Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Foto Dan Kapsyen Elfira Loy Buat Peminat Resah

4-9-2020 12:00 PM| Komen: 123

Hanya disebabkan satu foto hitam putih yang dimuat naik oleh Elfira Loy di Instagram, macam-macam pula spekulasi timbul.

Dalam foto itu, Elfira kelihatan tersenyum dan menulis "Senyuman itu sekarang menjadi 'limited edition" sebagai kapsyen.


Ramai di antara pengikutnya terkejut dan mendakwa pelakon ini sedang berduka dan berdepan dengan masalah besar.

Foto: IG
Antara komen:

"Terkejut bila tengok post macam ni."

"Sentiasalah senyum walaupun ujian dan dugaan datang kerana Allah SWT hendak menguji hamba-hamba-Nya.

"Terkejut bila tengok post macam ni, teruskan senyum Kak El."



Ada juga yang membuat andaian hubungan Elfira dan suaminya sedang dilanda badai.

Bagaimanapaun Elfira tidak memberikan sebarang komen mengenainya.

Doakan sahajalah yang baik-baik. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 122
Komen

Previous : Mengarut Lah Jual Laksam Hari-hari, Shima Anuar Buktikan Sebaliknya

Next       : "Bercumbu, Perempuan Yang Kena Seranah, Lelaki Terus Selamba,"-Fynn Jamal

Komen Terbaru

Quote Redmyvi 18-9-2020 08:04 AM
Peminat mana yg resah tu ?? Kemain tajuknyaa...

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 4-9-2020 02:10 AM
pakai filter black n white pun tak boleh yach sekarang ni...
ada je yang nak risau... yang duk filter sampai tak nampak wajah manusia tu uolsss tak risau plak kot2 theyols bakalan jadi patung lilin...
Quote RatuDunia94 4-9-2020 02:13 AM
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??
Quote salamon 4-9-2020 02:20 AM
Dah nak bercerai dah ka? Aku tnya je ni, kunk stgi ada yg buat keje jadi PA tuhan lak
Quote naksedap 4-9-2020 02:22 AM
Dan xseharusnya aku...bertemu dirimu...
Quote namr 4-9-2020 02:25 AM
Diamla elbirah
Quote lolipopbiru 4-9-2020 02:25 AM
karut semua ni. diorg ok je
Quote rainbowrainz 4-9-2020 02:31 AM
Nexttttttttt
Quote makadek 4-9-2020 02:56 AM
Aku baru blik dr ig dia 17hrs ago elok je dia post sal rayan tu.. Laki dia tlg snap..saja je tu acah2 limited..tp dia ni kalau kena cerai akn murung kaw2 oohh.... Mesin atm besar tu
Quote binipopeye 4-9-2020 03:08 AM
dh gemok balik elpira nih... elok laa cun2 kan body tuh balik mcm lepas pantang.. cer belajar2 dari datin tin E jaga body lagi tuh beranak kembar... jgn smpi melepas mesin atm wooo
Quote Nsz1314 4-9-2020 03:21 AM
Bg iols pulak. Bukan sbb dia ade mslh dgn laki dia sbb nk cerai ke ape. Mybe dia stress dgn kehidupan dia. As a mother, dok rumah, jaga anak, jaga laki, x amek job sngt. So for me..kdg2 penat n x sempat nk seronok2 dgn diri sndiri compare zmn bujang dulu. No me time.
Quote rosevelvet 4-9-2020 03:30 AM
dudaberhias replied at 4-9-2020 02:10 AM
pakai filter black n white pun tak boleh yach sekarang ni...
ada je yang nak risau... yang duk filt ...

Sis dude x tido lg nih duk transfer duit juta2 ke obesi ke
Quote Minami2013 4-9-2020 04:03 AM
Caption seorang attention seeker...
Quote lattehazelnut 4-9-2020 04:15 AM
Minami2013 replied at 4-9-2020 04:03 AM
Caption seorang attention seeker...

Baru nak cakap
Quote GarisDepan 4-9-2020 04:51 AM
Nsz1314 replied at 4-9-2020 03:21 AM
Bg iols pulak. Bukan sbb dia ade mslh dgn laki dia sbb nk cerai ke ape. Mybe dia stress dgn kehidupa ...

Iols pulak nk honeymoon puas2 dulu dengan husband before plan nak ada baby. Walaupun umur iols dah 3series. Elpira ni muda lagi kan. Rezeki dia dapat anak cepat. Tapi kene ingat lah rutin dah tak macam time baru kawin. Sebab tu nak ada anak kene ready dari semua segi. Sorry kalau tak related
Quote kiah_mai_pulak 4-9-2020 05:38 AM
oooooo... dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote blue^panther 4-9-2020 06:38 AM
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 02:13 AM
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??

Muka michael ang tu bukan yusuf iskandar jer ker?? Ada lagi ker budak muka mike?? Kenan la kot masa peknen
Quote TerataiMelur02 4-9-2020 06:46 AM
RatuDunia94 replied at 4-9-2020 02:13 AM
Ala.. apa akan jd dgn anak sheols yg berwajah Micheal Ang itu??

Komen2 u ni sangat menghiburkan
Quote cicicumel 4-9-2020 06:55 AM
Kesian elpira dpt watak pembantu dgn body masih gemuk2 air pegang watak kakak dlm drama kt TV3 tuh...
Quote sukacactus 4-9-2020 07:45 AM
Rindu la tu nama dah lama xkena petik kat board gossip, so up 1 post acah sedih

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top