CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Susahlah Nak Buat Suara Lelaki" - Muhammad Sajjad

20-8-2020 11:20 AM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 13835| Komen: 50|Original author: Oleh: kp5x

Description: Kredit foto : OhmymediaBaru-baru ini seorang teman pengasas kosmetik kontroversi Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Sajat telah memuatnaik petikan daripada 'IG live' Sajat yang sedang bersemb ...

Kredit foto : Ohmymedia

Baru-baru ini, seorang teman pengasas kosmetik kontroversi Muhammad Sajjad, 35, atau lebih dikenali sebagai Sajat memuat naik petikan daripada 'IG live' Sajat yang sedang bersembang dengan pengikutnya.


Kredit foto : Mynewshub

Salah satu komen di IG Live itu meminta Sajat untuk cuba membuat suara lelaki. Tidak dapat dipastikan sama ada komen itu sekadar gurauan atau serius, namun yang pasti ianya kelihatan tidak masuk akal kerana Sajat setakat hari ini memang disahkan sebagai lelaki dan suaranya juga seperti lelaki.




Menteri Agama di Jabatan Perdana Menteri mungkin menggeleng kepala sambil beristighfar jika melihat respons Sajat, namun yang pasti tuan empunya diri kelihatan terhibur dengan aksinya itu dan mungkin juga niatnya sekadar menghiburkan peminat.


Kredit foto : head topics

"Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul." Semoga Muhammad Sajjad Kamaruzzaman diberikan ketenangan dalam hidupnya. - CARI
1

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote siputpepel 20-8-2020 11:22 AM
"Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul." Semoga Muhammad Sajjad Kamaruzzaman diberikan ketenangan dalam hidupnya. - CARI


AMIN.
Quote Mina2215 20-8-2020 11:23 AM
Gigih plak hahahaha
Quote LadyCarefree 20-8-2020 11:26 AM
Xyah bg dia perhatian. Biar dia sendiri dia.
Quote djzara81 20-8-2020 11:39 AM
Pompuan real pon x mengelabah cari kotex bila peod.
Quote mialunar 20-8-2020 11:40 AM
Kotex hijau ko.... Hahaha
Quote Belibis 20-8-2020 11:49 AM
djzara81: Pompuan real pon x mengelabah cari kotex bila peod.

Menggelabah jugak.cumanya takde la nak kepoh kat orang.diam diam sudahhh.
Quote sarah82 20-8-2020 11:52 AM
Aku malas nak bagi perhatian kat hamjad ni.
Quote djzara81 20-8-2020 12:29 PM
Belibis replied at 20-8-2020 11:49 AM
Menggelabah jugak.cumanya takde la nak kepoh kat orang.diam diam sudahhh.

Itulah maksud aku. Kita diam2 sudeyy. Tapi time terbocor tu mengelabah la gak
Quote KIM.K 20-8-2020 12:41 PM
muka mak ayam ni dah tak marketable
layak bagi table je
Quote manehnya 20-8-2020 01:24 PM
Mental x abis lg jantan jadian ni... P mampos lah
Quote Minami2013 20-8-2020 01:30 PM
Hahaha.. padahal suara tu mmg suara jantan dah sajjad oi..
Quote mizkajura 20-8-2020 02:47 PM
Netizen la yg sibuk mengkaya Kan dia jugak
Quote TomyamPuteh 20-8-2020 03:55 PM
Sembah ratu mak nyah2 Malaysia dgn sajad sejat kujat nih
Quote elnor_81 20-8-2020 05:10 PM
Gelabah dtg period xde la smpi buat status.segan klo org tau kita period.ni smpi wat status...klo ko sorg pompuan,benda tu mmg sokmo akan ad tersimpan waima 1 pun..
Quote amon_79 20-8-2020 06:06 PM
Kuat rasa nya hormon testosterone sajad ni...kalo dia x waxing atau buang bulu2 mau lebat ni...nmpk nau kesan kat atas bibir tu...kalo ada misai ni mau lebat...
Quote dubuk 20-8-2020 06:25 PM
satu cara.. tinggalkan dia dalam hutan.. tengok dia berubah jadi apa..
Quote noor2 20-8-2020 06:39 PM
Tang mana suara dia mcm perempuan selama ni pun. ....
Quote electricopop 20-8-2020 06:49 PM
Hahahaha. Terkesima baca thread ni.
Quote 3480 20-8-2020 07:10 PM
Kikikikikikkk.. gelak tgk video buat suara jantan tuhh.. suara hg mmg jantan dah jattttt sbb hg mmg jantan

Lihat semua komen(50)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.092644 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top