Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Bella Astillah Urut Berkemban, Netizen Yang Panas

3-9-2020 04:12 PM| Komen: 67

Bella Astillah dikecam gara-gara memuat naik gambarnya sedang berurut sambil memakai kain batik.


Foto: IG
Dalam kemas kini terbaharunya di Instagram itu, Bella menyatakan yang dia kini sudah selesai menjalani proses berpantang.

“Akhirnya saya selesai berpantang. Saya kini kembali,” tulisnya.


Gambar tersebut telah menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Mereka meminta isteri kepada Alif Aziz ini supaya menjaga aurat.



Antara komen:

“Kalau ya pun nak promote tolonglah tutup lah sikit aurat."
 
“Tak elok share picture macam ni."
 
“Dunia...gambar macam ni pun perlu ke nak post."
 
“Kak Bella delete lah aurat.”


Bagaimanapun Bella dilihat tidak melayan komen-komen tersebut. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
1
Komen: 67
Komen

Previous : Lisa Surihani Belum Sedia Jadi Pengarah

Next       : Abby Abadi Tegur Orang Yang Makan Di Kedai 'Pork Free'

Komen Terbaru

Quote gideoncross 9-9-2020 09:54 PM
kacang^soya replied at 5-9-2020 02:29 PM
Selena gomez ek dikatakan dolu pada wajah sheols..oh kelakar

X d nafikn iol pun trfikir yg muka dia seiras Selena G tpi time ada makeup & filter je lh, klau xde makeup mmg xde iras Selena G lngsung. Lain trus, iol dh tngok muka dia tnpa makeup, totally different esp her eyes.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 3-9-2020 04:37 PM
Netizen pun semua benda tak kena la..... Takkan la nak bogel sambil berurut... Dua2 cam palat!!! Termasuk yg bukak benang ni!

Perlu ke semua cerita pasal artis nak ambik dari ig? Dah la dari ig artis paling sangkak, tak berbakat, bodoh, hina, degil, sangap kote berkulat suami, suka bagi nasihat tapi diri sendiri bodoh piang, semua benda nak dihebohkan, takde sumbangan, takde hasil yg boleh dibanggakan negara, tahap iq persamaan dgn palat.

Yang netizen pun bodoh, semua kau nak sibukkan, semua benda tak kena, nasihatkan orang tapi diri sendiri terumbang ambing sebijik macam retis paling sangkak tersangap ni, tengok ig retis sangkak sambil tergaru2 celah bedah lepas tu pegang phone balik tanpa basuh tangan tu sebelum bagi anak main phone!

Reputs pun lagiiiiii la palat!!! Kau boleh tak bukak gosip yg mengembang minda, jgn malas semua benda nak dicedok dari ig twitter, bukak benang pasal artis sendu, muka tua sebelum usia, gatal cikpek, produk timbang kilo.. tu je la tahap reput pemalasssss!!! Balik2 pasal jantan, pasal tunang, pasal kena kecam, berapa ramai followe so artis tersangkak, tips2 retis gagal total!!!

Semua ni layak diludah. Puihhhh puihhh puihhh dekat muka korang, puihhhhhhhhhh
Quote bbasir 3-9-2020 04:49 PM
ala.. takat gmbr mcm ni... xde hal laaa
Quote msdummy.2018 3-9-2020 04:51 PM
Kurex replied at 3-9-2020 04:37 PM
Netizen pun semua benda tak kena la..... Takkan la nak bogel sambil berurut... Dua2 cam palat!!! Ter ...

i wonder TT baca komen ko ker idokkk...mcm xder kesan wlau dihigihlight oleh forrumer lain
Quote Belibis 3-9-2020 04:53 PM
Baik ko bgtau alip ajis jer,ko dah ready nak tambah anak.
Quote taji2906 3-9-2020 04:56 PM
Kurex replied at 3-9-2020 04:37 PM
Netizen pun semua benda tak kena la..... Takkan la nak bogel sambil berurut... Dua2 cam palat!!! Ter ...

hahahha... walaupun ianya makian, tp tetap menghiburkan.
Quote Kurex 3-9-2020 04:58 PM
msdummy.2018 replied at 3-9-2020 04:51 PM
i wonder TT baca komen ko ker idokkk...mcm xder kesan wlau dihigihlight oleh forrumer lain

Sebab reputs ni dikaburi duit.. tu yg buat jugak walaupun hati dia terusik...
Quote Rara77 3-9-2020 05:04 PM
Tidak dinafikan akhir ni bella semakin seksa
mungkin telalu rindu somi
rengsa kan
Quote mieymiey 3-9-2020 05:14 PM
Kuat filter yach bini alipajis ni.
Dalam ig comel, dalam tibi
Quote sharlenetexas 3-9-2020 05:18 PM
Lepas ni pose mcm kak mala berkemban zmn dulu2.
Quote KelisaOren 3-9-2020 05:19 PM
Masa gemuk hari tu netizen kutuk sheols mcm b**i so bila dah kurus sheols tayang la sikit apa yg patut khennn
Quote edoraixora 3-9-2020 05:23 PM
ok so berapa charges natalis ni?
share sikit
Quote cikmi 3-9-2020 05:25 PM
Lawak la..suruh tutup aurat...ada beza ke dgn Bella tu pakai skirt pendek dgn baju takder lengan? Bukan sama je ke..sesama dedah aurat?
Quote CocoCily 3-9-2020 05:29 PM
hahaha..dia ni memang seksi la. ada beza ke berkemban or tidak berkemban
Quote TomyamPuteh 3-9-2020 05:29 PM
Hang tayang la apa pon Bella, alip je kot yg bernapsu. Tu pon time main si slip tutup gamaknya
Quote buapakperut 3-9-2020 05:56 PM
la ingatkan nampak ketet.. negizen ni rengzzsa. tp muka bella mcm rossa takde mekap, huhuhu
Quote ReginaGeorge 3-9-2020 06:01 PM
Dia post tu bg laki dia terbakar sikit la..
Quote mantan 3-9-2020 06:05 PM
adoi.. asala tenggelam je ada je cerita nak naikkan nama
Quote naksedap 3-9-2020 06:13 PM
Bella ni bayar repurtz Cari up Kan stori dia Kat bodgos atau repurtz Cari ni crush dgn bella?
Quote inspektoremos21 3-9-2020 06:50 PM
3 beradik nmpk mcm rempit yg suka pakai produk timbang kilo

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top