CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Nekad Jadi Pelacur Nak Beli Ubat Ibu

23-8-2020 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6230| Komen: 21

Description: Seorang gadis berusia 19 tahun nekad melacurkan diri demi membeli ubat untuk ibunya yang menghidap diabetes.
Seorang gadis berusia 19 tahun nekad melacurkan diri demi membeli ubat untuk ibunya yang menghidap diabetes.

TribunNews melaporkan, gadis dikenali sebagai Dinda yang tinggal di Jakarta Barat itu mengakui sering melayan lelaki hidung belang sebaya mendiang bapanya dan mampu melayan sehingga lapan lelaki sehari.


Malah, dia yang sudah dua bulan bergelumang dengan dunia pelacuran ini mendakwa menerima habuan sekitar 1 juta Rupiah (RM283) dan pernah menerima bayaran sehingga 2.5 juta Rupiah sehari.

Dedahnya, dia mencari pelanggan menerusi aplikasi MiChat dan kebanyakan mereka sebaya usia bapanya yang sudah meninggal dunia.


Gambar hiasan

Hasil pendapatannya itu digunakan bagi membeli perubatan ibunya selain digunakan untuk keperluan harian serta melakukan rawatan wajah dan kulit di klinik kecantikan setiap minggu. Wang lebih akan digunakan untuk mengajak ibunya berjalan-jalan.


Kegiatan pelacuran di apartment Neglasari, Kota Tangerang itu terbongkar selepas seorang anggota polis menyamar sebagai pelanggan.

Anggota terbabit, Ghufron Falfeli bagaimanapun akui tidak mudah memerangkap kupu-kupu malam online berkenaan.

"Mereka selektif dalam menerima pelanggan. Selepas sepakat dengan harga ditawarkan, mereka disuruh tunggu di lobi sebelum beberapa lelaki turun memantau. Jika dianggap selamat, barulah pekerja s*ks turun menjemput pelanggan mereka," kata Ghufron. - CARI
1

Bagus
3

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 23-8-2020 01:24 PM
Leluhur parashit caprut trisna
Quote chinta89 23-8-2020 01:48 PM
yang tua2 ni x fikir mati ke meratah pelacur2? entah penyakit ape yg dpt pahtu balik rmh projek ngn bini plk.
Quote mizkajura 23-8-2020 01:57 PM
Ni bukan sbb nak selamatkan ibu....ni dah tertebih suka.

Alang2 sedap, dapat duit lagi.....ofkus kena teruskan
Quote buapakperut 23-8-2020 01:58 PM
Edited by buapakperut at 23-8-2020 06:00 AM

tah brape sen je bikin beli obat,selebihnya cocok sana sini mau putih. gemes, jalan2 kona bareng. klinik kecantikan tiap minggu tuh, ingatkn ibunya sakit terlantar,tp boleh jln2 seyyy. done hati hitam
Quote barfi 23-8-2020 02:00 PM
mizkajura: Ni bukan sbb nak selamatkan ibu....ni dah tertebih suka.Alang2 sedap, dapat duit lagi.....ofkus kena teruskan

Sedap ke dengan org tua layut eee
Quote TomyamPuteh 23-8-2020 02:03 PM
Adik trisna ke tu?
Quote Burong_Hantuk 23-8-2020 02:59 PM
Ermmmmm....
Quote djzara81 23-8-2020 03:55 PM
Alasan miskin smpi sanggup jual tubuh dah x bole guna pakai zmn skang. Byk keje halal yg bole buat. Agaknya cewek tu nk fast money, pastu dah sedap ngeseks, habuan pon lebih drpd cukup beli ubat maka dia pon teruskn lifestyle ni. Nanti bile kene HIV / AIDS nk menyesal pon tiada gunanya.
Quote bini_thor 23-8-2020 04:07 PM
kangkang je dapat duit.Dapat bonus STD sekali
Quote ellez 23-8-2020 06:24 PM
Edited by ellez at 23-8-2020 06:31 PM

Di malaysia ni pun sama..
Ramai saja gadis2 contact kami(iols n partner run modelling agency..bisnes lain iols sdri sblm kenal suami lagi)utk jadi social escort etc berkaitan..faham2 sajalah apa tujuan mereka..
Maklumlah kami ramai contact dikalangan vip/vvip dan lebih atas.
Iols kata kalau nak jadi escort(pengiring)yg sah dan sebenar,haruslah ikuti training dulu..harus pandai martial art dan juga firearms..
Iols blh masukkn mereka ke co tempat iols bekerja..
Jual beli body ni tidak diterima dan tidak bermoral sama sekali.
Quote Minami2013 23-8-2020 06:27 PM
Pening baca news indon ni.. mcm2
Quote gigahertz 23-8-2020 06:34 PM
buapakperut replied at 23-8-2020 05:58 AM
tah brape sen je bikin beli obat,selebihnya cocok sana sini mau putih. gemes, jalan2 kona bareng. kl ...

sana ubat tak macam kita sini
Quote dua_chzy 23-8-2020 06:36 PM
mizkajura replied at 23-8-2020 01:57 PM
Ni bukan sbb nak selamatkan ibu....ni dah tertebih suka.

Alang2 sedap, dapat duit lagi.....ofkus  ...

Akak percaya, kongkek ummah tua umo bapa sendiri sangat tidak sedap. Dah la orang tua atas 50 ni ada bau tua. Jika pengotor malas mandi malas jaga kebersihan diri, sure haru. Lagi2 jika layan nafsew golongan marhaen duit cukup makan untuk beli beras di rumah dan langgan pelacur kelas bawahan.

Ni memang karna duit.
Quote Nenasketum 23-8-2020 08:20 PM
Dah gatal sebenarnya, guna excuse nak beli ubat mak?
Quote darkness 23-8-2020 09:12 PM
Kebanggaan trisna..layan laki ala pelachur. Baru zul dayus tak lari katanya..tolak tepi nafkah anak2 sb gaji zul tongong rm5k katanya
Quote ina_na 23-8-2020 09:41 PM
Aku rs dia btl2 terdesak.. Sbb layan org tua kan x lama bertahan mcm org muda.. Cpt abis.. Duit pun dpt banyak dr org muda.. Kat Indon kan ssh.. Perubatan kat sana kn beli ubat sendiri.. X mcm kat Malaysia ni.. Rm1 je.. Jumpa doc apoiment setiap bulan pun rm1 je bayo..
Quote prettyuglybabe 23-8-2020 11:14 PM
itu pilihan dia sendiri..
better and ada la juga hasil dari mengangkang kat bf habuk pun tak dapat..
ujung-ujung bunting kena tinggal campak anak keluar tingkap..
maybe sebab layan orang tua la kot dia jadi seronok dari orang muda gelojoh..
lagi pun orang tua dah tentu ada duit tak kedekut demi keseronokan
Quote mizkajura 24-8-2020 04:11 AM
dua_chzy replied at 23-8-2020 06:36 PM
Akak percaya, kongkek ummah tua umo bapa sendiri sangat tidak sedap. Dah la orang tua atas 50 ni a ...

Duit mudah. Jenis yg tua2 ni asal dpt lubang je, terus pancut. Tak dan berpeluh dah siap.

Aku puji dia nok sbb ada otk bab ni haha gitu
Quote husna_amal 24-8-2020 12:49 PM
Jadi sampai bila melacur guna alasan macam tu.

Lihat semua komen(21)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 09:35 AM GMT+8 , Processed in 0.248257 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top