CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dah Lapan Tahun Oktovia Manrose Menjanda

24-8-2020 05:30 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 24744| Komen: 115

Description: Sudah lapan tahun Oktovia Manrose menggalas status ibu tunggal.
Sudah lapan tahun Oktovia Manrose menggalas status ibu tunggal.

Kata pelakon ini, dia tak pernah berahsia mengenai kehidupan peribadinya tetapi lebih selesa untuk tidak bercerita mengenainya.



"Saya pernah berkahwin, bercerai dan kini membesarkan anak tunggal bernama Muhammad Rayyan Zafariel, 8.

"Disebabkan perkahwinan terdahulu yang gagal, saya lebih memilih untuk berada dalam zon selesa sahaja. Ia secara tak langsung, membuatkan saya tidak terlalu berkongsi hal peribadi.

"Begitu juga perkongsian di media sosial, saya jarang memuat naik hal peribadi tetapi lebih berkongsi urusan kerjaya sahaja," katanya kepada Harian Metro.

Foto: IG
Baginya semua yang berlaku adalah lumrah dalam kehidupan.



"Bukan mudah membesarkan anak pada usia muda. Apa yang pasti, anak menjadi kekuatan semangat kerana dialah saya mampu lupakan kisah pedih yang berlaku sebelum ini.

"Anak ini amanah dan saya perlu lakukan yang terbaik untuk dia. Saya dan bekas suami juga selalu berhubung melalui ibu mentua, demi anak," tambahnya. -CARI

2

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote barfi 24-8-2020 05:45 PM
Dah kenapa nadiyah shahab alter muka sampai nampak macam pondan2 maknyah je.. muka asli ko dulu dah cukup jelita okay
Quote Normabaru 24-8-2020 06:14 PM
Giguh mendada.. Hoho
Quote Rosebunga 24-8-2020 06:17 PM
byk pulak muka dia ni dlm tv
dlm petri saadong tu mcm tal sesuai laaa Tak berapa nak cantik
Quote pichee 24-8-2020 06:19 PM
Semoga beliau jgn la alter muka..

Muka mcm ni ssh nk dpt...sexy
Quote c===8 24-8-2020 06:30 PM
Rayyan jugak
Ramai betul melayu namakan anak rayyan
Quote kakyungpilah85 24-8-2020 06:37 PM
barfi replied at 24-8-2020 05:45 PM
Dah kenapa nadiyah shahab alter muka sampai nampak macam pondan2 maknyah je.. muka asli ko dulu dah  ...

Konon nak jadi mcm barbie la tu.. Jangan jadi macam safiey pondan bernanah2 muka, kening jatuh bagai dah laa..
Quote selipar_hijau 24-8-2020 06:41 PM
Hottt tu oktovia ni body sexy suara sexy
Quote zuuu 24-8-2020 06:45 PM
Cantik dia ni dalam iklan vaseline tu
Quote Zazama 24-8-2020 06:54 PM
Tertanya2 dgn surname mereka ni. Ada neylidia/uqasha senrose. Related ke diorang?
Quote AvaAdore 24-8-2020 06:54 PM
Cantik body sheols
Quote ekselen 24-8-2020 06:54 PM
Penah tgk dia berlakon drama dendam ngan aurora ngan nabila huda n heronya ungku apa tah...okla dia berlakon tu..xsangka dia anak iwan dangdut tu huhu
Quote cicicumel 24-8-2020 07:01 PM
barfi replied at 24-8-2020 05:45 PM
Dah kenapa nadiyah shahab alter muka sampai nampak macam pondan2 maknyah je.. muka asli ko dulu dah  ...

x nmpak plak she buat surgery.. i folo dia lama dah 2016 cmtu.. sma je muka dia.. mmg dia cantik lah. she pon mix Arab and nama she Sharifah.
Quote anony-mous 24-8-2020 07:05 PM
Zazama replied at 24-8-2020 06:54 PM
Tertanya2 dgn surname mereka ni. Ada neylidia/uqasha senrose. Related ke diorang?

oktovia n aprena manrose adk beradik n they all sepupu senrose. paling x lawa yg adk tiri senrose tu. i lupa nama
Quote barfi 24-8-2020 07:07 PM
cicicumel replied at 24-8-2020 07:01 PM
x nmpak plak she buat surgery.. i folo dia lama dah 2016 cmtu.. sma je muka dia.. mmg dia cantik l ...


LOL.. cuba tengok klip video mewangi akim majistret. Klip video tu tahun 2015. Tahun tu last muka asli dia. Lepas pada tu dah start bengkak sana sini dagu memanjang
Quote kiah_mai_pulak 24-8-2020 07:33 PM
oooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kiah_mai_pulak 24-8-2020 07:34 PM
Zazama replied at 24-8-2020 06:54 PM
Tertanya2 dgn surname mereka ni. Ada neylidia/uqasha senrose. Related ke diorang?

sepupu katanya...
Quote kiah_mai_pulak 24-8-2020 07:35 PM
anony-mous replied at 24-8-2020 07:05 PM
oktovia n aprena manrose adk beradik n they all sepupu senrose. paling x lawa yg adk tiri senrose  ...

raysha rizrose tu ke??
Quote cikpisang 24-8-2020 07:43 PM
barfi replied at 24-8-2020 07:07 PM
LOL.. cuba tengok klip video mewangi akim majistret. Klip video tu tahun 2015. Tahun tu last muk ...

Terus iolls pi tengok haha. Dagu sama je panjang jugak mmg cmtu kot aslinya. Tapi skrg cheekbone dah tinggi so mmg nampak lg obvious dagu runcing. pastu hidung kempis, bibir cucuk filler. Takut pulak tengok. Tapi dia bahagia lah kot ekk bila tengok cermin
Quote salamon 24-8-2020 07:44 PM
8 thn jgk la terpaksa cikcap sorg diri khenz

Lihat semua komen(115)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.082282 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top