CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sumpah Tak Pernah Minum, Ambil 'Barang' - Ara Johari

26-8-2020 11:44 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13481| Komen: 47

Description: Susulan didakwa sebagai artis yang mempunyai masalah sosial dan kaki 'minum', penyanyi Ara Johari bersumpah tidak pernah sekalipun menyentuh minuman keras sepanjang hidupnya.
Susulan didakwa sebagai artis yang mempunyai masalah sosial dan kaki 'minum', penyanyi Ara Johari bersumpah tidak pernah sekalipun menyentuh minuman keras sepanjang hidupnya.


Kredit foto: IG Ara

 
"Saya berani bersumpah yang saya tak pernah minum, tak pernah sentuh sebarang minuman beralkohol atau mengambil dadah.
 
"Saya agak kecewa bila orang buat dakwaan begini. Hal ini sangat sensitif, tapi mulut orang kita tak boleh nak tutup. Apa yang penting, saya tahu yang saya tak sentuh dan ambil benda-benda tu semua," katanya kepada Astro Gempak.

Hairan mengapa ada pihak sanggup membuat tuduhan sedemikian terhadapnya, pemilik nama Nurfarrah Izzatie Johari, 23, itu juga mendakwa ada yang menuduhnya mengambil barang terlarang kerana fizikalnya yang kurus.



“Apapun, biarlah apa yang orang ingin kata, nanti bila mereka akan diam bila sudah penat nanti.

"Saya berkawan dengan semua orang. Saya memang ada kawan yang sosial, yang minum, tapi bagi saya kita yang kena pandai jaga diri. Kalau kawan minum, kenapa kita nak ikut.
 
"Tak apalah, janji orang sekeliling dan keluarga tahu saya macam mana pun dah cukup," katanya.



Difahamkan, penyanyi itu sebelum ini pernah didakwa menyusahkan pihak produksi apabila menarik diri daripada mengikuti sebuah program televisyen di saat-saat akhir. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote unguaurora 26-8-2020 11:50 AM
Menguap
Quote LadyCarefree 26-8-2020 11:51 AM
Dah kenapa sikit2 nak sumpah?
Quote zulka 26-8-2020 11:51 AM
dia ni org mana ye? muka banjar betul
Quote Kurex 26-8-2020 11:59 AM
Sanggup bersumpah tak pernah mengecat???
Quote RatuDunia94 26-8-2020 12:09 PM
Ala apa la sangat dengan sumpah.. ramai je retis yg mmg minum n berzina. Tp duk nafi bersumpah2.. bukan tak tahu.. iols x ckp sheols la.. kalau sheols x buat good for her la.
Quote buragazz 26-8-2020 12:10 PM
siap babit kawan minum..
Quote bakingsoda 26-8-2020 12:25 PM
so kawan yg minum tu islam ke tidak
Quote husna_amal 26-8-2020 12:30 PM
Mungkin sebab kawan dengan orang macam tu jadi sedikit sebanyak terkena tempiasnya.
Quote zafira 26-8-2020 12:31 PM
sumpah ke tumpah percaya sangatlah ckp dia tu...
Quote sharlenetexas 26-8-2020 12:39 PM
Tak caye

Quote bondeh 26-8-2020 12:40 PM
Kwn meolls kerja dgn event management. Dia cakap si Ara nih kuat minum (uhukhuk) waima Lisa kayu yg dah berhijab itu pun sebelum tuh kaki minum gak tapi duduk dalam bilik private... paling kuat Ning Baizuka... kalau minum jadi pariah memekak... huhuiiii
Quote TomyamPuteh 26-8-2020 12:46 PM
Minum ketum pon kurus jgk
Quote Kurex 26-8-2020 01:15 PM
bondeh replied at 26-8-2020 12:40 PM
Kwn meolls kerja dgn event management. Dia cakap si Ara nih kuat minum (uhukhuk) waima Lisa kayu yg  ...

Kawan yg dipercayai pun kata macam tu.. selain minum, retis ni pun mendadih jugak..
Katanya kalau tak minum, bukan retis la namanya..
Quote kaseh80 26-8-2020 01:43 PM
Betul ke? Takkan lah
Quote Carcosa 26-8-2020 02:12 PM
zafira: sumpah ke tumpah percaya sangatlah ckp dia tu...


Hahahaha meols teringat masa kecik2, kalau nak sumpah tipu, mesti cover2 ckp "Tumpah" lah, "Wumpah" lah {:full
Quote dudaberhias 26-8-2020 02:20 PM
proses nak mengupkan diri yang sedia sendu ke apa ni?
imej pengkid konon unik... ujung2 lagu mendayu2 ala2 cikki yang kena ramas sikit dah menangis...
Quote lin_okinawa 26-8-2020 02:26 PM
Skali imbas nmpk muke die mcm achey
Quote mizkajura 26-8-2020 02:55 PM
Dia nih jantan ke wanita?
Quote mizkajura 26-8-2020 02:56 PM
Knp banyak sgt kisah buruk dia kat scomed??? Mmg dia perangai huduh atau sbb nak glamer?

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 03:16 AM GMT+8 , Processed in 0.095288 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top