CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Bergurau? Biar Bertempat" - MK K-Clique Kecewa Netizen Tak Fikir Perasaan Nabila Razali

27-8-2020 12:44 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 20070| Komen: 108|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sampai naik lebam membaca kritikan dan komen negatif dilemparkan terhadap penyanyi dan pelakon Nabila Razali.
Sampai naik lebam membaca kritikan dan komen negatif dilemparkan terhadap penyanyi dan pelakon Nabila Razali.


Kredit foto: IG


Situasi itu turut mendapat perhatian MK (K-Clique) yang kecewa dengan sikap warganet yang keterlaluan ketika meninggalkan komen negatif.

"Hormat. Baca sampai habis. Faham."

Katanya, dia kecewa dengan sikap segelintir manusia yang melontarkan komen tanpa memikirkan perasaan orang lain.

"Kalau tak ada benda baik nak cakap, diam. Kalau ada teguran, hadap terus ke tuan badan.

"Bergurau? Biar bertempat. Tolong fikir perasaan orang lain," luahnya.


Kredit foto: IG



MK bagaimanapun memberi bayangan tidak kisah sekiranya berdepan situasi sama, namun tetap memberi peringatan kepada orang ramai supaya menjaga perasaan orang lain. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 27-8-2020 01:34 PM
Dah memang suara tak sedap, takkan nak puji
Quote follesegal 27-8-2020 01:45 PM
Woww main defend2 pulak dh.. so sawittt
Quote lattehazelnut 27-8-2020 01:52 PM
x teringin pun nk tgk..
View 6 juta tu brp dislike?
Quote mesmerize 27-8-2020 01:54 PM
gentleman ah MK
Quote ais_kosong 27-8-2020 01:54 PM
Suara xsedap. Dia xsesuai jadi penyanyi. Dia sangat sesuai jadi pelakon.
Quote TomyamPuteh 27-8-2020 02:02 PM
Semoga cik nab dan MK berjodohan
Quote asmara_me 27-8-2020 02:23 PM
lattehazelnut replied at 27-8-2020 01:52 PM
x teringin pun nk tgk..
View 6 juta tu brp dislike?

13K dislike , aku suka MV yang feat MK ni sebab serba cantik dan emosi. huhu. Hero ni pun fans NR gak yang pilih, vote hari tu.
Quote minguk 27-8-2020 02:37 PM
i tengok.. sweet.. hahahahha
Quote Kancilkering 27-8-2020 02:45 PM
sama lah moga berjodohah...bole share gelang rantai emas laki bini heheheheh
Quote mawar_mustika 27-8-2020 02:49 PM
MV die cantik tp lagu mcm xkena + mcm xngam suara tu
Quote HOTCILI 27-8-2020 02:49 PM
Aku dh tgk MV tu tp aku xnk komen part nyanyi sbb xarif  cuma nk ckp yg they look good together. MK ni pandai la berlakon gaya dia tu. Ada feel. Hahah. Sekian
Quote Lelli 27-8-2020 03:20 PM
Awwww...Hero sudah datang.
Makin ramai la gegedis ngefans kt heols.
Quote follesegal 27-8-2020 03:24 PM
minguk replied at 27-8-2020 02:37 PM
i tengok.. sweet.. hahahahha

kann... sesuai sgt mk n nabila bila tgok mv tu. hrp bjodohan.. nabila mcm suka pulk budak mk tu.. follow mk jer kt ig
Quote umbut 27-8-2020 03:28 PM
Edited by umbut at 27-8-2020 05:59 PM

suara nabila cam chipmunk.. tapi... lagu ni bestlah.. feel.. berulang2 aku dengar.. nak penyanyi suara merdu susah.. pd aku suara dia kena ngan lagu2 dia.. catchy.. lagu ni best.. omputih pun ada suara x sedap.. tapi kena ngan lagu,kreatif dan ada good marketing..
Quote kookiechip 27-8-2020 04:20 PM
Lagu bagi I okay. Sedap di dengar.
Tapi I tak minat nabila chipmunk,
Mk pulak nampak macam gangster je gayanya.
Tu je
Quote dua_chzy 27-8-2020 04:28 PM
umbut replied at 27-8-2020 03:28 PM
Aku akui suara nabila cam chipmunk.. tapi... lagu ni bestlah.. feel.. berulang2 aku dengar.. nak pen ...

Cuba karoke sis. Harus lagi sedap feel lagu ni.
Quote samshik 27-8-2020 04:29 PM
Tapi MK.. Kami tgk vklip tu sbb ada ko jer nokk.. How?? Burung kakak tua br bgn tdo pun leh nyanyi lg best dr nabela nehh..
Quote dudaberhias 27-8-2020 04:35 PM
mv theyols dua ni ok jah classy lagi dari level mv tokti...
tokti dari dulu sampai ke sekarang mv heshe level2 budak nak ambil spm ... even buat dekat palace of the golden horses... horses tu boleh jadi besi tembaga karat di sebabkan shooting mv nya tu punya la hauk..
album pun bagi sanitizer apooo, lain kali letak mask, alat bantuan penafasan, dan pakej coronavirus sekali dalam tu... kalau vaksin dah di keluarkan.. letak sekali benda tu dalam tu suruh peminat cucuk sendiri vaksin...

patutnya switch penyanyi tu kepada tokti.. tak kena langsung suara nabila razali dengan lagu ni... mk k clique tu punya bahagian rap tu jauh sangat jarak... patutnya buat je 7 minit teruih supaya penonton boleh pakat2 berambus pergi tandas atau ter lena dulu tido...
Quote swateng1 27-8-2020 04:45 PM
tapi dalam banyak2 lagu nabila, lagu ni sedapppp. aku layan je berbanding lagu2 dia yg lain.

Lihat semua komen(108)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.221402 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top