Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Buat Yang Baru Nak Cari Pasal 'Anak Nora' Tu, Ini Jawapan Dari Wakil Keluarga"

4-9-2020 01:06 PM| Komen: 159

Tidak tahan melihat ibunya terus dicemuh warga maya, anak sulung Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman Johan, 27, tampil membuka mulut mengenai isu tular adik perempuannya bercumbu.


Kredit foto: Gempak

Dalam hantarannya di Twitter, Syakir meluahkan rasa kesal terhadap warganet yang meletakkan kesalahan atas bahu ibu dan adiknya seolah-olah pihak lelaki yang memuat naik video berkenaan langsung tidak bersalah.

Pun begitu, dia berharap agar insiden ini menjadi pengajaran buat adiknya, Putri Nor Dahlia.



Kredit foto: Twitter

Bagi Syakir, warga maya tidak adil dalam menjatuhkan hukum.

"Ya adik aku salah. Dua-dua salah sebab buat dosa. Yang kena hentam adik dan mak aku je," tulisnya.

Berikutan insiden itu, Syakir memaklumkan mereka telah merampas beberapa gajet milik adiknya.


Kredit foto: Twitter

Sementara itu, Nora menerusi Instagramnya sebelum ini memuat naik posting luahan hatinya berhubung insiden itu.


Kredit foto: IG Nora

Semoga keluarga Nora bertabah dengan ujian ini dan sabar dengan tohmahan yang dilemparkan netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 159
Komen

Previous : Ebit Lew Sedih Elewsmart Dipecah Masuk, Semoga Pelaku Diberi Pengajaran

Next       : Kongsi Pun Dapat Saham, Noorkhiriah Tapis Video Peniaga Elak Dosa

Komen Terbaru

Quote shizu 7-1-2021 09:00 PM
Semoga Nora tabah menghadapi ujian ni

Lain-lain Komen

Quote naksedap 4-9-2020 01:09 PM
So mana identiti budak laki tu? Ahli csi porem dah dpt info?
Quote naksedap 4-9-2020 01:11 PM
Ali susun dah boleh tarik nafas lega..netizen leh lupa dia Jap dgn isu ni
Quote duri_durians 4-9-2020 01:12 PM
benar belaka... anak lelaki tak perlu diajar tak perlu dihukum.
malah mmg nature doorg tak rasa bersalah pun..
bangga lagi ada..
anak jantan , fkboy..

ni jugak yg digilai budak2 pmpuan.

tolong ye mana yg ada anak2 kecik tu ajar anak lelaki dn perempuan utk bertanggungjawab n ada accountability..
Quote sunshinelady 4-9-2020 01:34 PM
ye lah. lelaki yg cium & sorang lagi yg amik video tu. also anyone sekeliling diorang yg witnessed tu. hmm bukan salah pompuan tu sorang je.
Quote Miawlover 4-9-2020 01:39 PM
Well.. Tak surprise pun. Majoriti masyarakat kita mmg dari dulu lg suka letakkan kesalahan pd perempuan. Kata mereka lelaki takde salah, mmg itu nature dia org.
Quote caprut 4-9-2020 01:42 PM
Bini dia pon mcm sosial je. Aku rasa nora tahu je pragai hazebedah anak2 dia. Tp kli ni terkantoi dgn netizen
Quote manehnya 4-9-2020 01:44 PM
Lindungilah anak2 kami Dr jalan2 kemaksiatan Dan perzinaan
Quote dudaberhias 4-9-2020 01:57 PM
soo takde sape ke nak bongkarkan sape jejan haus ittew... haus tunggu order la tu sampai kena hirup air liur dari mulut orang sebelah...
Quote msdummy.2018 4-9-2020 02:01 PM
forum cepatlah csi jantan and org amik video tuh...i xsbr nk kecam nih
Quote beatgirlX 4-9-2020 02:03 PM
Btul..sb Nora tu dikenali so dia yg teruk kena hentammm...
Tak fair sb bdk lelaki tu pun keji perangai...mesti ada mak pak dan family yg patut turut serta nemohon maaf mcm family Nora
Quote sukacactus 4-9-2020 02:09 PM
Apa kata abg budak dahlia ni expose identiti budak laki tu
Baru la netizen boleh kecam berjemaah
Ni dah xkenal cemana?
Quote Cpkay 4-9-2020 02:12 PM
naksedap replied at 4-9-2020 01:11 PM
Ali susun dah boleh tarik nafas lega..netizen leh lupa dia Jap dgn isu ni

correction.. Ali tengah susun strategy lagi tu untuk mantapkan hujah hujah dia..
Quote makadek 4-9-2020 02:14 PM
Kau dah p sepak terajang o saman budak laki ti ke jang... Kalau tak bek ko diam...
Quote julia5094 4-9-2020 02:15 PM
Memang keji sangat perangai budak lelaki tu..tapi nak larikan diri dari masalah dan mengatakan budak lelaki tu jahat dan paksa benda ni berlaku..iols menyebabkan benda ni jadi lebih besar. Sebabnya ramai pulak yang nak judge samaada benda tu berlaku secara paksa atau rela.

Sebab tu spatut awal2 mengaku je kesalahan tu tanpa menyalahkan orang lain. Harap2 tak ada lagi video2 yang keluar macam ni. Buat anak2 lelaki...tolong la hormat pada perempuan. Nanti orang buat kat orang terdekat mcm kita..tau pulak kita nak marah.

Jadikan sebagai pengajaran..sebab tau2 je la..budak2 muda ni otak pun tak berkembang 100% lagi..pemikiran tak matang..darah muda..
Quote crossline 4-9-2020 02:16 PM
I tgk vid tu, nmpk sgt budak lelaki tu yg tarik muka/kepala anak Nora, masa cium tu pun tangan budak lelaki tu masih pegang muka anak nora. Sampai anak Nora kebelakang baru lah dia dapat lepas. Meaning budak ppuan tu tak rela pun, mcm kena force. Me olls tau la kiss2 gini.
Quote JunkMail 4-9-2020 02:16 PM
Aku geli tengok muka budak lelaki tu... eyuuuuuuu bulu pun tak tumbuh lagi
Quote lasagna 4-9-2020 02:19 PM
sukacactus replied at 4-9-2020 02:09 PM
Apa kata abg budak dahlia ni expose identiti budak laki tu
Baru la netizen boleh kecam berjemaah
N ...

yes iols setuju, patut bdk lelaki tu laa patut hadap. kasi reveal.
asyik ppuan jer kena.
Quote Lalalaland 4-9-2020 02:29 PM
kesian tgk nora ni..hopefully dia tabah.nk besarkan anak zaman skrg ni bukannya senang.hopefully anak dia amik iktibar lah bila jd mcm ni kesian kt mak dia.
Quote sukacactus 4-9-2020 02:30 PM
crossline replied at 4-9-2020 02:16 PM
I tgk vid tu, nmpk sgt budak lelaki tu yg tarik muka/kepala anak Nora, masa cium tu pun tangan budak ...


Harap tgk 2nd video dan komen skali lg

Lihat semua komen(159)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top