CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Perlahankan Karier Seni, Lisa Surihani Akui Letak Beberapa Syarat

27-8-2020 03:05 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17243| Komen: 97|Original author: Oleh: LilRose

Description: Lisa Surihani menafikan dia memperlahankan karier seninya sejak berkahwin, sebaliknya cuba mengimbangi tanggungjawabnya sebagai ibu dan anak seni dengan baik.
Lisa Surihani menafikan dia memperlahankan karier seninya sejak berkahwin, sebaliknya cuba mengimbangi tanggungjawabnya sebagai ibu dan anak seni dengan baik.

"Nak kata go with the flow pun tidak juga, saya hanya cuba imbangkan. Misalnya kalau ada jurang lama saya tidak menonjolkan diri ianya hanya kebetulan.



Kredit foto: IG

"Ada banyak faktor yang mungkin mempengaruhi keadaan tersebut. Kita terima sesuatu job itu bukan hanya satu sebab sahaja. Sebenarnya ada banyak faktor lain lagi selain daripada sudah tentunya rezeki,??? katanya kepada Media Hiburan.

Selain mengakui meletakkan syarat berkerja 12 jam, Lisa juga mendedahkan beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan sebelum menerima sesuatu watak.

"Saya tidaklah terlampau meletakkan syarat sangat. Biasanya saya akan tanya bolehkah saya berkerja 12 jam sahaja.


"Ia bergantung kepada keadaan, contohnya ada babak pegang tangan kalau boleh saya cuba elakkan.

"Saya akan cuba cara lain yang memberikan mesej dan impak yang sama dan sampai seperti apa yang dimahukan pengarah," jelasnya.


Kredit foto: IG

Lisa bagaimanapun menegaskan semuanya bergantung pada budi bicara dan berbincang sehingga mencapai sepakat. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • lyza2474


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 27-8-2020 03:15 PM
Dengan letak syarat macam ni, adakah kekayuan itu akan hilang serta merta?
Quote sweetfasha 27-8-2020 03:18 PM
tetap kayu. drama baru PSP.. alahai.. senak aku tgk dia berlakon
Quote teky 27-8-2020 03:41 PM
xyah belakon pon xper... tnye dr emelda tu pun kalau tertekan cecepat aku tukar cenel...

kayu serba serbi...
Quote jijilaaa 27-8-2020 03:42 PM
btul tambah2 scnene nangis...hauk teruk.pelik mcm mana dia leh sustaine dlm industri
Quote mieymiey 27-8-2020 03:46 PM
Lama tak tengok sheols berlakon.
Last zaman dengan Farid Kamil.
Masih kayu kah sheols?
Quote irvene 27-8-2020 03:49 PM
aku tertengok iklan cite baru ko pun kayu je. aku buat keputusan yang bijak untuk tidak tengok cite tersebut!
Quote paku_karat 27-8-2020 03:50 PM
mieymiey replied at 27-8-2020 03:46 PM
Lama tak tengok sheols berlakon.
Last zaman dengan Farid Kamil.
Masih kayu kah sheols?

masih sis... tgk cite pelindung seorg puteri.. gandingan dgn farid kamil jgk
adik aku melolong suh tukar channel sbb rengsa tgk LS.. tp dah aku suka jalan cite tuh lastnya dia hadap jelah tgk..
kahkahkahkah
Quote She-Ra 27-8-2020 03:53 PM
Kurex replied at 27-8-2020 03:15 PM
Dengan letak syarat macam ni, adakah kekayuan itu akan hilang serta merta?

tapi dlm telefilem 6 hari hasil karya somi isteri ni, ngam je
elok je lisa berlakon.. iols suka tgk dedua dlm cerita itu...
Quote mieymiey 27-8-2020 03:57 PM
paku_karat replied at 27-8-2020 03:50 PM
masih sis... tgk cite pelindung seorg puteri.. gandingan dgn farid kamil jgk
adik aku melolong su ...

Iols suka sheols dengan FK dari zaman theyolls muda.
Rupanya sampai sekarang digandingkan bersama.
Iols tak tertengok pula drama tu.
Ternyata kekayuan sheols masih tebal yach
Quote one_aiman 27-8-2020 03:59 PM
dalam cite pelindung tu, lisa kayu seperti biasa..tapi farid tu dah kenapa lain terus..tau la bawak watak mental, tapi macam terlebih mental pun ya
Quote Kurex 27-8-2020 04:06 PM
She-Ra replied at 27-8-2020 03:53 PM
tapi dlm telefilem 6 hari hasil karya somi isteri ni, ngam je
elok je lisa berlakon.. iols suka t ...

Cerita apa tu
Quote TomyamPuteh 27-8-2020 04:08 PM
Laki ko kaya raya. Dok umah je la.
Quote aireen24 27-8-2020 04:31 PM
jijilaaa replied at 27-8-2020 07:42 AM
btul tambah2 scnene nangis...hauk teruk.pelik mcm mana dia leh sustaine dlm industri

bila pakcik ko orang kuat astro mcm2 leh jadi
Quote She-Ra 27-8-2020 04:54 PM

telefilem astro gaisssss
yuci buat masa PKPB.. semua berlakon dr kejauhan (lokasi memasing)
ada aaron ajis, jahlop....
Quote Kurex 27-8-2020 04:55 PM
She-Ra replied at 27-8-2020 04:54 PM
telefilem astro gaisssss
yuci buat masa PKPB.. semua berlakon dr kejauhan (lokasi memasing)
ada  ...

Takde asterok..   
Quote She-Ra 27-8-2020 04:58 PM

you tube gaisssssss
Quote ezacbee 27-8-2020 05:02 PM
aireen24 replied at 27-8-2020 04:31 PM
bila pakcik ko orang kuat astro mcm2 leh jadi

Bkn pakcik tu dah tukar media prima?
Quote husna_amal 27-8-2020 05:03 PM
Dah jadi isteri dan ibu memang kena lah hadkan karier tu.
Quote fahima80 27-8-2020 05:19 PM
one_aiman replied at 27-8-2020 03:59 PM
dalam cite pelindung tu, lisa kayu seperti biasa..tapi farid tu dah kenapa lain terus..tau la bawak  ...

Iols suka drama Pelindung Seorang Puteri tu. Tak dapat bayang bila hidup dengan laki mental macam watak Farid tu tapi iols setuju dengan uols. Takut tengok Farid Kamil dalam drama tu. Time tengah siuman pun cara dia bercakap macam orang gila. Hahahaha.

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 02:49 AM GMT+8 , Processed in 0.091587 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top