CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kelebihan Saya Ada Bentuk Badan Cantik Untuk Tarik Perhatian Produksi" - Ikmal Amry

28-8-2020 11:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19310| Komen: 95

Description: Bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi, Ikmal Amry memaklumkan akan cuba mengelak daripada melakukan aksi mengundang kecaman.
Bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi, Ikmal Amry memaklumkan akan cuba mengelak daripada melakukan aksi mengundang kecaman.

Pun begitu, Mohd Zulikmal Amry Ghazali, 26, tiada masalah menjayakan babak tanpa mengenakan baju dengan bersyarat.




"Kalau scene buka baju itu hanya saya seorang tak ada masalah pun, tapi kalau ada dengan pelakon perempuan saja saya elak. Lagipun, di Instagram pun saya ada tayang badan tapi bukan sebab nak show off atau tarik orang suka.

"Saya kongsikan foto itu sebab saya boleh tunjuk dekat produksi yang saya ada bentuk badan yang cantik. Itu kelebihan saya sebab sejujurnya saya berlakon tak ada la hebat macam pelakon lain," katanya kepada mStar.



Berkongsi mengenai perkahwinannya, Ikmal mengatakan banyak membuat persiapa dari segi rohani dan sudah mula belajar semula ilmu yang pernah dipelajari di sekolah maahad tahfiz.

"Duit saya tak risau sebab saya yakin Allah akan tolong orang nak buat baik.

"Saya cuma risau tentang diri sendiri, macam mana nak jaga anak dara orang. Saya pun ada bertanya soal rumah tangga dekat kawan-kawan yang sudah berkahwin," ujarnya.


Kredit foto: IG Ikmal

Semoga segala persiapan Ikmal dan pasangan, Najla Samshul berjalan lancar. - CARI
1

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • kroit92

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rotijohanz 28-8-2020 11:56 AM
bdk ni bekas bdk sek maahd thfiz?.....
biar bethol?
Quote Perawankota 28-8-2020 12:03 PM
Ekele.. Mcm apa jer
Quote Kurex 28-8-2020 12:07 PM
Semoga dapat tersembab ada dada ikhmal sambil ikhmal tolak ke bawah abs dan ke bawah lagi
Quote nazzse 28-8-2020 12:14 PM
Budah tahfiz??
Hermm ok

Tapi tunang dia lawa
Quote mdhelmi 28-8-2020 12:14 PM
okla tu
xbuat marketing lmbt dpt offer berlakon
lepas ni cite lasak2 boleh bagi dia
harap2 dia dpt banyak peluang berlakon

*up sikit sbb adik kepada member hehe
Quote diiyanazakaria 28-8-2020 12:19 PM
Hahaha jujur gila
Quote aemon 28-8-2020 12:30 PM
ler..budak maahad tahfiz...takpela..manusia semua buat silap..
Quote hyie 28-8-2020 12:32 PM
sejenis geli
Quote prettyuglybabe 28-8-2020 12:42 PM
dia yang tunjuk lubang jubs ritu kan?
Quote Orix 28-8-2020 12:49 PM
tgok muka pun tahu sejenis yg agak lurus. so no wonder pn heols jwb cenggitu
Quote sharlenetexas 28-8-2020 12:58 PM
Body cantik tapi lobjos
Quote anilanil 28-8-2020 01:07 PM
Betol la tu body cantik..muka takde expression. Boring nengok ko berlakon dik...
Quote riyadhK 28-8-2020 01:19 PM
Edited by riyadhK at 28-8-2020 01:28 PM
Kurex replied at 28-8-2020 12:07 PM
Semoga dapat tersembab ada dada ikhmal sambil ikhmal tolak ke bawah abs dan ke bawah lagi


Nah iols tolong chuols. Pinjam gambar forumer benang sebelah. Semoga chuols lemas. Hahahhaha
Quote hanipinky 28-8-2020 01:23 PM
mdhelmi replied at 28-8-2020 12:14 PM
okla tu
xbuat marketing lmbt dpt offer berlakon
lepas ni cite lasak2 boleh bagi dia

Oh my god, you kawan abang Ikmal yg divorce tu ke?
Quote Kurex 28-8-2020 02:00 PM
riyadhK replied at 28-8-2020 01:19 PM
Nah iols tolong chuols. Pinjam gambar forumer benang sebelah. Semoga chuols lemas. Hahahhaha

Suwey sungguh hidup iols lepas teringat lobang donat dia yg hitam tu
Quote umbut 28-8-2020 02:25 PM
Berani pompuan ni nak kahwin ngan dia ni.. semoga baik2 je ler yer... jgn jadi cam amar
Quote selipar_hijau 28-8-2020 02:37 PM
takleh blah la video tnjuk lubang jubo hitam dia tu, suweyyy
Quote barfi 28-8-2020 02:40 PM
nazzse replied at 28-8-2020 12:14 PM
Budah tahfiz??
Hermm ok


Lawa ke ala2 apipah nasir je. Heavy mekap dan acah2 sexy
Quote Sunshine2018 28-8-2020 02:43 PM
ntah knp I rasa dia ni ummah dlm lemari..
tahniah ler

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 02:17 AM GMT+8 , Processed in 0.093812 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top