Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Komen Lucah Pada Jennie Blackpink, Zizan Razak Dikecam Seantero Malaya

1-9-2020 10:24 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 64




Aduhai Zizan Razak, memalukan rakyat Malaysia betul!

Gara-gara komen 'kelakarnya' pada sekeping gambar yang dimuat naik ahli kumpulan Blackpink, Jenny, ianya telah menimbulkan kemarahan netizen terutamanya peminat kumpulan Blackpink itu sendiri.


Foto : IG

Mungkin bagi pelawak itu, komennya melucukan kerana membabitkan seluar dalam 'boxer'.

Namun, tidak semua perkara boleh dijadikan bahan jenaka, apatah lagi ianya membabitkan unsur seksual yang sangat ketara.

Foto : IG

Komen berusur l*c*h seharusnya tidak dibenarkan bagi setiap individu apatah lagi Zizan selaku selebriti yang membawa namanya ke mata dunia.


Foto : Twitter
Foto : IG

Netizen mengharapkan agar Zizan meminta maaf atas kejadian itu kerana ianya secara tidak langsung memalukan rakyat Malaysia, seolah-olah semuanya menggunakan jenaka lucah itu. Sementelah lagi tangkap layar ini jelas menunjukkan komen Zizan yang memalukan berbanding komen peminat negara lain.


Foto : Twitter
Foto : IG

Selepas dilanda pelbagai kontroversi, rasanya Zizan Razak perlu mencari titik untuk bertafakur dan bermuhasabah diri. Tidak semua isu perlu diulas jika ianya mendatangkan keburukan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 64
Komen

Previous : Tuju Kesal Dilabel Gangster Hanya Kerana Video 3 Saat

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote missyL 6-9-2020 11:41 PM
Nk komen unrelated tu this. Tp nk jgk komen. Menyampah lak dgn post konon zizan penjaga jodoh org. Puiiii mcm lah zizan baik sgt.. Die sendiri yg nk jaga ramai2 lol.
Lau x die dah settle down ngn membong tu dulu. Membong siap berhijab demi cinta hahaha
Die yg plaiboi acah2
Menyampah

Lain-lain Komen

Quote bulalof 1-9-2020 10:28 AM
stupidity at it's best!
Quote matchstick 1-9-2020 10:30 AM
Mcm la si Jennie tu paham pebenda zizang tulis.
Quote missfaris 1-9-2020 10:39 AM
Jennie tu bukannya paham satu apa pn , dah dia posing rupa nak goda org gitu then dia expect org nak hormat dia dengan ayat baik2 ke ? Bukan victim blaming ye , tapi kita buat sesuatu tu kena tau akibat dia , pakai benda mewah kena expect ada perompak peragut telan air liur tgk, kalau tak takde la org have2 ada kepentingan pakai bodyguard sbb mmg dah tau ada Yg nak cederakan&rompak harta dia. mcm tu la kehidupan. Takkan posing saja2 tayang spender takde niat bagi org rasa dia sexy? .The end.
Quote seri_mawr 1-9-2020 10:40 AM
bukan lelaki mmg selalu /kebanyakkan mmg jenis perangai mcm zizan ni ke..??


gatal 24/7
Quote dua_chzy 1-9-2020 10:42 AM
Tumpang tanya,

Apa yang lucah komen Zizan tu? Maaf la, akak selow tak dapat tangkap part lucah tang mana. 'Barang kena selam baru dapat?' - Ni ye lucah? Lucah?
Quote kambinggila 1-9-2020 10:51 AM
aku takde rasa over pon komen si zizan tu. standard la buat lawak bodoh kat IG. kenapa nak sentap plak. ke nak zizan komen boxer kat IG diorang?
Quote Orix 1-9-2020 10:51 AM
ko igt jennie tu ad masa n kowser ke nak baca komen jijang who r yuss tu
Quote missfaris 1-9-2020 10:51 AM
Tu la ntah dimana lucahnya , dia gurau cakap baju dia banyak timbun2 then selam baru dapat kan? I paham mcm tu , Twitter kids mmg tak boleh diajar ye , diorang je betul
Quote makton 1-9-2020 10:53 AM
klu jennie posing mcm tu seolah2 downgrade diri dia, kenapa kita yg tgk pic tu nak downgrade diri kita jugak sama mcm jennie? sepatutnya zizan tak perlu nak komen mcm tu. byk lagi cara yg lebih elok nak komen pun..
Quote bellakornikova 1-9-2020 10:54 AM
Bodohnya netizen ni. Tau la xpakai bundle. Selam baru dpt tu maksudnya selam dlm gudang bundle laa gila. apa punya noob netz sgt ingt lucah. Dia buat lawak bodoh je tu.
Quote MsKoreanfanatic 1-9-2020 10:59 AM
klau iols beli tudung murmur kat Muaz/Pari area TAR tu mmg menyelam pun.. keke
Quote mizruncing 1-9-2020 11:16 AM
sumpah tak kelakar. paham je ayat dia tp motif nk berkarangan kt ig jennie tu bajet kelakar la konon
Quote bakingsoda 1-9-2020 11:20 AM
komen zizan tu tah celah mana sexualize nye, padahal dak jenab aman2 je tak kisah kerja bawah bos pedo, pimp dan segala mcm jenayah lain. pentaksub duk sokong benda mcm tu rasa bermoral pulak
Quote grouper 1-9-2020 11:50 AM
Mmg sah ini zizan yg tulis bukan kena hack ke apa..zizan sgt lawaknya
Quote fw280289 1-9-2020 12:24 PM
Normal la tu. Lelaki gatal. Yang kawen pon gatal. Inikan pulak bujang terlajak.
Quote fadz84 1-9-2020 12:30 PM
Skrg semua komen yg berkaitan dgn kpop, army mmg mudah trigger ye... huhu
Quote dudaberhias 1-9-2020 12:36 PM
kopok losong gatal... tengok komen2 pun macam pervert... macam mana la retis2 wanita sebelum ni boleh taste dekat heolsss... lagi2 hidung tu...
Quote abangadek 1-9-2020 12:37 PM
sensitip betul fans dak jeni
Quote whadda 1-9-2020 12:39 PM
rajin btol la peminat jenab tu cari salah orang.. gurau pon tak boleh.. gi duduk dalam karung bundle la

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top