CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Didakwa Mencuri: Lelaki Mati Dihenyak Polis Atas Tar Panas

24-8-2020 02:31 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2659| Komen: 6

Description: Enam minit cukup membuat seorang lelaki menemui ajal selepa dihenyak ke jalan tar yang panas.
Enam minit cukup membuat seorang lelaki menemui ajal selepa dihenyak ke jalan tar yang panas.

Ramon Timothy Lopes, 28 disahkan mati selepas dihenyak oleh beberapa anggota polis yang menahannya.


Kejadian yang berlaku di Phoeni, Arizona itu menyaksikan pegawai polis mengejar Lopez selepas disyaki mencuri minuman di sebuah kedai.

Metro UK melaporkan, video penangkapan hingga di saat dia menghembuskan nafas terakhir dikeluarkan oleh polis.

Foto: Metro UK
Difahamkan adegan kejar mengejar berakhir apabila Lopez berjaya ditumbangkan dan dihenyak atas tar degan sushu 38 darjah Celsius ketika itu.

Sarjan Mercedes Fortune dari Jabatan Polis Phoenix berkata,


"Kesimpulan mengenai sama ada tindakan pegawai polis itu selaras dengan dasar jabatan dan undang-undang tidak akan dibuat sehingga semua fakta diketahui dan siasatan selesai."-CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 24-8-2020 03:14 PM
Lahaiiii....curi minunman je
Quote lattehazelnut 24-8-2020 05:42 PM
Bukan black so xde justice2 mcm blm..
Quote mizkajura 24-8-2020 10:40 PM
Yg curik duit billions je selamat dlm penjara. Tak de beraninya pulis nak henyak smpai mampos
Quote dudaberhias 24-8-2020 10:42 PM
black ke tak?
kalau bukan nasib mu la nak takde orang nak protes beramai2...
Quote husna_amal 25-8-2020 09:53 AM
Penjenayah tanpa senjata bukan main ganas polis2 ni balun.
Quote brego 25-8-2020 10:01 AM
US memang terkenal dengan police brutality.
especially pada immigran dan mat black.
pelik nya takde pulak NGO hak asasi manosia USA,
yang kuat menyalak macam NGO kat sini.

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.090275 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top