Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sharnaaz Dan Nabila Bercuti Bersama Demi Anak

29-8-2020 11:50 AM|Oleh: Saiful| Komen: 235

Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila dah bercerai sejak 9 Julai lepas namun masih mengekalkan hubungan baik demi anak meeka, Jebat Jayden.

Foto: IG
Baru-baru ini mereka dilihat bercuti bersama di Langkawi. Difahamkan keluarga Nabila pun ada sekali. 

Apa yang menjadi perhatian adalah gambar-gambar mereka bertiga yang dimuat naik di Instagram Jebat. Nampak bahagia sungguh.


Gambar-gambar ini berjaya menarik perhatian netizen yang tumpang gembira melihat kerjasama mereka berdua dalam membesarkan anak.

Ramai yang mendoakan agar pasangan ini kembali bersama semula.


Bagaimanapun Nabila yang juga kakak kepada Neelofa menyatakan sebelum ini yang dia lebih selesa bergelar ibu tunggal. Tambahan mereka berdua sudah pun move on dengan kehidupan masing-masing.

Jodoh sampai di situ sahja, apa yang penting pastikan anak cukup kasih sayang daripaa kedua-duanya ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 235
Komen

Previous : Nazim Othman Habiskan RM15,000 Beli Baju Untuk Drama

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote bintangct 10-9-2020 12:48 AM
pinkzara replied at 9-9-2020 08:05 PM
Bubur Asyura mmg mahal. Sbb bahan dia Mcm2, beras, daging, rempah.. Modal 100 tu dpt mkn satu fami ...

my expectation dlm rm20 sebekas
iols dh check balik dia jual sebekas 30
takpe iols tak kesah sb ada je willing buyer willing seller

Lain-lain Komen

Quote Belibis 29-8-2020 11:53 AM
Masa bersama asyik gaduh,dah cerai mesra atas alasan anak.
Dunia yang semakin anih{:thief
Quote rotijohanz 29-8-2020 11:54 AM
biler ms bcuti bsama?....
ritu bkn bella pg langkawi dgn lopah mamatinih ker?...
mana muncul si sanaz ni?
Quote Ashna21 29-8-2020 11:54 AM
Tunggu dr semlam tak ada ke yg buka thread ni
Anyway pic slide tu yg nanas tgk muka nabila tu sweet
Quote rotijohanz 29-8-2020 11:55 AM
Ashna21 replied at 29-8-2020 11:54 AM
Tunggu dr semlam tak ada ke yg buka thread ni
Anyway pic slide tu yg nanas tgk muka nabila tu sweet ...

sweet?
biaser jer ku tgk......
pndgn kwn kpd kwn.....
hahahahha
Quote LadyCarefree 29-8-2020 12:02 PM
Sometimes it's better to be friends than suami-isteri. Yang penting, nanaz nabila dan jebat happy2 je. Parents bercerai ni ada juga advantagenya. So focus on that je lah.
Quote doubleA 29-8-2020 12:12 PM
Kalau dah masing2 selesa macam tu why not? Biarlah tak nikah semula pun boleh je besarkan jebat sama2. Netizen ni asal nampak konon sweet dan baik dah harap org tu rujuk. Rumahtangga deme luar dalam deme jela tahu
Quote dudaberhias 29-8-2020 12:16 PM
sah2 la si nanaz tu dah takde job so nak kembali balik pada bini la tu pujuk2....
ingat orang tak tahu ke... dah sah2 ko pun bukak youtube channel yang failed nak dapatkan job..
Quote de_ikea 29-8-2020 12:20 PM
Iols boleh kata setakat ni jebat jayden ni beruntung. Moga sihat besar bijak soleh ya.
Quote nordin84 29-8-2020 12:23 PM
xkan la kaknab nak balik kat nanaz...maintenance kaknab mahal ok..beskal je da dkt rege keta axia..kalau dia sangkak sgt dia da ambik rosix penempel tu buat laki
Quote nura19 29-8-2020 12:24 PM
Harmoni x de gaduh2 demi anak tersayang...
Quote Nham22 29-8-2020 12:26 PM
Perkahwinan ni terikat dgn dosa n pahala... Kalau mmg boleh nak terima hakikat perkahwinan tu.. Susahlah...
Quote kiah_mai_pulak 29-8-2020 12:29 PM
oooooo dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote imanjannah 29-8-2020 12:33 PM
cakap pasal hubungan macam nanas dan bella ni, kakak iols ada kawan yg macam gini la, cerai dr umur anak diaorg dalam dua tahun macam tu, tapi sampai la, masih x kahwin lain dua2, besarkan ank sama2, laki tu masih balik kg ex bini, tido rumah ex mentua, cuti sama2, ank diaorg tahun ni dah nak ambik spm..kita yg tgok rasa pelik, tapi diaorg selesa begitu agaknya..entah..
Quote Aunty_Acid 29-8-2020 12:43 PM
dudaberhias replied at 29-8-2020 04:16 AM
sah2 la si nanaz tu dah takde job so nak kembali balik pada bini la tu pujuk2....
ingat orang tak t ...


Dh sah2 anknya itu bakalan pewaris harta maknya.
Sok dh tua2 bule la apaknya tumpang senang sekali.
Cer kalau emaknya bkn hv2 ko rs?
Quote dudaberhias 29-8-2020 12:45 PM
Aunty_Acid replied at 29-8-2020 12:43 PM
Dh sah2 anknya itu bakalan pewaris harta maknya.
Sok dh tua2 bule la apaknya tumpang senang sek ...

kalau tak hv2 harus laa sharnaaz buka onlyfans pulak selepas youtube channel dia yang gagal tu kaka
Quote Analisaxx 29-8-2020 12:52 PM
rotijohanz replied at 29-8-2020 11:54 AM
biler ms bcuti bsama?....
ritu bkn bella pg langkawi dgn lopah mamatinih ker?...
mana muncul si sa ...

Kan... tiada langsung kelibat bapak si jebat. Tapi ok la at least tak gaduh2 pasal anak. Dua2 ada hak
Quote Analisaxx 29-8-2020 12:55 PM
nura19 replied at 29-8-2020 12:24 PM
Harmoni x de gaduh2 demi anak tersayang...

Bab ni iols puji dorang berdua ni. Biasa kalau si bapak tak culas bagi nafkah anak, mak ok je bagi  jumpa
Quote RatuDunia94 29-8-2020 12:55 PM
Bila dh bercuti sama2 gitu xde rasa naik nafsu syahwat utk "bersama" ke?? Mesti terkenang2 memori malam pertama.. hati je kata x suka.. nafsu batin meronta2 nk bersama..
Quote Aunty_Acid 29-8-2020 12:56 PM
dudaberhias replied at 29-8-2020 04:45 AM
kalau tak hv2 harus laa sharnaaz buka onlyfans pulak selepas youtube channel dia yang gagal tu kak ...

Hahahaha
Lantak dia la kan, nk terjunkang ke nk ape ke aku ttp bemci menyampah meluat tgk dia

Lihat semua komen(235)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top