Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kongsi Pun Dapat Saham, Noorkhiriah Tapis Video Peniaga Elak Dosa

4-9-2020 01:59 PM| Komen: 22

Jika sebelum ini Siti Sarah lantang bersuara mengenai isu  'marketing goncang', terbaru aktres Noorkhiriah pula menyuarakan isu serupa.

Tegas pelakon berusia 41 tahun itu, dia memaklumkan terpaksa bertegas dalam menapis tawaran untuk melakukan ulasan produk memandangkan semakin banyak peniaga sanggup menayang 'aset' demi melariskan produk.



"Disebabkan sekarang dah terlalu ramai tak kira perempuan tulen atau sebaliknya. Dah tak ada segan silu tonjol buah kelapa, cempedak, pisang, betik segala.

"Bahu akak dah berat dengan dosa. Akak tak baik, tapi cuba mengelakkan," tulisnya.


Kredit foto: IG Noorkhiriah

Dalam masa sama, Noorkhiriah menasihati orang ramai supaya mencari keredaan Allah dalam mencari rezeki.

"Jangan takut, tertutup 1 pintu 10 pintu Allah buka. Yakin," ujarnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 22
Komen

Previous : "Buat Yang Baru Nak Cari Pasal 'Anak Nora' Tu, Ini Jawapan Dari Wakil Keluarga"

Next       : "Tak Apalah Buncit, Janji BF I Kaya" - Atikah Suhaime Sentap Dikritik Berbadan Dua

Komen Terbaru

Quote SKUTIL 11-12-2020 09:02 PM
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 09:10 PM
Azza elite pun selamba je post iklan tetek n bontot montot pompuan seksi gelek2.. ujung2 katanya dui ...

Gampang nya dia punya reason hakhakhakhakhaktuih i x tau barakah ke tak duit dorang tu dpt

Lain-lain Komen

Quote Lalalaland 4-9-2020 02:38 PM
punca i x suka sgt nk beli product malaysia sbb nk tgk iklan dia je pn dah meluat.mmg xkn tgk smp habis so x kn tau product apa org tu jual.bgs la ada yg menegur.walaupun kita ni x elok,jgn la jd lebih teruk kan?
Quote husna_amal 4-9-2020 03:21 PM
Baguslah meniaga dengan baik . Moga2 rezeki yang kita dapat diberkati Allah.
Quote Rara77 4-9-2020 04:21 PM
Bagus dia ni tak mcm retis lain
main hauk je review nampak tetek
janji masyuk
Quote barfi 4-9-2020 07:36 PM
Rara77: Bagus dia ni tak mcm retis lain main hauk je review nampak tetekjanji masyuk


Cer tengok IG sajat ada video review harini pompuan mana tah ramas tetek sendiri jual produk.. gilo la pompuan Melayu zaman skg. Ingat kan pondan cam sajat je tak malu, pompuan sejati pun sama naik dah
Quote RatuDunia94 4-9-2020 09:10 PM
Azza elite pun selamba je post iklan tetek n bontot montot pompuan seksi gelek2.. ujung2 katanya duit review nak bantu belikan tv utk budak miskin yg ngendap tv jiran..
Quote LadyCarefree 5-9-2020 08:46 AM
RatuDunia94: Azza elite pun selamba je post iklan tetek n bontot montot pompuan seksi gelek2.. ujung2 katanya duit review nak bantu belikan tv utk budak miskin yg  ...


Alep syukriak pon selamba je cakap tetek tetek
Quote jijilaaa 5-9-2020 09:41 AM
IG review skang semua tuntuk tetek fake.. penuh filler je. tp overclaim pakai produk besarkan tek...
Quote haruslah 5-9-2020 09:47 PM
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 09:10 PM
Azza elite pun selamba je post iklan tetek n bontot montot pompuan seksi gelek2.. ujung2 katanya dui ...

Sory i xleh husnuzon part beli tv tu
Hati i kotor kot
Huhuhu

Btw, khiriah ni ade buat servis van jenazah kan
Arwah kumin aritu van dia yg uruskan
Quote RatuDunia94 5-9-2020 09:51 PM
haruslah replied at 5-9-2020 09:47 PM
Sory i xleh husnuzon part beli tv tu
Hati i kotor kot
Huhuhu


Marketing cuols.. ala2 sheols canang nk bantu beli tv guna duit ig review.. so peniaga2 online ala2 terkesima gitu dgn niat murni sheols.. maka nya makin ramai lah yg akan dm nk buat ig review dgn sheols.. mcm x biasa.. ala2 penuggang agama gitu.. tp sheols penunggang tv  
Quote Melorqe 6-9-2020 08:08 PM
produk yg sapu te**ks ni tak merbahayakan kesihatan ke?
takde ke doktor yg  nak bg statement kat ponder2 produk ni?
yg betina2 ni pun aku tak faham, laki hangpa gila se*s sgt ke sampai nak sgt te*s besar?
hidup pikirs se*s saja ka hangpa ni? tak da aktiviti menarik hangpa nak buat ka?
Quote macaiPH 6-9-2020 08:44 PM
sampah masyarakat sahaja yang beli produk sampah
Quote lattehazelnut 7-9-2020 07:52 AM
artis2 yg iklankn vessa ni mmg gile ke ape.. mcm porn dah iklan dia..

https://www.instagram.com/vessa.hq/
Quote biozipstar 7-9-2020 12:12 PM
betul aku setuju sgt. kalau nak promote boleh tapis2 sikit tak retis ni
Quote gadget 7-9-2020 12:38 PM
menyampah aku betina ni...alim yg fake...
Quote matchstick 8-9-2020 02:14 PM
gadget replied at 7-9-2020 12:38 PM
menyampah aku betina ni...alim yg fake...

hati ko yg dh hitam kot
Quote gadget 8-9-2020 02:20 PM

aik...cakap mcmtu pun kata hati hitam? aku pernah deal dgn dia dulu...sbb tu aku cakap...dia ni kat depan tv dgn personal sangat lah beza...aku bukan suka2 cakap dia gitu tanpa sebab...ko pun aku yakin mesti ada org yg ko tak suka..normal lah kan?
Quote palmolive 8-9-2020 02:27 PM
lattehazelnut replied at 7-9-2020 07:52 AM
artis2 yg iklankn vessa ni mmg gile ke ape.. mcm porn dah iklan dia..

https://www.instagram.com/ ...

ko tolong promote pulak..hehe
Quote matchstick 8-9-2020 03:02 PM
gadget replied at 8-9-2020 02:20 PM
aik...cakap mcmtu pun kata hati hitam? aku pernah deal dgn dia dulu...sbb tu aku cakap...dia ni ka ...

Ooo gitu..cakap la terang2 yg ko kenal diri dia yg sbnr sbb tu ko komen gitu. Aku tak kenal dia. Kalau org aku tak kenal aku pilih utk bersangka baik dulu unless org tu ada buat kesalahan or dosa dgn aku. Bila dh tahu or kenal baru boleh judge. Sorry lah laju plak aku tuduh hati ko hitam
Quote mizruncing 8-9-2020 03:34 PM
retis sengkek je yg sanggup review iklan bodoh2 tu. desperate sgt nk duit. yg tak paham still ade yg beli haihhhhh

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top