey 5-9-2020 09:18 PM
Nk kata pasir kasar pulak.mungkin anai2 atau ada sarang lebah ke...cer panggil pest control.
Tp npe ckp dok sorg2?bukan dia dh kawen ke
Quote jijilaaa 5-9-2020 09:50 PM
nak limelight la tu..kan dah senduuuu. btw dia ni ada biz lain ke selain nyanyi kat dinner2 company?
Quote daiman 5-9-2020 11:04 PM
tah2 siling rumah ko berlubang tak.?
Quote Catpaw 6-9-2020 01:03 AM
hasniey replied at 5-9-2020 09:18 PM
Nk kata pasir kasar pulak.mungkin anai2 atau ada sarang lebah ke...cer panggil pest control.
Tp npe ...

Sheols kawin dengan sape pula kepas cerai dulu te?

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top