CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Kaki Didi Astillah Digigit Tikus

25-8-2020 04:19 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15516| Komen: 98

Description: Disebabkan seekor tikus, tak fasal Didi Astillah dibawa ke klinik.
Disebabkan seekor tikus, tak fasal Didi Astillah dibawa ke klinik.

Katanya insiden berlaku semasa dia keluar bersama kawan-kawannya.


"Masa keluar dengan kawan, kaki kena gigit tikus. Lepas tu pergi klinik kena suntiklah. Dugaan," tulisnya di Instagram.


Difahamkan penyanyi ini terkejut apabila seekor tikus berlari ke arahnya sehingga membuatkan dia terpijak haiwan tersebut.

Jeritannya yang kuat mungkin menyebabkan haiwan itu terkejut dan menggigit kakinya sampai berdarah.




"Masa baru sampai parking, ada tikus gemuk lari, bila tengok kaki dah ada darah," tambahnya.

Menurutnya kakinya mengalami bengkak namun semuanya baik-baik sahaja.

Foto: IG
Dalam masa yang sama Didi sempat berpesan kepada orang di luar sana agar berhati-hati swarktu berjalan untuk mengelakkan perkara sebegini terjadi. -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nuralisa 25-8-2020 04:27 PM
ni sapa pulak ... adoiiii
Quote mewo 25-8-2020 04:28 PM
iya la



Quote lasagna 25-8-2020 04:29 PM
ok ok ok.. tapi macam tak kenal jer sapo dia ni. sape bleh kasi pencerahan?
Quote intanazlynna 25-8-2020 04:30 PM
sapa ni?

sian nya kena gigit.. nasib cepat dapatkan suntikan

Quote swateng1 25-8-2020 04:31 PM
eemm..ingatkan kena gigit dengan ghimau ka.. beruang ka...
Quote EncikAiskrim 25-8-2020 04:31 PM
Amik ayat cik kiah, naj kena menggelabah tekss ke ni
Quote buragazz 25-8-2020 04:31 PM
Mati2 aku ingat anak bella astilah kene gigit tikus tapi terfikir balik dah kenapa nama anak sama ngan mak..
Quote ehehnurza018 25-8-2020 04:31 PM
Dia dengan kakak dia dua dua suka buat video and selfie gaya acah2 cute gitu. Tak boleh blah tengok hahaha
Quote aijinmisaki 25-8-2020 04:35 PM
Ala kan ada astilah tu so ofc la adik beradik bella.
Tapi nak tanya jugak apa je produk dia nI?
Quote ahlisihircute 25-8-2020 04:36 PM
Ok...dia nie Sapa....smp cite kena gigit tikus pon nak bagitau...
Quote Belibis 25-8-2020 04:41 PM
Kalau la majalah mangga masih ada.tentu ko boleh jadi pin up poster kat kolam renang.
Quote LadyCarefree 25-8-2020 04:44 PM
Belibis replied at 25-8-2020 03:41 PM
Kalau la majalah mangga masih ada.tentu ko boleh jadi pin up poster kat kolam renang.


Badan macam papan, kaki macam lidi satay bengkok...
Quote sharlenetexas 25-8-2020 04:47 PM
Sheols layak masuk bod gosip artis ke?
Quote RatuDunia94 25-8-2020 04:56 PM
Sebenarnya yg artisnya sheols ni.. tp ironinya netizen lebih kenal kakak sheols si bella.. walaupun hakikatnya dua2 xde produk yg berimpak dlm industri.
Quote mieymiey 25-8-2020 04:57 PM
CARI-MRO, perlu ker nak bukak benang pasal entah sesapa. Retis ker budak ni? Apa lagu dia? Berlakon drama apa? Ker tumpang sekaki nama kakak dia yang perasan 'retis' tu.
Quote manehnya 25-8-2020 04:59 PM
nuralisa: ni sapa pulak ... adoiiii

Adik so Bella astilah
Quote Kurex 25-8-2020 05:12 PM
Cam pantekkkkkkk!!! Takde benda lain yg mengembang minda utk dibuat gosip? Dah jadi mcm sepol ke??? Perlu ke bukak benang utk artis sampah, takde sumbangan, sangkak, takde bakat langsung, tak relevan utk industri, bakalan ke kuburan, akan dilupakan dalam masa terdekat, yg akak sangap kote bekas somi, yg adik sangap utk nampak cute walhal dua2 jauhhhhhhhhhh nak letakkan dalam kategori cute, lakonan kaku, suara tak sedap mendatar, takde kepentingan dalam industry!!!!!
Quote missfaris 25-8-2020 05:20 PM
Kesian tikus {:childlike
Quote matchstick 25-8-2020 05:26 PM
Pedulik apa aku kalau kaki who are yuss ni digigit babi sekali pon

Lihat semua komen(98)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.083142 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top