Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kau B*bi,"-Zarina Anjoulie Mengamuk Dengan Pekerja Butik

2-9-2020 05:18 PM| Komen: 93

Zarina Anjoulie mengamuk! Kali ini marah dengan seorang pekerja di sebuah butik terkemuka di Shah Alam.



Katanya pakaian yang dibeli di butik tersebut tak bileh pakai sebab alarm tag tak ditanggalkan oleh pekerja berkenaan.

Kredit foto: Via Beautifulnara
Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju meluahkannya melalui satu posting di Instagram miliknya.

“Dah la jauh nak mari dari rumah aku ke Shah Alamni, aku betul-betul marah. Aku sumpah rasa nak pergi sana maki hamun dia, aku ni dah lah banyak kerja, kau tambah beban kat aku lagi aku harap kau mati siap kau kejap lagi,” katanya.


Di ruangan komen, ada juga netizen yang mengalami nasib yang sama.

Mungkin pekerja tersebut tak sengaja. Tapi nampak gaya memang marah sungguh.

Foto: IG
Hati-hati ya kalau Anju dah marah! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 93
Komen

Previous : Tahniah! Pereka Fesyen Rizman Dah Bergelar Ayah

Next       : "Jemput Tuan-Tuan Dan Puan-Puan," - Ali Puteh

Komen Terbaru

Quote vasepecah 14-9-2020 04:06 AM
bhahaha ...... kemahen sis ngata founder lain semlm ..... maki2 org..... padahal sis pun sama .....

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 2-9-2020 05:23 PM
babi marah kepada babi ke apa ni...
sebab tengok macam masalah sedara mara je ni...
Quote CocoCily 2-9-2020 05:25 PM
Alahai penggunaan bahasa nya.
Kalau ngan mak aku ni dah kena tenyeh dengan cili padi tau
Quote sarah82 2-9-2020 05:33 PM
Aku iuat mencarut.. So aku x kisah
Quote TomyamPuteh 2-9-2020 05:37 PM
Mmg sesuai pkataan bab*tu kluar dr mulut dia yg jugak mcm bontot bab*tu
Quote anony-mous 2-9-2020 05:38 PM
Kalau betul perangai hauk mcm komen kat ig dia tu mmg selayaknya kene maki org biasa maki xjalan, kene anju jugak. Tp bahasa dia... fuh!!
Quote dudaberhias 2-9-2020 05:39 PM
TomyamPuteh replied at 2-9-2020 05:37 PM
Mmg sesuai pkataan bab*tu kluar dr mulut dia yg jugak mcm bontot bab*tu

kan kaka... sedara mara jua khennnn
katanya genus swine ni related dengan heshe
Quote kiah_mai_pulak 2-9-2020 05:42 PM
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote MissMamamia75 2-9-2020 05:46 PM
Soalan sis buat anju..kalo ada tag alarm pd sluar tu..masa kluar alarm xbunyi ke??..unless alarm kat cotton on tu rosak ler time tu
Quote Lailerthee 2-9-2020 05:52 PM
Bukan bnd tu boleh bukak pakai magnet ke?
Quote kakyungpilah85 2-9-2020 06:13 PM
Dia ni tengah preggy ke? Sebab hari tu tgk ig dia dok bebel2 laki dia nak makan ape ntah pastu cakap dia tengah mengandung ni...
Quote UMMI_MAI 2-9-2020 06:19 PM
kakyungpilah85 replied at 2-9-2020 06:13 PM
Dia ni tengah preggy ke? Sebab hari tu tgk ig dia dok bebel2 laki dia nak makan ape ntah pastu cakap ...

Saya pernah kena dulu. Beli jeans 2 helaiutk my boy . Tapi kat parkson setia alam mall rasanya... huhu... berpeluh2 mengetuk sampai terbuka, dua2 jeans tu pulaknya... memang buat naik darah terkena cam ni

Quote Minami2013 2-9-2020 06:27 PM
Babi.. anjing... ni kalau berlawan carut dgn diva AA sape menang?
Quote epal21 2-9-2020 06:33 PM
MissMamamia75 replied at 2-9-2020 09:46 AM
Soalan sis buat anju..kalo ada tag alarm pd sluar tu..masa kluar alarm xbunyi ke??..unless alarm kat ...

Dulu2  masa iols study kat uk pun pernah juga macam ni. Alarm berbunyi tapi iols jalan je. Security pun tak tahan. Bila balik rumah baru perasan benda alah ni ada. Nak pergi butik tu jauh. So iols pergi aje butik yg lain yg dekat, bawa resit tu minta staf butik lain tu bukakan. Diorang okay aje sebab iols tunjuk resit so bukannya iols curi.
Quote babycc 2-9-2020 06:40 PM
Marketing ke? Cotton on yg die tag tu pon sendu folowers.. siap 10k yg pertama berpeluang menang duit lg..
Quote ira_229 2-9-2020 06:42 PM
MissMamamia75 replied at 2-9-2020 05:46 PM
Soalan sis buat anju..kalo ada tag alarm pd sluar tu..masa kluar alarm xbunyi ke??..unless alarm kat ...

Tulah i pernah kena! tag dia tak bukak lepas tu keluar butik alarm bunyi.. bukan pelan kuat tu pulak..malu siot..security n pekerja butik kerumun tarik i kat corner buat spot check..semua barang beg i kena bongkar..rupanya salah cashier tak bukak tag.
Quote YomiuriLandMae 2-9-2020 08:19 PM
kiah_mai_pulak replied at 2-9-2020 05:42 PM
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

harusla gelabah tekss kak kiah.. anju kot.. hahaha
Quote addved 2-9-2020 08:23 PM
Alahai takkan la marah sampai panggil orang anjing and babi? Aku pon pernah kena macam ni, relax la weii, bahasa tu biar la elok.
Quote salmon-suki 2-9-2020 08:27 PM
Bosan~~

Tp kan,y keje bahagian sales ni,kalau boleh,muka jgn ler masam yee..org mtk tlg tu,ko tlg jelaa,sbb dah mmg tugas ko..ni muka buat mcm kita xde duit nak membeli..padahal ko pun beli brg kedai tu pakai diskaun staf jee baru dpt merasa..n komisyen org y beli dgn ko tu y buat ko dpt duit byk..
Quote aderaderker 2-9-2020 09:03 PM
So bila ko babikan orang,  tag tu auto tertanggal sendiri la kan...
Gamaknya.

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top