CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dalam Kelas Pun Buat TikTok," -Anak Azhar Sulaiman Tunjuk Jari Tengah

27-8-2020 04:17 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 33905| Komen: 163

Description: Anak kembar Azhar Sulaiman memang selalu menjadi perhatian. Lebih-lebih lagi Kasih Iris Leona yang popular menerusi TikTok.
Anak kembar Azhar Sulaiman memang selalu menjadi perhatian. Lebih-lebih lagi Kasih Iris Leona yang popular menerusi TikTok.

Setiap hari ada sahaja videonya menari tak kira di mana-mana.

Foto: IG
Mungkin disebabkan itu ada pula yang meluat.



Di Twitter, seorang netizen mendakwa Leona selalu buat TikTok tak kira tempat termasuk di dalam kelas. Dia juga mempersoalkan tindakan gadis ini dan mengharapkan agar dia menjadi normal seperti orang lain.

Tweet tersebut kemudiannya telah menimbulkan provokasi.



Ada yang bersetuju dengan kenyataan tersebut dan ada berpendapat jangan campur urusan orang lain.

Sementara itu, Leona turut memuat naik satu gambar menunjukkan isyarat lucah.

Selepas dikecam, dia telah pun memadamkan gambar tersebut.

Di ruangan komen, rata-ratanya mengecam tindakannya yang disifatkan sebagai biadab dan sangat memalukan. -CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missfaris 27-8-2020 04:20 PM
Whyyyyyyyyy {:dot
Quote dua_chzy 27-8-2020 04:21 PM
Jenis budak pandai tapi sahsiah yilek ke Leona ini karna mak pak kaya terlalu manjakan?
Quote KBW2 27-8-2020 04:23 PM
Sooo trashy tapi ramai orang puji.
Quote sewinstyle76 27-8-2020 04:32 PM
Jenis budak attention seeker “look at me look at me”
Quote blakerainer 27-8-2020 04:34 PM
Dengan apak sekali dia hencap pasal kes black lives matter hari tu. Cerdik pon tapi perangai haukkk
Quote Kurex 27-8-2020 04:43 PM
Harap kembar dia tak macam ni
Quote dudaberhias 27-8-2020 04:47 PM
mujur ko dan kembar ko helok dik... kalau tidak aku dah tepek cercaan kurex
Quote RatuDunia94 27-8-2020 04:52 PM
Kelebihan org yg berwajah.. buat apa pun kena kecam sekejapje.. lepas tu ramai yg memuji dan menyanjung..
Quote TomyamPuteh 27-8-2020 04:56 PM
Kekayaan blh beli pujian. Kemiskinan akn mengundang cercaan tanpa dipinta
Quote zulka 27-8-2020 04:59 PM
boleh tahan aset dia...
Quote outcast 27-8-2020 05:01 PM
  Truk tull sahsiah budak ni. Rasanya anak laki azhar tan dr la teruk mmc ni
Quote djzara81 27-8-2020 05:08 PM
Alahai cucu tok Pahamin...
Quote tikusmontok 27-8-2020 05:09 PM
muka hodoh perangai lagi hodoh

*done bodyshaming
Quote Belibis 27-8-2020 05:38 PM
zulka replied at 27-8-2020 04:59 PM
boleh tahan aset dia...

Jangan terpedaya dengan apa di dalam sarung boss.
Quote lavendernovella 27-8-2020 06:26 PM
Orang kayangan {:question
Quote Nana_Man 27-8-2020 06:27 PM
Untunglah born perfect life... takkn rasa susah.. smpi mati pun bole tiktok2
Quote nazzse 27-8-2020 06:31 PM
Lawa ke budak ni? Average marhaen sajo klu taka kaya
Quote fudot 27-8-2020 06:43 PM
Rimas btol ig di lalu lalang kt feed.. terkinja2 mcm ulat dgn lidah tersentil. Mcm budak mereng plak nengoknye.. mak plak bekap anak..aku tgh mmbayangkan dia bertiktok ms akad nikah..camne la gayenye. Stiap ms bertiktok. Dgn bj gitu..hmmm urban ler sangat
Quote eyansss 27-8-2020 06:44 PM
RatuDunia94 replied at 27-8-2020 04:52 PM
Kelebihan org yg berwajah.. buat apa pun kena kecam sekejapje.. lepas tu ramai yg memuji dan menyanj ...

ramai yang suka cakap (even dalam ni pun) : aku ada softspot sikit dengan orang lawa ni...  hahahah...  acane...

Lihat semua komen(163)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.126743 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top