CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Belajar Tinggi End Up Berlakon, Tak Sesuai Ke Doktor Berlakon?" - Dr Say

21-8-2020 11:49 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 29779| Komen: 233|Original author: Oleh: LilRose

Description: Teruja lah peminat melihat Dr Say Shazril bergandingan dengan Nabila Razali, Fahrin Ahmad dan Mona Allen dalam drama pertamanya berjudul Kebaya Kasut Kanvas. Mana tidaknya, dari doktor ke pentas lakon ...
Kredit foto: IG


Teruja lah peminat melihat Dr Say Shazril bergandingan dengan Nabila Razali, Fahrin Ahmad dan Mona Allen dalam drama pertamanya berjudul Kebaya Kasut Kanvas. Mana tidaknya, dari doktor ke pentas lakonan perginya.

Berita gembira itu dikongsikan menerusi Instagramnya berserta kisah kali pertama hasratnya untuk berlakon disampaikan kepada keluarga.


Kredit foto: IG

"Salah satu sebab saya tolak tawaran berlakon selain kerisauan bini adalah saya memikirkan pandangan orang.

"Yalah, 'Belajar tinggi-tinggi tuptap end up berlakon. Apo cito?' Sekurang-kurangnya, itulah apa yang ibu bapa saya bisingkan bila saya cerita hasrat nak berlakon. Tapi, bila fikir balik, apa salahnya doktor berlakon?" tulisnya.



Kredit foto: IG

Dr Say atau nama sebenarnya Muhammad Shazril bin Shaharuddin yang memegang watak Dr Zuki menzahirkan rasa syukur dipertemukan dengan pihak produksi yang sporting dan rakan artis yang banyak memberi tunjuk ajar.

"Korang rasa doktor tak patut atau tak sesuai ke menceburi bidang lain?" - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ~boolean 21-8-2020 11:55 AM
tak habis2 nak bagitau dia doktor..

nak berlakon, berlakon aja lah..nak juga selit kerjaya sendu dia sebagai doktor..
Quote ahmad_dhani91 21-8-2020 11:55 AM
haiyoooo sudah2 lah. sape je nak tengok kau jijiks
Quote ahmad_dhani91 21-8-2020 11:56 AM
dulu biasa2 je dengan biasa sampai kan tertengok video yang dia menari bogel tu terus rasa jijik dengan dia
Quote mzsnam 21-8-2020 11:58 AM
~boolean replied at 21-8-2020 11:55 AM
tak habis2 nak bagitau dia doktor..

nak berlakon, berlakon aja lah..nak juga selit kerjaya sendu  ...

setuju beria nk ckp ko tu doktor.. lps tu dia ni jnis suka selfie n apa apa muka sedabak dpn camera. haha... dr kt malaysia je ok. pnh tgk dokumentari kt india. dr sana biasa biasa je n tk kaya
Quote Kurex 21-8-2020 12:00 PM
Taknak record video cikcap ke? berlakon jugak tu
Quote dekmieDandy 21-8-2020 12:01 PM
age gap diorang ni tak jauh sangat

tapi kalau tengok poster ni macam muka budak lepas spm ada sugar daddy kaya  

btw tak pernah tengok cerita ni
Quote prettyuglybabe 21-8-2020 12:03 PM
batak glamor kan dia ni..
try hard sangat nak popular..
Quote sarah82 21-8-2020 12:03 PM
Aku tengok muka dia ja.. Teringat hasil google gambar dia masuk pertandingan apa entah
Quote Lailerthee 21-8-2020 12:03 PM
Dulu aku suka je dia ni ypi makin dpt publicity makin menjadi2 over nye terus malas
Quote violetungu 21-8-2020 12:05 PM
gelila dgn doktor ni dgn pakai seluaq ketat bonggol xberapa sedap cihh..
Quote julia5094 21-8-2020 12:07 PM
Bukan pasal tak sesuai doc..tapi pasal kayu sangat..mohon jangan sentap..
Quote rosewhite 21-8-2020 12:08 PM
oh, ingat nabila kawin dgn fahrin nanti
Quote MFR_IN 21-8-2020 12:11 PM
tk suka beliau.mulut besau badan katang geli.haha
Quote lavendernovella 21-8-2020 12:14 PM
Muka fotogenik mmg boleh market. Cuma bakat tu jer kena polish elok2 dan pilih heroin yg berkimia dan naskah skrip yg power. Selamat berjaya.
Quote adelea 21-8-2020 12:14 PM
tak nak ke kecam wany barista tu ...
belajar tinggi2 hujung jadik peranyi ... peranyi la sgt !!
Quote Normabaru 21-8-2020 12:14 PM
Acah rasa hensem sgt... Laki bini kerek fefeling entitlement.. Haha... Ank nasib xcomel. Klu tak anak pon disuruhnye kerja.. LoL
Quote nia_salina 21-8-2020 12:15 PM
iols masa memula dia kua ok lagi tapi skang naik erkkkkkkk...tak abis nk bgtau org dia doktor n mcm gila glam ,atention seeker pun hado. next!!
Quote merrissa 21-8-2020 12:18 PM
ahmad_dhani91 replied at 21-8-2020 11:56 AM
dulu biasa2 je dengan biasa sampai kan tertengok video yang dia menari bogel tu terus rasa jijik den ...

dari dulu ak geli tgk dia....bajet hensem je kot...
Quote Yeehaw 21-8-2020 12:25 PM
Ok je tapi jangan la  tinggal kan kerjaya hakiki. Kalau berlakon tu letop kebaboom xpe. Kalau senduuuu... Ko pikir la sendiri.

Lihat semua komen(233)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 02:56 PM GMT+8 , Processed in 0.073633 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top