CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Berbalah Masa Main, Budak 7 Tahun Toreh Leher Sepupu

27-8-2020 11:17 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4713| Komen: 13

Description: Kanak-kanak lelaki berusia empat tahun tidak sedarkan diri selepas lehernya ditoreh sepupu dengan pisau ketika bermain bersama di luar rumah mereka di Nawabganj, Bareilly pada Ahad lalu.
Kanak-kanak lelaki berusia empat tahun tidak sedarkan diri selepas lehernya ditoreh sepupu dengan pisau ketika bermain bersama di luar rumah mereka di Nawabganj, Bareilly pada Ahad lalu.


Gambar hiasan

Gulf News melaporkan seperti dipetik Harian Metro, mangsa berjaya diselamatkan selepas dikejarkan ke klinik berhampiran sebelum dibawa ke hospital untuk rawatan lanjut.

Difahamkan, kejadian berlaku apabila sepupunya berusia tujuh tahun itu berang selepas berlaku perbalahan sebelum masuk ke rumah dan mengambil sebilah pisau, lalu menoreh leher mangsa.

Bagaimanapun, ibu mangsa membuat laporan terhadap kakaknya kerana mendakwa wanita itu yang memberi arahan supaya anaknya dicederakan, namun menarik semula laporan itu. - CARI

2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 27-8-2020 12:15 PM
Baru 7 tahun dah saiko! Gilossss!
Quote dudaberhias 27-8-2020 12:18 PM
kakaknya tu umur berapa... family ni elok bakar je lah terus satu rumah tu... rasanya dalam satu rumah tu semua serial killer.... leluhur kan
Quote husna_amal 27-8-2020 04:49 PM
Mudah sangat budak2 ni capai bende tajam.
Quote luluaurora 27-8-2020 09:34 PM
bru 7 thn
mana ko blajar dek?
ko tgk cita apa ni?
mak pak tak pantau ka??

ayoyoyoyooy
Quote sukacactus 27-8-2020 09:43 PM
Weh bahaya ni!
Kecik2 dah main pisau
Esok2 dah besar kalau naik angin mau bom bangunan plak ni
Quote anony-mous 27-8-2020 09:46 PM
7thn buat mcm tu?? Something wrong dgn budak tu. dah besar mesti jd pembunuh pulak
Quote crazybeach 27-8-2020 10:15 PM
babi punya kakak. bitch tersial sangat ko kan suruh orang upahan yang menoreh tapi kau rilek cuci tangan jah
Quote dekmieDandy 28-8-2020 09:36 AM
dengar nama tempat tu ingat ke belah europe sana

ropenye uttar pradesh je
Quote ell768 28-8-2020 11:29 AM
psiko budak ni...kecik2 dh mcm gitu..lepas tu nyalahkan tv..
Quote minguk 28-8-2020 01:47 PM
amboi tahap keganasan dia melampau ye. banyak tengok filem chucky ni
Quote sambaldurian 28-8-2020 01:51 PM
ak berbalah main ngan abang ak pistol mainan yg ada peluru leper plastik tu takat campak pistol dari atas pastu pecah la pistol. rs bersalah pulak ak ingat x salah ak tu duit tabung dia guna.
Quote matjerk 28-8-2020 02:02 PM
luluaurora replied at 27-8-2020 09:34 PM
bru 7 thn
mana ko blajar dek?
ko tgk cita apa ni?

Dia tgk KIDS BEHIND BARS.. dkT CI channel kot
Quote clarizsa 28-8-2020 02:41 PM
Tak pelik pun
Anak ipar i pun saiko cmni
Umur sama 7thn
Budak tu pernah nak ketuk anak i dgn hammer
Mujur anak i lebih tinggi dan besar dr bdk saiko tu
Itu pun i tau beberapa hari lepas balik umah bila anak i cerita kejadian tu
Gila betul
Terus i haramkan dr anak i bermain dgn bdk saiko tu
Mmg jahat budak tu suka bunuh ayam n kucing n musnahkan pokok2
Tapi xde sapa tegur sbb cucu jantan first dan kesayangan sbb anak i tak diiktiraf sbg cucu pun
Sampah tul

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 01:25 AM GMT+8 , Processed in 0.084686 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top