CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Tak Sebut Nama" - Isu 'Marketing Goncang', Siti Sarah Dimaki Tutup Pintu Rezeki

23-8-2020 11:39 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16563| Komen: 80

Description: Masih ingat dengan video 'marketing goncang' Siti Sarah, baru-baru ini?
Masih ingat dengan video 'marketing goncang' Siti Sarah, baru-baru ini?

Nampaknya, ada pihak tidak senang dengan videonya itu hingga ada peniaga memakinya berniat menutup periuk nasinya menerusi kiriman mesej di Instagram (Direct Message).



Kredit foto: IG Siti Sarah

Sarah menerusi muat naik video terbaru di IG menegaskan bahawa dia tidak pernah menyebut mana-mana nama, sebaliknya hanya memberi pandangannya berhubung trend pemasaran hari ini.

"Ada usahawan wanita ni DM maki-maki hamun Sarah. Dia kata kononnya Sarah nak tutup pintu rezeki dia.

"Sarah tak sebut nama atau tentang dia. Sekarang ni cerita dia, siapa makan cili dia rasa pedas.

"Saya tak sempurna dan masih melakukan dosa setiap hari.

"Sarah cuma nak bagitahu tak payah goncang pun Sarah boleh buat duit. Itu sahaja," tegasnya.




Sarah memohon maaf kepada mana-mana pihak yang terasa hati dengan tegurannya, namun menegaskan dia harus melakukannya (teguran). - CARI


1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mamason 23-8-2020 12:08 PM
Ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... sama je laaa tuuu
Quote Kurex 23-8-2020 12:12 PM
Sarah, tak takut k set urban berkerak persis jawa hulu kutuk kerudung sarah?
Quote kepingbewok 23-8-2020 12:19 PM
who are you again?
acah gooooddd2 sgt!
Quote imransulaiman 23-8-2020 12:20 PM
Dah dia sebut segala marketing strategy orang lain sampai konon ada yang tergamak pertontonkan aksi di ranjang, mestilah ada yang terasa! Contoh yang terasa paling nyata adalah adik Syuk...siapa nama yang mengamuk di IKEA tu?

Bangang tak bijaknya kau! {:dot
Quote Mitdob 23-8-2020 12:44 PM
Hmm idokla mengapa kte menyampah yaa laki bini ni, suka menangguk di air yg keruh, cheap publisiti, dulu time org sibuk2 duk depan istana dia pon sibukkkk g bg air free, ni issue org promo gaya itu ini dia sibukk nak ngajar kondem org, dalam masa sama duk tnjuk duit kepuk2, gelang bsar, duk istighfar, fakee yihhh. {:laugh
Quote Normabaru 23-8-2020 12:50 PM
Er.. Pelik muka sarah. Filter terlebih.. Reality kembang... Lol
Quote q@2a 23-8-2020 12:55 PM
Lainnya muka dia yang pakai shawl pink tu....
Quote YomiuriLandMae 23-8-2020 01:02 PM
ini la dia kalo org sblm ni x kaya tetiba jadi kaya.. culture shock abes..
Quote Joysparta 23-8-2020 01:07 PM
Samalah hang chucky..tayang2 duit ...marketing busuk..
Quote Lailerthee 23-8-2020 01:08 PM
Laki da hbis gebang turn bini pulak
Quote cruz2 23-8-2020 01:09 PM
Laki bini gila publisiti.setiap mggu kot kena ada isu baru
Quote dudaberhias 23-8-2020 01:18 PM
sama la dengan dia marketing busuk... produk2 tak laku je yang orang gigih market sampai tahap macamni...ye la produk madu je pun... buat boba pun manis ya amat.... takat madu ni orang beli dekat kedai runcit je...

lepasni dah sendu mula la suruh agen beli sesama agen... sampai la sold out...
tak habis? kambus belakang rumah dengan hang sekali terkambus...
Quote Fazdnoah 23-8-2020 01:20 PM
Same jelah 2ekor laki bini ni...harap filter je lebih
Quote Gomea 23-8-2020 01:23 PM
Alahai... Kutuk2 orang lain sambil flex kekayaan sendiri. Apasal muka dia macam lain skrg ni?
Quote glump 23-8-2020 01:27 PM
Madu keluaran kilang bukan lebah asli yg mengilangkan..ke silap? Kalau betul Tak nipu namanya.ke gimik marketing jugak?
Quote anony-mous 23-8-2020 01:29 PM
Normabaru: Er.. Pelik muka sarah. Filter terlebih.. Reality kembang... Lol

i slalu perasan dia ni filter mmg melampau smpai nmpk cengkung. tgk dkt ig soeb kembang semangkuk. sheol preggy kah? gemuk semacam
Quote caca_eric 23-8-2020 01:37 PM
Tebalnya filter
Macam anak patung (versi tak comel)
Quote caca_eric 23-8-2020 01:38 PM
kepingbewok replied at 23-8-2020 12:19 PM
who are you again?
acah gooooddd2 sgt!

Ko nih sarah kalau tak kacau org tak boleh ke..nk mencapub gak
Quote caca_eric 23-8-2020 01:40 PM
dudaberhias replied at 23-8-2020 01:18 PM
sama la dengan dia marketing busuk... produk2 tak laku je yang orang gigih market sampai tahap macam ...

Beli madu Australia dalam botol plastik rm20 je
Sah2 original sedap ya amattt

Lihat semua komen(80)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 09:10 AM GMT+8 , Processed in 0.088535 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top