Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Robert Pattinson Positif Covid-19

4-9-2020 11:34 AM| Komen: 30

Bintang utama filem adiwira The Batman, Robert Pattinson disahkan positif Covid-19, lapor Vanity Fair.


Kredit foto: Vanity Fair

Penggambaran filem itu yang sebelum ini ditangguhkan pada Mac akibat pandemik Covid-19, dihentikan hanya beberapa hari selepas kru penggambaran kembali semula ke set di studio di luar London.

Warner Bros. dalam kenyataannya bagaimanapun enggan mengulas mengenai kesihatan pekerjanya.


Kredit foto: IG Pattinson

"Salah seorang ahli penggambaran filem The Batman disahkan positif Covid-19 dan kini menjalani pengasingan. Penggambaran dihentikan buat sementara," katanya. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 30
Komen

Previous : Kasut Adidas Yeezy Guna Nama Malaikat - Adidas, Kanye West Hina Islam?

Next       : "Belum Kering, Dah Mandi Lagi!" - Syahrini

Komen Terbaru

Quote rayray28 11-11-2020 03:37 PM
apedehal replied at 10-11-2020 06:57 PM
Dah ko ni knp ?motif nk kna gugel..kalau lawak sgt cerita la..everybdy has own preference. Lanta ...

auwww i like tim burton

Lain-lain Komen

Quote pitera 4-9-2020 11:38 AM
Oh no, Batman!
Quote Orix 4-9-2020 11:48 AM
GWS edward...............
Quote wasssup27 4-9-2020 12:09 PM
omgggggg. get well soon{:hooray
Quote pisangbanana 4-9-2020 12:32 PM
X penah rse dia ni hensem
Quote adelea 4-9-2020 12:46 PM
lebih sesuai jadi joker dr jadi batman ...
sapa la yg pergi casting mamat twilight ni ..
ben affleck far wayyy handsome and credible jadi batman ...
Quote Artemesiaa 4-9-2020 12:47 PM
Makin ramai artis barat terkena jangkitan tapi kebanyakannya pilih
Quote miszclassique 4-9-2020 02:08 PM
pisangbanana replied at 4-9-2020 12:32 PM
X penah rse dia ni hensem

Yesss sama. Jadi budak2 nerd macam dekat Harry Potter tu bolehla
Quote pisangbanana 4-9-2020 02:32 PM
miszclassique replied at 4-9-2020 02:08 PM
Yesss sama. Jadi budak2 nerd macam dekat Harry Potter tu bolehla

Kannn, dah la kurus and muka pun cengkung je mcm x cukup zat
Aishh, kenapalah dia yg jadi batman nnti
Quote husna_amal 4-9-2020 02:51 PM
Tu lah batman ni tak pakai pelitup muka 3 lapis.
Quote Perawankota 4-9-2020 05:39 PM
X der lain yg lebih layak ke
Quote Kuasaberganda 5-9-2020 11:32 AM
tenet{:question
Quote SweetRehan 5-9-2020 11:33 AM
Br ni iols ada tgk movie baru tajuk Tenet( bosan giler crite ni) ada mamat ni berlakon....ya ampun selekehnya.. Mula2 x perasan dia...
Quote nawab 7-9-2020 03:18 PM
husna_amal replied at 4-9-2020 02:51 PM
Tu lah batman ni tak pakai pelitup muka 3 lapis.

Hahahahahahah
Quote annehuda 9-9-2020 02:15 PM
robert pattinson ni rupenye kantoi tgh bercouple ngan suki wwaterhouse. tp peminat tak suka sbb suki ni mcm golddigger gak.  sblm ni die gunakan bradley cooper utk famous.  skrang ni ngan robert pulak
Quote lasagna 10-9-2020 11:15 AM
adelea replied at 4-9-2020 12:46 PM
lebih sesuai jadi joker dr jadi batman ...
sapa la yg pergi casting mamat twilight ni ..
ben affl ...

forget abt dia hensem or selekeh or muka bersegi-segi, tp aritu bila iols tgk heols dlm cite Tenet, iols bleh stuju utk his nx role for Batman.
Quote adelea 10-9-2020 02:34 PM
Edited by adelea at 10-9-2020 02:36 PM
lasagna replied at 10-9-2020 11:15 AM
forget abt dia hensem or selekeh or muka bersegi-segi, tp aritu bila iols tgk heols dlm cite Tenet ...


ni batman uolss .. batman ....
bukan cam citer tenet yg bosan tu uolsss  ,
tgu movie kuar
u will believe what i said

filem batman ni susah nak gain box office
klu salah letak actor
Quote lasagna 10-9-2020 03:30 PM
adelea replied at 10-9-2020 02:34 PM
ni batman uolss .. batman ....
bukan cam citer tenet yg bosan tu uolsss  ,
tgu movie kuar

iyo iols prasan.. sbb cite batman ni bkn dr marvel, tu pesal sedia maklum focus utk watak.
tp ni iols pya personal opinion selepas tgk movie tenet tu yg watak dia bwk tu, utk batman i bg personal approval jer laa. we shall wait n see.
by the way director buat cite Batman baru pun dr pengarah lain bkn Christopher Nolan, or else dia mebi tak pilih si Robert ni lah kot..




Quote iolss 11-9-2020 05:19 PM
gws la robert.. len kli jg jarak sosial
Quote h0lysh1t 3-11-2020 05:36 PM
get well soon..
trailer batman tu mcm best je...

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top