CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Khai Dan Rosma Teringin Nyanyi Lagu Ciptaan Hael Husaini

24-8-2020 11:15 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12772| Komen: 79|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini pernah rakam lagu dengan Rosma, sekarang Khai teringin lagi nak hasilkan single duet bersama isterinya itu algi.
Sebelum ini pernah rakam lagu dengan Rosma, sekarang Khai teringin lagi nak hasilkan single duet bersama isterinya itu algi.

Mereka mahu impian kembali ke studio menjadi nyata dan bukan sekadar omong kosong sahaja.


Foto: IG
"Perancangan hendak muncul semula memang ada. Kalau boleh, hendak jadi kenyataan, bukan sekadar cakap-cakap kosong. Biar buat sampai jadi... Insya-Allah.

"Namun, setakat ini, belum ada komposer yang kami mahu dekati. Dalam hati, hendak juga mencuba peluang menyanyikan lagu ciptaan Hael Husaini. Jika ada rezeki dan kesempatan, pasti tidak akan menolak," katanya kepada BH Online.



Khai kata dia tak mahu muncul solo kerana lebih selesa berduet dengan isteri.

"Kalau menyanyi solo, saya tidak pasti. Sudah ramai 'Budak Baru Nak Up' (BBNU) di luar sana yang berbakat menyanyi secara solo," tambahnya.



Bekas peserta Akademi fantasian ini kata dia tak mahu bersaing dengan mana=mana penyanyi.

"Saya anggap bonus jika lagu baharu mampu menambat hati peminat dan melonjakkan semula nama." -CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Supersirap

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 24-8-2020 11:19 AM
Masih relevan ke? Try je la dulu..
Quote ashcroft86 24-8-2020 11:20 AM
Gucci tu dah nmpak mcm beli pasar malam dah. Hire stylist pls, kaya kan.
Quote bungarose 24-8-2020 11:23 AM
Tak perlu rasanyer nak come back2 nih
Orang tak kenal pun khai rosma nih retis aper.....lagu aper
Quote Themilo 24-8-2020 11:26 AM
Kurex replied at 24-8-2020 03:19 AM
Masih relevan ke? Try je la dulu..

berangan hidup yach pasangan bangkit dari kuburan nih.. tengok je la sapa yang dapat lagu Hael, Dayang, Nabila Razali, CTDK, ELizabeth Tan, Aisyah Aziz.. setakat pasangan sejuk beku frozen ni, memang tak la..
Quote manehnya 24-8-2020 11:27 AM
Dah senja nak masuk magrib dah, x yah bangang sgt lah nak lagi hael ke hapa... Cukop2 la zaman dinosaur dlu korang nyanyi
Quote Orix 24-8-2020 11:28 AM
Namun, setakat ini, belum ada komposer yang kami mahu dekati.



kekdahnya komposer nak didekati chuols ke ?
Quote belilies 24-8-2020 11:37 AM
Nyanyi je lah. Berlambak kat kbox. Ni mesti cuba nak tarik perhatian HH. Ewwww! Apalah salahnya pegi jumpa HH n request.
Quote RatuDunia94 24-8-2020 11:40 AM
X perlu kot.. style nyanyian pon masih stuck kat Pertandingan Suara Beras Jati 2003 jah.. fokus je la bisnes.. patut mana2 individu yg xde produk yg ada impak n dikenali selama 5 tahun wajar dilucutkan terus gelaran "artis".. dan setiap artis kena renew lesen & yuran setiap 5 tahun yach..
Quote missyL 24-8-2020 11:41 AM
ashcroft86: Gucci tu dah nmpak mcm beli pasar malam dah. Hire stylist pls, kaya kan.


Mcm fufu kan. Ori ke tu hahaha
Btw laki bini ni jual produk timbang kilo jgk ke
Quote minguk 24-8-2020 11:46 AM
ermmmm memang la keinginan chuols ada, masaalahnya ada pendengar ke?
Quote intanazlynna 24-8-2020 11:50 AM
good luck khairosma..

baru nak skodeng IG mereka.. lama x dengar berita pasal mereka
Quote selipar_hijau 24-8-2020 11:51 AM
Kampung2 je nmpak diorg ni
Quote Joysparta 24-8-2020 11:51 AM
missyL replied at 24-8-2020 11:41 AM
Mcm fufu kan. Ori ke tu hahaha
Btw laki bini ni jual produk timbang kilo jgk ke

some people even pakai ori pun..nampak xkena kat badan....i guess dorg kategori ni..huhhu
acik ros jual ubat kurus xsalah iolsss...
Quote budakmanentah 24-8-2020 12:03 PM
yihhhh!!!                                                     
Quote prizadane 24-8-2020 12:06 PM
Masalhnya Hael pun akan fikir 10x nak bagi lagu kat chuols
Quote LadyCarefree 24-8-2020 12:38 PM
missyL: Mcm fufu kan. Ori ke tu hahaha Btw laki bini ni jual produk timbang kilo jgk ke


Jual ubat kurus. Hmmmmm mungkinla kot timbang kilo. Xkan mereka ada r&d reka formula pastu ada kilang bagai
Quote fadz84 24-8-2020 12:46 PM
Dorg ni business MLM ke
Quote kiyudi 24-8-2020 12:51 PM
RatuDunia94 replied at 24-8-2020 11:40 AM
X perlu kot.. style nyanyian pon masih stuck kat Pertandingan Suara Beras Jati 2003 jah.. fokus je l ...

kejam stetmen chuolsss.
Quote rain2169 24-8-2020 01:27 PM
couple ni mcm tak de aura....
atau belum lagi mungkin.....

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 12:22 PM GMT+8 , Processed in 0.089616 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top