CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zizan Razak Ada Pesanan Untuk Mira Filzah Dan Bakal Suami

22-8-2020 01:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 21820| Komen: 112

Description: Zizan Razak mendoakan yang terbaik buat bekas kekasihnya, Mira Filzah dan bakal suaminya, Wan Emir.
Zizan Razak mendoakan yang terbaik buat bekas kekasihnya, Mira Filzah dan bakal suaminya, Wan Emir.


“Kepada bakal puan Mira Filzah, saya Zizan Razak ingin mengucapkan selamat pengantin baru dan saya doakan yang terbaik untuk Mira dan juga bakal suaminya.
 
“Saya doakan supaya kekal hingga Jannah, mendapat anak yang baik, menjadi keluarga yang baik dan juga harmoni. Doakan juga untuk saya,” katanya menerusi program Ruman No 107.



Tambah pelawak ini lagi. dia tiada sebarang masalah untuk hadir ke majlis perkahwinan pasangan tersebut.

“Seharusnya saya datang, pernikahan harus diraikan dengan kemeriahan,”  tambahnya.

Foto: IG
Macam ni lah kita nak, walaupun pernah bercinta dan berpisah, hubungan baik tetap terjaga. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nura19 22-8-2020 01:14 PM
Bila la zizan ni nk settle down..bohong x de org nk...ke die yg x suka pd komitmen??
Quote Kurex 22-8-2020 01:26 PM
Nak bagi pesanan tu tak boleh secara personal ke?
Quote RatuDunia94 22-8-2020 01:26 PM
nura19: Bila la zizan ni nk settle down..bohong x de org nk...ke die yg x suka pd komitmen??


Iols syak mak heols main peranan gak..
Quote dudaberhias 22-8-2020 01:35 PM
nura19 replied at 22-8-2020 01:14 PM
Bila la zizan ni nk settle down..bohong x de org nk...ke die yg x suka pd komitmen??

duit belum bermillion kot....
Quote Lailerthee 22-8-2020 01:39 PM
nura19 replied at 22-8-2020 01:14 PM
Bila la zizan ni nk settle down..bohong x de org nk...ke die yg x suka pd komitmen??

Ibu dia memilih jugak you
Quote Normabaru 22-8-2020 01:45 PM
Edited by Normabaru at 22-8-2020 05:22 PM

Sekali tgk wan emir tu ade rupa zizan versi siap sikit. Mmg taste dik miwa vangla kot. Ritu pon remy mcm vangla gk. Hahaaaha

IMG_20200822_171732.JPG
Quote TomyamPuteh 22-8-2020 01:49 PM
Lailerthee: Ibu dia memilih jugak you

Pilih pnya pilih, beruban dlm seluar{:thief
Quote nura19 22-8-2020 01:52 PM
RatuDunia94 replied at 22-8-2020 01:26 PM
Iols syak mak heols main peranan gak..

Mahu kan seorg puteri mungkin....
Quote nura19 22-8-2020 01:54 PM
dudaberhias replied at 22-8-2020 01:35 PM
duit belum bermillion kot....

ke nk kena join mama.sab baru onz kot...hahahaha join die bnyk duit wooo
Quote nura19 22-8-2020 01:55 PM
Lailerthee replied at 22-8-2020 01:39 PM
Ibu dia memilih jugak you

Akhirnya anak jd bujang tua...lg la die ni adik beradik x ramai...mcmane nk berkembang keturunan tu...
Quote nura19 22-8-2020 01:56 PM
TomyamPuteh replied at 22-8-2020 01:49 PM
Pilih pnya pilih, beruban dlm seluar{:thief

Blh kaler kn jd warna asal..hahahaha
Quote TomyamPuteh 22-8-2020 01:58 PM
nura19 replied at 22-8-2020 01:56 PM
Blh kaler kn jd warna asal..hahahaha

Nk jimat lg ltak inai je
Quote kiah_mai_pulak 22-8-2020 02:09 PM
semoga jijan bertemu jodoh
Quote de_ikea 22-8-2020 02:29 PM
Semoga bertemu lah jodoh jijang. Smlm tengok jijang dlm rumah 104 tuuu, heols mmg anak mak sgt. Ke maknya jaga sangat takut terpesong.
Quote Lailerthee 22-8-2020 02:30 PM
nura19 replied at 22-8-2020 01:55 PM
Akhirnya anak jd bujang tua...lg la die ni adik beradik x ramai...mcmane nk berkembang keturunan t ...

Dia 2 org adik beradik je
Quote Rogue98 22-8-2020 03:01 PM
Kira Emma sorang yg betul2 nak kan zizan kan. Tapi zizan pulak xnak. Kalau x mungkin dah dpt anak comel2 kut.
Quote nura19 22-8-2020 03:35 PM
TomyamPuteh replied at 22-8-2020 01:58 PM
Nk jimat lg ltak inai je

Inai yg itam ke yg coklat tu...ciss blh terbayang pulak
Quote nura19 22-8-2020 03:36 PM
Lailerthee replied at 22-8-2020 02:30 PM
Dia 2 org adik beradik je

Abg die dh kawin ke...
Quote mizkajura 22-8-2020 03:42 PM
Tu pun nk ribut. Nak gak inteprem

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 07:40 AM GMT+8 , Processed in 0.075558 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top