CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Tak Ada Duit Sangat Ke?"- Shiera Joy Nak Jual Baju Pun Salah!

27-8-2020 01:23 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8850| Komen: 32

Description: Baru-baru ini Sharifah Shahirah ada menyatakan niatnya untuk menjual semua pakaian lama.
Baru-baru ini Sharifah Shahirah ada menyatakan niatnya untuk menjual semua pakaian lama.

Namun niatnya itu telah mengundang rasa kurang senang segelintir netizen.



Katanya daripada jual baiklah Shiera bagi sahaja pakaian tersebut kepada golongan yang tak berkemampuan.

"Sedekah jelah. Dah tak ada duit sangat ke najk jual bagai, kita yang kais pagi makan pagi pun tak terfikir nak jual baju yang dah pakai," tulis individu tersebut di ruangan komen Instagram.


Bagaimanapun komen tersebut menapat kecaman semula daripada netzien lain yang menyatakan Shiera berhak buat apa sahaja dengan pakaian miliknya.

Mengulas mengenainya, pelakon ini kata dia sedih bila baca komen netizen tersebut.

Foto: IG
"Lama tak ada kes, ada balik parasit dalam IG aku. Kadang-kadang bila cakap depan-depan menyakitkan hati. Ya dia orang baik, orang bersedekah tapi suak kecilkan hati kita. Dia mengata kita."

Sabarlah Shiera, kita tak boleh puaskan hati semua orang. -CARI  

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 27-8-2020 01:27 PM
sukati dia la nak jual ke sedekah... tu baju dia...
tapi dengan rhoperr baju2 ittew... iols rasa memang layak sedekah je kot lagi2 shiera ijoy yang pakai bukannya tokti atau jahlop amboiii jahatnya iolszzz
Quote Kurex 27-8-2020 01:33 PM
Baju rambuba rambu ramba
Quote haryatie 27-8-2020 01:34 PM
biar la dia nak jual pun..baju dia
kt ofis aku ni pun ada jerk kawan2 yg jual baju/tudung yg dia org da x pakai
tp xde ler jual harga beratus..ikut mana yg sesuai je la
tahun depan aku nak brenti keje..nak rehat pulak kat umah
da ada yg mintak aku lelong baju2 aku
sbb dia org kata masih cntik2 n boleh dipakai
Quote sukacactus 27-8-2020 01:38 PM
Eh biasa la tu jual prelove
Kaya ke miskin ke itu hak dia la nak jual ke nak sedeqah
Penyebuk sgt la org skrg ni
Quote TomyamPuteh 27-8-2020 01:45 PM
Bila baju pon jd bahan
Quote KIM.K 27-8-2020 01:47 PM
Aku pun jual perabot preloved siap daftar ssm. Tapinya preloved/terpakai org lain
Yang mana cantik aku sebat dulu, itulah tujuannya biz perabot terpokaii
Quote kucingitam 27-8-2020 02:05 PM
baju bundle suka pulak nak beli...org nak jual baju dia marah...mende la
Quote mieymiey 27-8-2020 02:08 PM
Dia jual mur mur jer la kot.
Ker harga yahudi jugekk?
Quote maitang 27-8-2020 02:08 PM
dia jual baju preloved dia murah gilo kot 20-50 camtu je.. baju2 nya pon bukan harga murah so ok la... baju dia pon sukati la dia nk jual ke sedekah
Quote ell768 27-8-2020 02:08 PM
bajet good sgt memasing komen..lantak ler dia nak jual apa pon...cadang suh bg free lepas tu ko yg hadap nak brg free ke?
Quote exclusive_vvip 27-8-2020 02:13 PM
Iols pantang betol dgn org suka bagi suggestion soh org sedekah ni..selalu sedekah ni kan org buat sembunyi2..so jgn judge la
Quote Fazzbulous 27-8-2020 02:16 PM
i respect shira..dia bolayan je org komen bkn2..hepi2..tapi jgn melampaui batas..org pn ada hti prasaan..suka2 je nk komen org..mnyampah netizen mcmni
Quote cha-cha 27-8-2020 02:24 PM
Makcik tu macam sewel je, attention seeker, tgk dia reply pun macam pelik, tak nak mengalah. Mak sapaaaa lah ni..
Quote LostStar 27-8-2020 02:30 PM
daku yg tak retis ni pon jual baju tdung yg x pakai.. sepatotnya artis lagi lg la blh buat duit dgn barang2 yg dia sedia ada tu..
Quote NekNgah 27-8-2020 03:20 PM
Baju artis pergi show ,pergi event tak sama level dengan baju marhain pergi kenduri kahwin.

Kalau dia nak sedekah, agak-agak dia nak bagi pada siapa.  Baik dia jual pada orang yang boleh appreciate baju tu.  Duit jualan tu sukahati dialah nak sedekah ke, nak simpan ke, dah sah-sah itu harta dia.
Quote sweetfasha 27-8-2020 03:24 PM
sok sok tak da sapa nak beli, dia sedekah lah
Quote namieamuro 27-8-2020 03:32 PM
Edited by namieamuro at 27-8-2020 03:33 PM

ler baju tu hak milik die..terpulg la pd die nk buat ape pun..kalau die derma ni sesilap yg kutuk tu la plg histeria berebut baju tu

anyway musim corona ni korg ingat retis tak terkesan ke..suke hati je label org berduit tak berduit..jahat btl mulot netizen..
Quote samshik 27-8-2020 04:27 PM
Robeccah nur islam dulu pun jual preloved skirt ketat sendat ala2 amoi ke kelab dugem.. Lg harom xpatuh syariah nok..
Quote swateng1 27-8-2020 04:46 PM
kome niiii.bila org bagi baju free, kome tamau pulekkkkk. kome kata baju burokkk.. tak cantekkk. dah old skool. baju designer je kome nak yehh

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 09:04 AM GMT+8 , Processed in 0.100838 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top