Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Alya Iman Lupakan Suami Orang, Kini Bahagia Dengan Kekasih Baharu

2-9-2020 01:23 PM|Oleh: Saiful| Komen: 193

Alya Iman, 19 sekarang ini mengakui selesa menjalin cinta dengan Ridhwan Rosli.

Pelakon ini juga berharap agar hubungan mereka kekal hingga ke alam perkahwinan.

Foto: IG
"Kami mengenali antara satu sama lain dengan baik sejak bulan Jun lalu, tetapi saya sudah tahu kewujudan dia lama sebelum itu.

"Ridhwan pun cakap kalau ada jodoh tak kemana, jadi, kita doa yang baik-baik, kalau boleh saya pun nak panjangkan hubungan kami ini hingga ke jenjang pelamin, Insya-Allah," katanya kepada Gempak.

Foto: IG
Mengenai kontroversi yang mengaitkan dirinya dengan suami orang sebelum ini, Alya kata dia sudah move on dan tak akan mengulangi kesilapan sebegitu lagi.




"Bagi saya, bila perkara sudah jadi sekali, orang akan cari keburukan atau kesalahan, apa yang saya buat betul pun orang boleh cakap salah.

"Jadi, saya pun terima sahaja, saya tak mampu kawal keadaan sebegini, yang penting saya sudah beri penjelasan kepada orang-orang yang saya rasa penting dan saya sudah 'move on'.

" Saya dah buat silap dan tak akan ulang semula kesilapan itu, bab komen ataupun kritikan dari netizen, saya tak mahu ambil hati sangat," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 193
Komen

Previous : Jaga Nama Kumpulan, Noki K-Clique Tak Nak Baran Lagi

Next       : "Seksa Tengok Keluar Masuk Kereta,"-Erma Fatima Diminta Kuruskan Badan

Komen Terbaru

Quote mizzmaz 9-9-2020 04:24 PM
jargon replied at 3-9-2020 02:18 AM
Tp part duit yg dia kikis tu cerdik jgk..kikis habis2 biar padan muka jntan tu xsedor diri gemok nak ...

Sohai..dimana2..hahah.. Dah nk mati tu..byk wasiat dia tinggalkn,

Lain-lain Komen

Quote disneyrecess 2-9-2020 01:30 PM
Serious rasa nak sepak je muka dia
Quote sharlenetexas 2-9-2020 01:30 PM
Umur 19 dah macam2 jantan ye. Advance.
Quote Lailerthee 2-9-2020 01:31 PM
Tebal nye muka you dik. Baru 19 tahun da buat perangai murahan
Quote sharlenetexas 2-9-2020 01:33 PM
disneyrecess replied at 2-9-2020 01:30 PM
Serious rasa nak sepak je muka dia

Mekap pun takleh takleh cover misai.
Quote rhea85 2-9-2020 01:35 PM
takleh bersangka baik dah dengan cikki ni.
Quote cruz2 2-9-2020 01:37 PM
Laaa..baru berpasangan jun thn ni kaa??macam dh lama lagaknya..tebal sungguh muka budak ni.org lain bila dh meletup dgn kontroversi gini biasanya slow down sikit.tp dia ni makin galak nmpknya
Quote kiah_mai_pulak 2-9-2020 01:38 PM
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kucingitam 2-9-2020 01:42 PM
tahla..aku rasa kesian kat dia ni sbnrnya..
Quote mieymiey 2-9-2020 01:44 PM
Gambar paling atas tu huduhnya. Pemakaian tu kot menampakkan badan dia macam mak orang.
Quote lattehazelnut 2-9-2020 01:53 PM
kucingitam: tahla..aku rasa kesian kat dia ni sbnrnya..

Bukan satu perkahwinan je dia kacau byk dah
Kalau sekali sbb bodoh or terpedaya dgn duit ok la.. ni mcm mmg sengaja kacau laki2 org..
Quote shernazz 2-9-2020 01:54 PM
Rolex masih pakai lagi???
Quote nazzse 2-9-2020 01:55 PM
[quote]mieymiey: Gambar paling atas tu huduhnya. Pemakaian tu kot menampakkan badan dia macam mak orang.[/quote

Kan. Aku dok perati jgk 1st picture tu..pelik bena body dia dgn baju mcm tu plak.. Seketul nasik lemak kelihatan mcm org pernah beranak punya
Quote polahdek19 2-9-2020 01:57 PM
Eh si pelacur kelas atasan ni.. Menyirap je aku, dah melacur boleh buat muka tak tahu malu.. Mmg muka tembok gila.. Kalau aku, mmg aku tak keluar rmh.. Maluuu.. Dasar perempuan takde maruah sbb tak rasa segan apa pun dgn org sekeliling
Quote chinta89 2-9-2020 02:06 PM
kan betul.. prmpuan lawa ni ko buat la dOsa sebanyak mana pun, akan ade je lelaki nk buat bini. msl aku nk bg list2 retis yg sblm2 nih sb nt kornag gak lahar kata semua org berhak bahagia dan org tu dh insaf.

aku ckp point aku ialah : lelaki sanggup terima prmpuan cantik yg pernagai ntah2 ape2 dari memilih prmpuan baik2 lain. cuba hadam. bukan kata x leh pilih yg dah rosak satu malaysia tau perangai hamjad tu. (kejap lg ade yg kata prmpuan yg acah2 alim pun blm tentu baik entah2 ada kisah silam buruk gak)
Quote SherryZass 2-9-2020 02:10 PM
Muka dan body tak sering dengan usia sheolls yg baru 19 Aik ada lagi cerita pasal dia ni. Rasa macam dah ada thread sebelum ni
Quote Suchi 2-9-2020 02:15 PM
chinta89 replied at 2-9-2020 02:06 PM
kan betul.. prmpuan lawa ni ko buat la dOsa sebanyak mana pun, akan ade je lelaki nk buat bini. msl  ...

Ya itulah kelebihan org lawa, selain muka dorang boleh guna tuk beli beras
Orang juga akan sentiasa ada soft spot kat dia, sentiasa akan maafkan dan lupakan kesalahan dia... untung kan.

Percayalah esok2 dia dah kawen dan jaga anak2 dia, pi mekoh bagai, post video masak2 kt ig bersusun la acik2 duk puja puji jadikan idola.
Quote amyainsamad 2-9-2020 02:18 PM
xmalu btl budak2 skrg
Quote OsHiN_hOnEy 2-9-2020 02:22 PM
she is so matured beyond her age
badan tu kalo tak jaga
lepas beranak nanti jadi mcm
penyanyi bernombor

yg bagusnya dia ni
tak pilih rupa
muka mcm pengkid
lelaki badan mcm michelin tyres
semua dia sauk

dia selalu jer ada kat rumah RR tu
apa ada hal dik
umur muda lagi
make full use of it
asalkan duit kat bank berkepuk
Quote msdummy.2018 2-9-2020 02:22 PM
ol motif tt buka benang???dia bukan retis punnn..yg retis tuh arwah bapak dia....

Lihat semua komen(193)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top