CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ada Bau Nasi Minyak! Banyak Bergambar, Zaki Yamani Diusik Bercinta Dengan Qistina Raisah

25-8-2020 03:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 28389| Komen: 153

Description: Macam ada bau-bau nasi minyak! Beberapa gambar dan video penyanyi remaja Zaki Yamani, 14, dan pelakon cilik Qistina Raisah menimbulkan teka-teki mengenai hubungan mereka.


Macam ada bau-bau nasi minyak! Beberapa gambar dan video penyanyi remaja Zaki Yamani, 14, dan pelakon cilik Qistina Raisah menimbulkan teka-teki mengenai hubungan mereka.

Anak kepada penyanyi terkenal Datuk Jamal Abdillah itu bagaimanapun menafikan desas-desus berkenaan, sebaliknya menjelaskan mereka berdua hanya kawan baik.



Kredit foto: IG Zaki

"Sekarang ni kami hanya berkawan baik. Kalau lebih dari itu, saya tak tahu nak jawab macam mana," katanya kepada mStar.


Katanya, mereka banyak juga meluangkan masa bermain permainan atas talian (online) popular PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG).




"Kami kenal selepas habis PKP (Perintah Kawalan Pergerakan). Masa tu, saya keluar bersama kawan-kawan di shopping mall. Salah seorang kawan saya bawa dia bersama. Di situ kami mula berjumpa dan berkenalan.

"Nak kata rapat tu, setakat ni kami tidak la setiap hari berbalas pesanan ringkas atau sebagainya, tapi kami sempat la main PUBG semalam (Ahad) bila dia ajak," ujarnya. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 25-8-2020 03:32 PM
alahaiiiii ingatkan umur 38 tahun nak gosip2 gini
Quote sewinstyle76 25-8-2020 03:33 PM
Cheq dah tua, kena google sapa depa dua ni hihi
Quote naksedap 25-8-2020 03:35 PM
Eh....besar dah budak pempuan ni!!! Terkezut Aku...biase budak ni berlakon watak budak meskin Kan..jarang nampak dia pegang watak budak orka
Quote sukacactus 25-8-2020 03:37 PM
yuck nak bernasi minyak bagai!
Quote cmf_premierleag 25-8-2020 03:41 PM
nasi minyak??? ko dah spm ke blom dikkkk?
ada income sendiri ke utk bela anak org ni?
ko nak bagi anak org makan pasir ke dik??
takyah la cakap bapak ko kaya bagai
Quote Belibis 25-8-2020 03:48 PM
airmineral replied at 25-8-2020 03:32 PM
alahaiiiii ingatkan umur 38 tahun nak gosip2 gini

Kannnn..meloya pulak tekak
Quote Belibis 25-8-2020 03:49 PM
sukacactus replied at 25-8-2020 03:37 PM
yuck nak bernasi minyak bagai!

Nasi goreng kampung jer laahh
Quote kaseh80 25-8-2020 03:49 PM
Kecik lagi dek belajor dulu ye

Quote inspektoremos21 25-8-2020 03:51 PM
Selalu nampak budak perempuan ni shopping dkt aeon shah alam.
Quote awanysss 25-8-2020 03:51 PM
ys tohannnnn
ingatkan abang dia yg osama zamani tu..
baru 14 belum akil baligh aku rasa..
Quote hotmak 25-8-2020 03:56 PM
jadahnya lah baru 14 tahun nak bau nasi minyak, beragaklah pun
Quote helicornia 25-8-2020 03:59 PM
bodonya wartawan cari ni budak tu baru 14 dah cakap psl nasi minyak
Quote Boomibulat 25-8-2020 04:03 PM
Dah bersunat masuk jawi ke belum tu..
Quote bambimbom 25-8-2020 04:05 PM
apenye cilake nak bernasi minyak bagai ni... lahanatnye la tajuk artikel ni pun..
Quote prettyuglybabe 25-8-2020 04:13 PM
korang orang-orang tua ni tak geli ke nak kenen budak-budak untuk couple?
guna la otak sikit.. dorang budak lagi kot..
baik la korang encourage dorang belajar cari ilmu dari galakkan benda lagha..
Quote xixin5230 25-8-2020 04:14 PM
Br umur 14...wartawan pun agak2 la kan...bulu pun lum abis tumbuh lg dan nk ckp pasal jodoh...
Quote swateng1 25-8-2020 04:32 PM
alahaiiii reporter ponnn.. budak2 tu baru umoq 14 taun. nasik minyak apanyaa.. sependa pun mak dok basuh lagi.. aiyokkk
Quote nadie90 25-8-2020 04:37 PM
Kpd wartawan Mstaronline dn Cari-Mal

Awat dah KETANDUSAN gossip smpai bdk2 umur 14 thn brkwn dibuat bahan berita?

Yg budak ni pun sama dok repost artikel psl dia ni awat? Bkn main la bdk2 skg...
Quote Tukul.Besi 25-8-2020 04:39 PM
Cam sial.........

Lihat semua komen(153)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.090741 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top