CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Bukan Nak Hentam Semua Orang" - Ajai Naik Pentas Minta Maaf Pada Hafiz

24-8-2020 11:28 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9898| Komen: 50|Original author: Oleh: LilRose

Description: Berikutan kecaman demi kecaman diterimanya, penyanyi dan komposer Ajai membuat kejutan pada konsert minggu kedua Big Stage 2020 apabila naik ke atas pentas dan memohon maaf kepada Hafiz Zainal.
Berikutan kecaman demi kecaman diterimanya, penyanyi dan komposer Ajai membuat kejutan pada konsert minggu kedua Big Stage 2020 apabila naik ke atas pentas dan memohon maaf kepada Hafiz Zainal.


Kredit foto: IG Ajai/Hafiz

"Saya bukan nak hentam semua orang, tapi fikir positif. 

"Saya akui saya tersalah perkataan, mungkin itu adalah cara saya...prinsip saya apabila saya menjadi juri pertandingan," ujarnya.



Ajai yang menjadi juri tetap Big Stage 2020 bersama Dayang Nurfaizah dan Faizal Tahir sebelum ini mencetus kontroversi apabila memberi komen agak kasar dan memberikan markah terendah dalam sejarah kepada Hafiz. 


Kredit foto: change.org

Berikutan itu, sebuah petisyen dibuat bagi menyingkir komposer berkenaan sebagai juri tetap Big Stage 2020. - CARI
2

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 24-8-2020 11:36 AM
Haha.. walhal Tok Ram yg lg lantang dulu2 pun x pernah naik stage mohon maaf yach kat peserta.. tanya budak2 AF berapa ramai kena "bantai" dgn Tok Ram. Belum lg Ogy yach.. kira ok lah tu heols sanggup naik stage minta maaf rendahkan ego..

Walaupun iols syak benda ni gimik yg dirancang Astro jah..
Quote MadameOnion 24-8-2020 11:43 AM
Edited by MadameOnion at 24-8-2020 11:45 AM

entahlah..aku suka je..ok je.dgn komen2 ajai..bebudak bbnu ni pun takleh dijentik sikit...peminat pun sama..kuat betul sentapan..dah menyanyi hauk tetaplah hauk..takkan nak puji sedap pulak...
Quote zulka 24-8-2020 11:46 AM
strategi astro ja pun, memang budak2 tu tak bagus...suara biasa2 je, menari mcm kayu.. goli den  
Quote buragazz 24-8-2020 11:53 AM
Aku nak tunggu ada tak pemuzik2or komposer or yang arif tentang vokal dan pitching komen pasal statement si Sherashi ni pasal sumbangnya doktor gigi tu sebab pada aku dia bukanlah sumbang dari awal... walaupun aku nak jugak padankan Dr. tu pasal berani tak bertempat bawak lagu tu style broadway sound besar...
Quote haruslah 24-8-2020 11:58 AM
iols syak ini hanya strategi jer
so, dah ramai yg tahu ade program BS
Quote bungarose 24-8-2020 12:04 PM
Kontroversi rekaan for the sake of rating
Low class cheap n disgusting
Quote meteorspeed 24-8-2020 12:05 PM
Hahaha ajai be yorself la. Baik jadik tokram. Stick to ur decision la. Udah apa pegi mintak maaf
Quote missmeornot 24-8-2020 12:10 PM
Still stan for ajai..budak skrg ni manja lebih..nyanyi haukkk tp msg2 kompiden nyanyi sedap
Quote cikgojesss 24-8-2020 12:16 PM
bukan free2 je ye naik stage minta maap.. ofkos ada bayaran.. kalau tak, anjay pun koserrrrrr naik stage mintak mahap.. gimmick astruk je semua ni.. coii
Quote Burong_Hantuk 24-8-2020 12:17 PM
Sampahhhhhhh
Quote Normabaru 24-8-2020 12:26 PM
Fuh kuasa jabatan netizenn... Pdhl kaka rasa betul je ape ajai buat.. Cuma bunyi pengsan tu la agk kasar. Lain2 tmasuk markah mmg si hafiz ni deserve sgt!
Quote Normabaru 24-8-2020 12:33 PM
Pada yg kata gimik.. Kaka rasa mcm x jekk.. Sbb siapa je tau hafiz nk lari tune too far.. Plus pemilihan lagu tu.. Hafiz yg pilih bkn BS yg bg mcm zaman AF tu..

Hmm. Konsert BS ni mcm sama sgt dgn AF siap ade cikgu etc.. Tinggal lg nama dia BS sgt
Quote LadyCarefree 24-8-2020 12:34 PM
Ajai hauk berlagak si gigi pun sama hauk perasan.
Quote nadie90 24-8-2020 12:44 PM
Ok la tu...dah bleh tutup psl isu ni...

Hrp penonton2 ataupun netizen kurg2kanlah beremosi dlm menonton program2 realiti hiburan sebegini lbh2 lg program2 dr keluaran ASTRO
Quote matbad 24-8-2020 12:48 PM
cikgojesss: bukan free2 je ye naik stage minta maap.. ofkos ada bayaran.. kalau tak, anjay pun koserrrrrr naik stage mintak mahap.. gimmick astruk je semua ni.. c ...

Kann dalam masa corona ni retis lain tak ada job, astruk pn plan la benda alah ni sbb yg xtau pasal rancangan ni pn akan turut nak hadap tgk..koserrrrr
Quote merrissa 24-8-2020 01:20 PM
berapa kali dah ajai kata komen dia memberi pengajaran bukannya hentam suke2...ok je bile ak tgk apa kome bising sgt tu

trpksa aku tgk big stage sb kome la....wakkakakakakkaka
Quote mizkajura 24-8-2020 01:21 PM
Kau Dan lagu3 kau semua sampah.
Quote ais_kosong 24-8-2020 01:23 PM
macam gimik ja, hujung2 peserta tu jadi juara
Quote RatuDunia94 24-8-2020 01:34 PM
Tp betul la kan.. kuasa netizen zaman skrg dgn 10 tahun lepas dan 20 tahun lepas x sama.. zaman2 tok ram, ogy, paul moss even syafinaz jd juri dulu lantang je menjuri. Tp paling teruk pun kena kecam dgn reporter thru artikel ruangan pojok akhbar.. mana ade jabatan netizen masa tu walau ada je fans yg hardcore. tp skrg terus direct depan2 muka ibaratnya..

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 12:13 AM GMT+8 , Processed in 0.067786 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top