CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jika Stesen Radio Itu Ada Masalah, Usah Dijadikan Bahan Bercerita" - Nabila Razali

24-8-2020 02:12 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 17810| Komen: 109

Description: Nabila Razali menerima dengan hati terbuka setiap kali menjadi sasaran warga maya. Pun begitu, penyanyi dan pelakon akui emosinya terkesan dengan kecaman demi kecaman dilemparkan terhadapnya. Insiden ...
Nabila Razali menerima dengan hati terbuka setiap kali menjadi sasaran warga maya. Pun begitu, penyanyi dan pelakon akui emosinya terkesan dengan kecaman demi kecaman dilemparkan terhadapnya. Insiden 'terkucil' ketika live pun masih menghantuinya.



Kredit foto: IG Nabila Razali

“Saya tahu apa yang berlaku ketika itu salah sendiri, jadi memang saya tidak boleh marah sesiapa. Namun, membaca komen yang dilemparkan sedikit sebanyak cukup menyakitkan," jelasnya kepada Utusan.

Dalam masa sama, Nabila turut memohon maaf berikutan kontroversi mengatakan dirinya tidak bersikap profesional ketika menghadiri sebuah program radio, baru-baru ini.



“Sekiranya stesen radio itu ada masalah, usah dijadikan bahan bercerita untuk orang ramai. Saya akui sebagai manusia biasa mungkin ketika itu ada yang terlepas pandang.

“Ikutkan program itu dibatalkan pada saat akhir namun saya dipanggil semula. Jadi, saya tetap hadir dengan niat untuk menjalankan tugas-tugas promosi lagu dan drama lakonan saya.



“Jadi saya tidak melihat perkara ini sebagai sesuatu yang besar, sebab jika masalah boleh berbincang.

“Kalau betul saya mengguriskan hati sesiapa atau mana-mana pihak pada waktu itu, saya ingin mohon maaf. Insya-Allah perkara sebegini tidak akan berlaku lagi,” katanya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 24-8-2020 02:55 PM
Benda boleh gaduh, buat apa bincang
Quote missmeornot 24-8-2020 03:00 PM
kalau abp ada tahun ni mohon NR menang bintang paling popular...dr awal tahun smpai skrg kisah dia x abis2..lagu viral..drama back to back..mv views jotaa jotaa
Quote Mawar91 24-8-2020 03:02 PM
missmeornot replied at 24-8-2020 03:00 PM
kalau abp ada tahun ni mohon NR menang bintang paling popular...dr awal tahun smpai skrg kisah dia x ...

Rse klu die menang lagi teruk kne kecam banding wany kne dlu..tpi atleast dpt la merasa title ABP tu even beli undi
Quote naksedap 24-8-2020 03:02 PM
missmeornot replied at 24-8-2020 03:00 PM
kalau abp ada tahun ni mohon NR menang bintang paling popular...dr awal tahun smpai skrg kisah dia x ...

Alang2 dah dpt bintang Paling fofular tu, buat closing performance peluang kedua yach...nyanyi live...
Quote missmeornot 24-8-2020 03:06 PM
Mawar91 replied at 24-8-2020 03:02 PM
Rse klu die menang lagi teruk kne kecam banding wany kne dlu..tpi atleast dpt la merasa title ABP  ...

NR lg ok ape dr wany..at least NR berlakon byk..jd heroin lg..wany mmg selayaknya dikecam..tapiiii artis ni kesah ke kena kecam..yg penting dh pegang title BPP gittewwww
Quote missmeornot 24-8-2020 03:08 PM
naksedap replied at 24-8-2020 03:02 PM
Alang2 dah dpt bintang Paling fofular tu, buat closing performance peluang kedua yach...nyanyi liv ...

nyanyi dlm dewan org ramai xpe..part mcm x sampai tu hulur jahh mic kat penonton..nyanyi sheshama giteww
Quote buragazz 24-8-2020 03:22 PM
Radio mana yang dia kene kecam tu...
Quote Mademoisellee 24-8-2020 03:37 PM
Teringin nak tgk ajai kritik dia ni. I bet lagi teruk dari Dr. Hafiz tu kena
Quote edoraixora 24-8-2020 03:43 PM
banyak jugak drama dia ni berlakon, jadi heroin lagi....
terdetik rasa pelik jugak tu
Quote bukannonones 24-8-2020 03:45 PM
kesian pulok dekat dia ni. Asyik kena kecam je. Tabah lah mek nab
Quote k0iZ0rA18 24-8-2020 03:46 PM
Bila da baca gosip dari stesen radio tersebut dan dengar cumi2 punya explaination aku rumuskan disini stesen radio tu punca masalah timbul dan dua2 salah. Cumi2 da mintak maaf so stesen radio tu apa respon dia eh?
Quote husna_amal 24-8-2020 03:49 PM
Wow, kejap je mv dah 4 juta viewers.
Quote lotionmilo 24-8-2020 03:53 PM
missmeornot replied at 24-8-2020 03:00 PM
kalau abp ada tahun ni mohon NR menang bintang paling popular...dr awal tahun smpai skrg kisah dia x ...

Sesuai jer untuk menang daripada mf yg asik asik org tanya bila nak kahwin
Quote minahmanja 24-8-2020 03:58 PM
k0iZ0rA18 replied at 24-8-2020 03:46 PM
Bila da baca gosip dari stesen radio tersebut dan dengar cumi2 punya explaination aku rumuskan disin ...

nengok gaya mcm lambettt lagi la nabila akn di undang utk prog station tu..
Quote anaktoyol 24-8-2020 04:08 PM
husna_amal replied at 24-8-2020 03:49 PM
Wow, kejap je mv dah 4 juta viewers.

org kata dia beli views...
Quote katak hijau 24-8-2020 04:12 PM
Tak putus2 rezeki dia ni kan? Lepas debut single ada lagi drama pastu ada lagi single. Jadi pelakon as heroin pulak tu. Mmg directors/song producers berebut2 kan dia ni ke?
Quote Lailerthee 24-8-2020 04:14 PM
k0iZ0rA18 replied at 24-8-2020 03:46 PM
Bila da baca gosip dari stesen radio tersebut dan dengar cumi2 punya explaination aku rumuskan disin ...

Sinar ke you?
Quote Mawar91 24-8-2020 04:26 PM
anaktoyol replied at 24-8-2020 04:08 PM
org kata dia beli views...

Yeke chouls?mane tau ni.lagipon lagu ni MMG pemes pon kan..carta RIM pon da berape kali no 1.radio pon satu hari entah bpe kali dok main je lagu ni.so klu die beli pon x heran sngt la Sebb lagu tu MMG pemes pon..lainla klu lagu whoaryus tetibe berjuta2 view..itu aneh ya..btw meols bukan karats kak nab
Quote missmeornot 24-8-2020 05:09 PM

hotfm rasanya..aritu meols ada terbaca link kt ig sudyr

Lihat semua komen(109)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 12:07 PM GMT+8 , Processed in 0.107258 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top