CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Izreen Azminda Tunjuk 'Sweet', Nyanyi Lagu Untuk Suami

20-8-2020 10:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17234| Komen: 101|Original author: Oleh: Saiful

Description: Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid meraikan hari ulang tahun perkahwinan mereka secara sederhana tapi tetap 'sweet'.
Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid meraikan hari ulang tahun perkahwinan mereka secara sederhana tapi tetap 'sweet'.

Di Instagram, pelakon ini telah memuat naik video memparakan dia menyanyikan lagu Kau Segalanya buat suami tercinta.



"KAULAH SEGALANYA. Abaikan suara yang so so tu...Kami bukan penyanyi habaq Awai2 sekali skala takpa kot no," tulisnya di kapsyen

Foto: IG
Di ruangan komen ramai yang mendoakan kebahagiaan mereka berdua agar kekal untuk selama-lamanya.



Izreen dan suami berkahwin pada 8 Ogos 2017 dan dikurniakan seorang anak, Aaron Ibrahim. -CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 20-8-2020 11:10 AM
Bluekkkkkkkkkkkkk
Quote KIM.K 20-8-2020 11:11 AM
Nak tayang rumah tu
Quote umbut 20-8-2020 11:16 AM
Quote LadyCarefree 20-8-2020 11:49 AM
Lagi mau buka thread pasal kude dn jering ni.
Quote belilies 20-8-2020 11:50 AM
Tanak kene kecam nakkkk jugak haplod ke ig. Siap warning lagi! Bodo.
Quote AvaAdore 20-8-2020 11:53 AM
Acah2 sweet
Quote lazaruz6024 20-8-2020 12:05 PM
anak sebijik muka intan.
Quote barfi 20-8-2020 12:08 PM
Ya Allah tertengok.. gelinya.. izreen dah kenapa macam nak cium laki dia.. 1st time iols tengok ude senyum oh my God geli la weh dua org ni
Quote jerukkedondong 20-8-2020 12:23 PM
Elehh....pegi buat apam laaa...kata byk sngt oder...


Quote Minami2013 20-8-2020 12:36 PM
Saiful dgn cerita sampah berpisah tiada
Quote danieladam 20-8-2020 12:43 PM
Muntah...

die limited komen patot la komen murni2 je. Kalau tak mesti lbh byk caci maki kat komen tu.
Quote aemon 20-8-2020 12:55 PM
anak muka intan habis lol
Quote YomiuriLandMae 20-8-2020 12:59 PM
yiiiihhhhhhhhhhhhhh
Quote timah03 20-8-2020 01:12 PM
Makin tak hensem and selekeh ye si ude ni....
Quote selipar_hijau 20-8-2020 01:13 PM
Keje apa jering skrg ni?
Quote doubleA 20-8-2020 01:17 PM
Nak tunjuk kat sapa masalahnya? Netizen? Sebab marah cakap pergi mahkamah? Bahagia tu kita yg rasa sis, tak payah canang ke dunia gigih nak justify
Quote gelas_pelastik 20-8-2020 01:28 PM
anak dia rupa macam anak intan yg no 2 tu
rupa intan pun ye jugak
Quote anony-mous 20-8-2020 01:31 PM
lazaruz6024 replied at 20-8-2020 12:05 PM
anak sebijik muka intan.

sama ada jering teringat teringat intan atau kude teringat intan masa berjimak
Quote Oroi8887 20-8-2020 01:35 PM
anony-mous replied at 20-8-2020 01:31 PM
sama ada jering teringat teringat intan atau kude teringat intan masa berjimak

Hahahaha sengal

Lihat semua komen(101)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 01:08 PM GMT+8 , Processed in 0.080393 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top