Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Datin Almy Nadia Masuk Hospital Gara-Gara Sakit Perut

25-8-2020 02:41 PM| Komen: 27

Datin Almy Nadia dimasukkan ke dalam hospital selepas mengalami sakit perut.

Suaminya, Datuk Fizz Fairuz kata penyakit yang dialami Almy masih belum diketahui lagi.


"Almy telah dimasukkan ke hospital semalam. Hari ini baru buat pemeriksaan.

"Buat masa sekarang tak tahu lagi Almy sakit apa dalam perut dia. Harini baru nak buat endoskopi," katanya kepada Astro Gempak.

Foto: IG
Di Instagram. Fizz sempat berkongsi bersama peminat tentang keadaan Almy.

"Semoga dipermudahkan. Segala penyakit, ada penghapus dosa-dosa kita.

"Insya-Allah doa dari semua akan menyembuhkan isteri saya.




"Amin. Jaga diri, awak kuat @almynadiaofficial," tulisnya.

Doakan agar Almy segera sembuh. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Zimi Sofazr Lafaz Talak Menerusi WhatsApp

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote mrsLucky 31-8-2020 06:38 PM
Sulam bedak foundation dengan blusher ni i notice derang suka buat merentasi hidung. Not nice lah...

Lain-lain Komen

Quote syidasaleh 25-8-2020 02:44 PM
tin ni masa cite wasiat anak dara kemain hot beliau
Quote Kurex 25-8-2020 02:44 PM
Alahaiiiiiiiii............
Quote bungarose 25-8-2020 03:04 PM
Naper muker sebaris warna merah2 dr kiri ke kanan
Quote husna_amal 25-8-2020 03:08 PM
Semoga dijauhkan segala penyakit yang bahaya. Better jaga kesihatan tu baik2 lepas ni.
Quote yogamat 25-8-2020 04:04 PM
muka pink2 mcm tu natural ke? or cocok2 or blusher semata?
Quote swateng1 25-8-2020 04:37 PM
kena tokak dgn tikuih jadi cerita. sakit perut jadi cerita. aneh2 betui
Quote swateng1 25-8-2020 04:42 PM
kena tokak dgn tikuih jadi cerita. sakit perut jadi cerita. aneh2 betui
Quote red_velvet 25-8-2020 06:09 PM
Asyik meradak je buat ig review mana taksakit perut
Quote Miss_LoveLeen 25-8-2020 06:23 PM
swateng1: kena tokak dgn tikuih jadi cerita. sakit perut jadi cerita. aneh2 betui

Kann.. x berkualiti betul gossip2 lately..
Quote LadyCarefree 25-8-2020 09:00 PM
Miss_LoveLeen: Kann.. x berkualiti betul gossip2 lately..


Tu lah. Xde topic hangat nk membawang. Hehehehehe

Apapun kesian kat dia. Harap dia cepat sembuh. Kesian ada anak2 kecil.
Quote Normabaru 26-8-2020 01:13 AM
red_velvet: Asyik meradak je buat ig review mana taksakit perut

Br nk komen benda sama. Hihi
Quote maitang 26-8-2020 01:44 AM
bukan dia pemakan tegar jamu yg pemes tuh.
Quote LautBiru52 26-8-2020 05:34 AM
Almy stop la pakai peeling product. Nampak nipis dah kulit muka. Ni kalau kena panas berpeluh mesti pedih muka tu
Quote mizruncing 26-8-2020 01:01 PM
hurmm makin kesian tgk dia ni
Quote limaupurut20 26-8-2020 04:01 PM
kena sakit batu karang ni..semoga datin cepat semboh
Quote Asdira 26-8-2020 04:07 PM
LautBiru52 replied at 26-8-2020 05:34 AM
Almy stop la pakai peeling product. Nampak nipis dah kulit muka. Ni kalau kena panas berpeluh mesti  ...

Dia pakai produk apa?merah nau kulit muka dia skrg ni..
Quote maitang 27-8-2020 10:40 AM
haha nape cerita pasal sakit perut tp org komen muka merah2 cendol ni
Quote diiyanazakaria 27-8-2020 12:45 PM
Muka dia mcm sulam bedak n blusher je
Quote kucing_gebu 28-8-2020 05:35 PM
bungarose replied at 25-8-2020 03:04 PM
Naper muker sebaris warna merah2 dr kiri ke kanan

Trend sekrg kot pakai blusher dr hujung pipi merentas hidung ke pipi satu lagi.. Kat luar pun ramai dh aku jumpa..tp bg aku serius nmpk pelik

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top