CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anuar Zain Bengang Ada Yang Menyamar Sebagai Dirinya!

22-8-2020 10:51 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 10881| Komen: 47|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Lama tidak mendengar khabar penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain. Terbaharu, Anuar meluahkan rasa kesal dengan kemunculan akaun Instagram yang menggunakan namanya, lalu menyamar sebagai dirinya.



Lama tidak mendengar khabar penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain. Terbaharu, Anuar meluahkan rasa kesal dengan kemunculan akaun Instagram yang menggunakan namanya, lalu menyamar sebagai dirinya.

Lalu, penyanyi Andainya Takdir ini turut berpesan kepada rakan-rakan Instagram supaya berhati-hati kerana penyamar itu menggunakan gambar sama dengan akaun asli.


Foto : Twitter

Rakan artis turut menyuarakan rasa marah mereka dengan benda sama sudah banyak kali berlaku.




Foto : IG

Foto : IG

Difahamkan, ia juga bukan yang pertama kali berlaku kepada Anuar kerana dua bulan lalu dia berdepan masalah sama.


Foto : IG

Bagaimanapun, melalui pencarian CARI, akaun penyamar di atas sudah tiada. Ini mungkin kerana ramai pengikut Anuar sendiri telah membuat laporan mengenai akaun penipu tersebut.


Foto : IG

Macam-macam cara digunakan untuk menggodam akaun selebriti dengan pelbagai alasan. Semoga mereka yang membuat akaun sebegini diambil tindakan sebagai pengajaran. Kepada peminat, jangan tertukar pula kerana akaun IG Anuar sudah mempunyai 'blue verification' ya. -  CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizkajura 22-8-2020 10:53 AM
Deiiiii bg la cerita baik sket. Yg Ada informative membina bang oooooi
Quote noodle.baby 22-8-2020 11:09 AM
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak leh ke.
Rengsaaaaa.
Quote Acikgomen 22-8-2020 11:11 AM
noodle.baby replied at 22-8-2020 11:09 AM
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak l ...

Khennnnz geli baca komen arja

Quote Lailerthee 22-8-2020 11:15 AM
Mmg xd keje betul create ig menyamar jd org lain ni
Quote cmf_premierleag 22-8-2020 11:27 AM
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus melancarkan koleksi hijab di bawah label keabadian cinta
Quote ALDRIN 22-8-2020 11:27 AM
Org menyamar chuols ke Abam Kua? Yg chuols menyamar jadi "flower horn" boleh laa pulak....sudah2 laa botox n filler muka dah nk meletopansss dah...
Quote imransulaiman 22-8-2020 11:29 AM
Hodohnya muka botox Anuar tu!
Perut pula ke depan!

Dah kenapa komen Arja je yang dia reply??
Quote YomiuriLandMae 22-8-2020 11:31 AM
noodle.baby replied at 22-8-2020 11:09 AM
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak l ...

aah nak ber arja2 bagai.. mcm kelempuk!


btw utk x OT follower heols dah cecah 1M kah??
Quote crazybeach 22-8-2020 12:03 PM
hengat kan penyamar nua jen bersuara sumbang. apooo eja shahrul pun dah serupa bangla gituhh
Quote slipar_jepon 22-8-2020 12:07 PM
Punya la dlu pujaan hati dinda.. nampak kertunya weh.
Quote Normabaru 22-8-2020 01:19 PM
Sayang fmly hj zain ni..

Yg laki solo forever. Yg perempuan plak da janda
Quote TomyamPuteh 22-8-2020 01:33 PM
Bila nk kawin abam nuar?
Quote RatuDunia94 22-8-2020 01:42 PM
Confiden ernie ckp pakcik dia xde fake2.. yakinnya kamuuu
Quote Kangkung1M 22-8-2020 09:38 PM
Acikgomen replied at 21-8-2020 11:11 PM
Khennnnz geli baca komen arja

Ayuh Acik shake your bon-bon bersama Arja...

[ig]https://www.instagram.com/p/CELQZ1ynxN3/[/ig]
Quote naksedap 22-8-2020 09:49 PM
Penampakan kelibat bam nuar tatkala masih tasty dolukala....

[youtube]CS3jOe49k7E[/youtube]



[youtube]4zoFPDod_8Q[/youtube]
Quote woven11 22-8-2020 10:06 PM
Ku sangka kan duluu bam nuar bakalan berakhir dgn dayang.... rupanya bujang sampai kesudah.... btw fake account tu biasa la, dh nama pun retis
Quote Kangkung1M 22-8-2020 10:16 PM
Edited by Kangkung1M at 22-8-2020 10:21 AM
cmf_premierleag replied at 21-8-2020 11:27 PM
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus ...

Anuar Zain sejak tahun 2017 dah jual tudung.

[ig]https://www.instagram.com/p/BYvY_UwHzbg/[/ig]
[ig]https://www.instagram.com/p/BY5RVxaHFsc/[/ig]
[ig]https://www.instagram.com/p/Bn2p3tKlnhl/[/ig]
Skrg tatau la apo status tudung ni....samada masih dijual di pasaran atau dah bungkus.
Quote supernaturalee 22-8-2020 11:44 PM
cmf_premierleag replied at 22-8-2020 11:27 AM
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus ...

Oh my

Hahahadoiiii

Quote supernaturalee 22-8-2020 11:51 PM
naksedap replied at 22-8-2020 09:49 PM
Penampakan kelibat bam nuar tatkala masih tasty dolukala....

Semputnya kak long
Dgn low note tenggelam nya

Btw hensem bang nuar ms ni

Lihat semua komen(47)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:54 AM GMT+8 , Processed in 0.086436 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top