Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Seksa Tengok Keluar Masuk Kereta,"-Erma Fatima Diminta Kuruskan Badan

2-9-2020 02:23 PM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Disebabkan tayang memandu kereta mewah, Erma Fatima ditegur untuk kuruskan badan!

Netizen kata Erma tak sesuai memandu kereta tersebut kerana badannya didakwa besar  sementara tempat pemandu kelihatan kecil.


Antara komen netizen, "Allahuakhbar...faham Kak Erma artis tapi macam perlukan nasihat untuk fesyen. Maaf just nak bagitahu ikhlas kuruskan lah badan sedikit.

"Badan besar tak comel naik keta jenis ni macam sempit mintak maaf ye teguran ikhlas."

"Seksa tengok bila keluar masuk kereta."

"Macam tak muat je masuk kete"

Tapi pengarah dan pelakon ini kata, dia bukan ada keinginan nak memilikinya, cuma teringin sahaja nak pandu kereta tersebut.

"Dah nampak macam poyo tak tentu hala tak? Ha..ha ha ha.. Aku tak pernah bermimpi apa lagi dalam senarai nak beli kereta ni. Beli kereta bukan hobi aku tapi ni saja nak 'bakar' kau orang..,"katanya melalui Instagram.



Walaupun ramai yang mengkritik Erma, ada sesetengah pula berpendapat cara teguran netizen seolah-olah memalukan Erma.

"Jaga tutur kata. Nak tegur dm (mesej peribadi) je jangan bagi malu orang. Mana adab sebagai orang Islam.

Foto: IG
"Tak perlu nak body shaming orang, janji sihat and bahagia itu lebih dari cukup," komen netizen lain. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 88
Komen

Previous : Alya Iman Lupakan Suami Orang, Kini Bahagia Dengan Kekasih Baharu

Next       : Tahniah! Pereka Fesyen Rizman Dah Bergelar Ayah

Komen Terbaru

Quote hotmak 20-9-2020 04:06 PM
klu yg tegur tu body lawa takpelah jgk, kot tak lawa tlg simpan ye teguran tu

ingat kengkawan kita ke nak selamba badak tegur suruh kurus ke apa, pandai dialah

Lain-lain Komen

Quote djzara81 2-9-2020 02:28 PM
Masa muda Erma ni cantik & hot, sebaris dgn Sheila Rusly, Raja Ema, Melissa Saila. Watak jd nenek je yg sesuai utk dia ni sbb penampilan aging & kurang bergaya.
Quote Lailerthee 2-9-2020 02:34 PM
Dah knp la netizen ni dok sibuk org gemok kurus apa segala. Adoii
Quote sarah82 2-9-2020 02:37 PM
Aku dah agak.. Mesti ig acc tu kena balik
Quote skullcandy 2-9-2020 02:40 PM
Ni kereta Ferrari bukan Porsche
Quote little_sis 2-9-2020 02:42 PM
hahaha mcm2 la netizen ni.. aku yg terhibur.. mcm2 perangai org ni..
Quote mdmy 2-9-2020 02:42 PM
djzara81 replied at 2-9-2020 02:28 PM
Masa muda Erma ni cantik & hot, sebaris dgn Sheila Rusly, Raja Ema, Melissa Saila. Watak jd nenek je ...

betul tu, masa dia berlakon filem Rozana Cinta 87 dulu, acik pernah ter celebrity crush kat dia. yg acik ingat jari dia cantik , runcing sangat.
Quote sonatalady 2-9-2020 02:43 PM
Sibuk nak jaga hal org..lantak dia lah..kurus ke gemuk..pandailah dia stylekan diri dia.
Susah ek...nak tgk aje tanpa komen.
Quote CiliPadiSedap 2-9-2020 02:44 PM
ferrari dengan porsche pun xtahu beza ye? sekolah srp pangkat brape?
Quote umbut 2-9-2020 02:45 PM
Masa muda kurus cantik.. skrg makin kepam berkepam ngan muka botox
Quote nordin84 2-9-2020 02:49 PM
iols xpaham ni kenapa dia pki lagu jena nik..nak bg mamacyst berasap ke
Quote JiEunTak 2-9-2020 02:53 PM
kalau dia dok sebelah acik norlia ghani, mcm 2 beradik dah....
Quote biozipstar 2-9-2020 02:56 PM
kalau dia x kurus pun apa masalah netizen... kalau jadi sakit pun dia.. adakah kalau dia sakit then asbab dia gemuk then asbab netizen tegur tak diikoti, adakah akan membuatkan netizen berpuas hati? hahahahahahaaha
Quote cikgojesss 2-9-2020 02:58 PM
tapi heshe relax je tak meenting.. boleh heshe reply comei je komen awak siap mengaku keta perdana je sesuai ngan heshe
Quote prettyuglybabe 2-9-2020 03:08 PM
yang konon badan besar buruk naik kereta kecik tu pun entah-entah bawak myvi viva iriz jah..
ada hati nak mengata orang..
padahal dengki orang mampu beli kereta kecik tapi mahal dari dia kereta kecik murah loan 9 tahun..
Quote TerataiMelur02 2-9-2020 03:12 PM
Erma ni tak boleh ke pakai tudung tu kemas2 sikit.. Rimas tengok
Quote kikiharris 2-9-2020 03:14 PM
Apa kata  si  sariza aslin tu tukar profile pic. Nak jugak tgk size badan tukang komen
Quote husna_amal 2-9-2020 03:16 PM
Yang komen macam tu mungkin mak atau nenek dia slim orangnya. Ikutkan biasa lah tu orang berusia badan macam tu.
Quote husna_amal 2-9-2020 03:18 PM
Yang komen macam tu mungkin mak atau nenek dia slim orangnya. Ikutkan biasa lah tu orang berusia badan macam tu.
Quote husna_amal 2-9-2020 03:18 PM
Yang komen macam tu mungkin mak atau nenek dia slim orangnya. Ikutkan biasa lah tu orang berusia badan macam tu.

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top