CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kedai Emas Sajat Dirompak

22-8-2020 11:03 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 10540| Komen: 61|Original author: Oleh: kp5x

Description: Kedai emas milik pengasas kosmetik kontroversi Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Nursajat dikatakan telah dirompak, baru-baru ini.

Kredit foto : Instagram Sajat

Kedai emas milik pengasas kosmetik kontroversi Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Nursajat dikatakan telah dirompak, baru-baru ini.

Mengikut kenyataan Sajat di laman Instagramnya, kejadian berlaku pada 14 Ogos selepas jam 3.50 petang di kedai emas miliknya di Johor Bahru.

Insiden itu bagaimanapun berjaya dirakam kamera litar tertutup (CCTV) di kedai emas berkenaan dan wajah pelakunya juga telah berjaya dikenal pasti.

Lelaki yang berpakaian serba hitam dan 'berkopiah' itu dikatakan telah mencuba seutas rantai emas sebelum dia tiba-tiba melarikan diri bersama rantai emas tersebut.


Kredit foto : Instagram Sajat
Kredit foto : NST

Polis dikatakan sedang melakukan siasatan dan Sajat juga turut menawarkan ganjaran lebih RM1,000 kepada sesiapa yang memberikan maklumat dan mengenal pasti penjenayah tersebut. - CARI

1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 22-8-2020 11:18 AM
Ingatkan dirompak secara besar-besaran {:thief
Quote eyansss 22-8-2020 11:20 AM
ni curi la mangkak...  rompak lain...  haiyaaa...  camne la boleh jadi wartawan ni...
Quote misssakura 22-8-2020 11:33 AM
makin jantan muka abam jatt
Quote TomyamPuteh 22-8-2020 11:35 AM
Nsb baik x kna rogol
Quote che-cikL 22-8-2020 11:39 AM
Wartawan pun tak tahu beza rompak, curi, samun, ragut. Kalau ya pun Sajat yg sebut rompak, awak tu penulis artikel ada tanggungjawab untuk deliver guna istilah yg betul.
Quote Xim 22-8-2020 11:48 AM
Dtg nak kebas rantai tp pakai kopiah plak ko ye....

Kenapa kaunter kedai emas dia tu mcm kosong xde barang je ek?ke aku salah tgk ni
Quote che-cikL 22-8-2020 11:49 AM
Ok, dengan sedikit kegigihan, dah cross checked di IG Sajat, dia sendiri pun tulis KECURIAN siap upper case lagi. see your level?!!
Quote VespaSilbe 22-8-2020 11:49 AM
Kat Bandar Baru Uda kan?
Quote naina 22-8-2020 11:55 AM
Acah2 ustaz la tu bak beli emas utk wife..
Kaburi mata hati orang.. Sekaliiikkkk
Quote mikasa 22-8-2020 11:57 AM
Zaman musim covid ni...ramai penjenayah ambik peluang atas pelitup muka
Quote CiliPadiSedap 22-8-2020 12:01 PM
Low classnya kedai emas tiada senapang gajah.
Quote krustykrab 22-8-2020 12:01 PM
Akibat tak belajar bahasa kebangsaan...perkataan mudah pun blh salah...
Quote batmana 22-8-2020 12:08 PM
pstu perompak tu report polis, sajat jadi 2 alam

sama2 1 lokap ngn perompak akhirnya
Quote ctaz 22-8-2020 12:13 PM
curi ke rompak....
wartawan mana la mangkok sgt ni
Quote Manjahati 22-8-2020 12:18 PM
misssakura replied at 22-8-2020 11:33 AM
makin jantan muka abam jatt

Nak buat camana kannn...dia pun mmg jantan
Quote Nenasketum 22-8-2020 12:19 PM
CiliPadiSedap replied at 22-8-2020 12:01 PM
Low classnya kedai emas tiada senapang gajah.

Hehehe... ni betul, senapang gajah wajib disemua kedai emas hahahaha
Quote Kiyah 22-8-2020 12:23 PM
misssakura: makin jantan muka abam jatt

Mungkin bamjat tak dapat nk ke Korea atau Thailand untuk mengekalkan kewanitaannya. Mereput la bamjat sebagai jantan sejati {:run
Quote kp5x 22-8-2020 12:27 PM
Kecohnya korang ni. Mentang-mentang artikel ni CARI yang publish. Seronok ya kutuk penulis.


Maaf, tetapi malangnya penulis tak dapat edit tajuk sebab artikel sudah jadi hakmilik CARI.


Mungkin patut ada tanda soal di hujung tajuk tu.


Terima kasih sudi membaca dan untuk teguran.


Quote belilies 22-8-2020 12:31 PM
1k je ko upah org tangkap pencuri tu? Bagus ko biar je polis tangkap camtu, duit tu donate je kat pdrm.

Lihat semua komen(61)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 06:11 PM GMT+8 , Processed in 0.088999 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top