CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Hafidz Roshdi Dipuji 'Posing Patuh Syariah' Ketika Bersenam

25-8-2020 05:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9317| Komen: 28

Description: Tindakan Hafidz Roshdi memuat naik gambar menutup bahagian pusat ketika melakukan senaman mendapat respons positif daripada netizen.
Tindakan Hafidz Roshdi memuat naik gambar menutup bahagian pusat ketika melakukan senaman mendapat respons positif daripada netizen.



Pelakon berusia 25 tahun itu yang kini aktif dengan latihan seni mempertahankan diri Muay Thai berkongsi foto dirinya memakai seluar sehingga ke paras pusat di Instagram.

Kata Hafidz, ia merupakan hari ke-105 dia menjalani latihan Muay Thai itu.




Posing patuh syariah, kata netizen. 


Kredit foto: IG Hafidz

Ramai memberi reaksi pada gambarnya termasuk rakan artis. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 25-8-2020 05:14 PM
Iols rase heols ni x sesuai lah body nl menyado.. x kena dgn muka.. just ada bicep sikit2 je dah la..
Quote Kurex 25-8-2020 05:19 PM
Semoga dapat dipapah hafidz ke katil dek kurex yg keletihan berlatih boxing
Quote KIM.K 25-8-2020 05:22 PM
Sedatnye cikgu diye
Ini yang akak sayang nie patuh2 syariah lak dia
Quote Suchi 25-8-2020 06:57 PM
Dah kenapa yg ngomen nak suh dia turunkan lagi suar ke sampai nampak bulu ari2.
Pompuan lak tu yg ngomen tanya napa suar tinggi.
Budak ni  walau muka ada potensi nak memboye tapi rasanya cam budak2 baik. Piyu mana tah aritu kata dia ni rajin solat kan oklaa tu.
Btw berlatih muay thai tuk watak dlm movie ke?
Quote krustykrab 25-8-2020 07:04 PM
RatuDunia94 replied at 25-8-2020 05:14 PM
Iols rase heols ni x sesuai lah body nl menyado.. x kena dgn muka.. just ada bicep sikit2 je dah la. ...

Haa tu la...mcm x ngam pulak dgn muka dia lol
Quote anony-mous 25-8-2020 08:36 PM
Awat dia ni pegi gym xbawak wife? Heols xperlu digroom dah. Dah herlok. Wife tu yg wajib di groom
Quote kiah_mai_pulak 25-8-2020 08:37 PM
ooo dah tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote rotijohanz 25-8-2020 08:44 PM
dh bagus tp berita gosip ni sgt sampah.....
Quote LadyCarefree 25-8-2020 08:53 PM
Suchi: Dah kenapa yg ngomen nak suh dia turunkan lagi suar ke sampai nampak bulu ari2.Pompuan lak tu yg ngomen tanya napa suar tinggi.Budak ni  walau muka ad ...


Budak baik tp ngamuk nak belasah orang kat set
Quote crazybeach 25-8-2020 09:53 PM
patuh syariah jadah nya babi? spesis mat mindef sialan tu jua kan ko ni? dah masuk muay thai bagai terus rasa pailang nak pukul belasah orang hah babi?
Quote YomiuriLandMae 25-8-2020 10:18 PM
yg dok komen2 dkt IG dia tu pun.. ntah pape..
Quote NekNgah 26-8-2020 12:47 AM
RatuDunia94 replied at 25-8-2020 05:14 PM
Iols rase heols ni x sesuai lah body nl menyado.. x kena dgn muka.. just ada bicep sikit2 je dah la. ...

Betul, sado macam tak sesuai untuk dia.  Nampak rendah walaupun taklah rendah sangat - 173cm.  
Boleh buat badan tapi kena lean macam Ben Amir, tengok latest post kat IG.  

Malas nak tepek gambar kat sini, kang orang kata Ngah merogol thread Hafidz Roshdi pulak.

Quote Kurex 26-8-2020 01:31 AM
NekNgah replied at 26-8-2020 12:47 AM
Betul, sado macam tak sesuai untuk dia.  Nampak rendah walaupun taklah rendah sangat - 173cm.  
B ...


Yummihhhhh
Screenshot_2020-08-26-01-29-25-252_com.instagram.android.jpg
Quote Carcosa 26-8-2020 02:17 AM
Dah Alang2 kau fit kan body ko, apa kata kau fit kan sekali bini ko yg grooming ke laut mati tu
Dgn cermin mata korea bagak dia tu, rengsa nengok
Mcm amah lap2 habuk rumah ko jah
Quote kerz 26-8-2020 02:47 AM
Asyik menyado je aktor2 kayu malaysia ni
Kayunya tak hilang2 jugak
Quote husna_amal 26-8-2020 09:38 AM
Mudah buat cerita pasal artis sekarang ni. Sumber dekat ig je lepastu reka satu cerita.
Quote dekmieDandy 26-8-2020 11:09 AM
ehh muda lagi dia ni

ingat ke early 30 dah
Quote lasagna 26-8-2020 11:19 AM
Carcosa replied at 26-8-2020 02:17 AM
Dah Alang2 kau fit kan body ko, apa kata kau fit kan sekali bini ko yg grooming ke laut mati tu :mad ...

yang ni aku stujukkkk.. kena groom lebey sket, kot ya pun dah ada anak kan skrg so kena laa mantop kan diri.
Quote Lailerthee 26-8-2020 11:20 AM
I jijik betul org yg nk tunjuk badan ni sampai londeh kan seluar nmpk segala bulu bwh tu

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:18 AM GMT+8 , Processed in 0.088415 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top