CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Dah Kahwin Pun Ada Boyfriend Lagi?"-Gambar Dicium, Ain Edruce Kena Maki!

20-8-2020 10:22 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 32289| Komen: 141|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kongsi gambar dengan suami pun kena maki?
Kongsi gambar dengan suami pun kena maki?

Kesian Ain Edruce, gara-gara gambarnya dicium oleh suaminya, Amirul Hafiz Mustaffa, habis dirinya kena hentam


Kata Ain dia dituduh tidak tahu hukum hakam sebagai seorang muslim.


Dalam foto yang dimuat naik di Twitter itu, suaminya dilihat mencium Ain di bahagian pipi sempena sambutan ulang tahunnya yang ke-29.

Kapsyennya, "My boyfriend is amazing".

"Ada yang kecam dan tanya saya kenapa post gambar cium-cium dengan boyfriend, kan berdosa, haram.

"Ada pula yang cakap saya kan dah ada suami kenapa post dengan lelaki lain ni," katanya kepada mStar Online.

Ain menambah, tiada salahnya untuk berkongsi gambar dan saat indah bersama suami di media sosial.

Baginya, netizen yang mengecam itu masih belum kahwin dan tak memahami perasaan pasangan yang sudah berumah tangga.



"Nak belanja gambar suami sikit-sikit pun ada orang nak kecam," tambahnya.

Ain juga merasakan laman Twiitter sekarang dah jadi toksik.

Jadi, salah kapsyen yang menimbulkan salah faham atau netizen yang sebenarnya lurus bendul? -CARI

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote debab_78 20-8-2020 10:28 AM
Dah tahu natizen Malaysia jenis kaki hentam dan kena nak suap maklumat 24jam, takyah la letak caption BF. Letak terus  SUAMI….  Kan dah jadi bahan fitnah...
Quote cicicumel 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.
Quote KIM.K 20-8-2020 10:48 AM
Kadang persoalan netizen menjemukan
Quote kaoru44 20-8-2020 10:50 AM
Nmpk sgt netizen komen membabi buta..
Baca caption terus kecam..xthu org tu dh kawen ke apa..
Quote KBW2 20-8-2020 10:52 AM
debab_78 replied at 20-8-2020 10:28 AM
Dah tahu natizen Malaysia jenis kaki hentam dan kena nak suap maklumat 24jam, takyah la letak captio ...

Takkan semua nak ikut netizen yang kadang-kadang bodoh tak bertepian.

Quote Belibis 20-8-2020 10:59 AM
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

Biar tak hensem ,asal kaya ? Gituuu
Quote kiah_mai_pulak 20-8-2020 11:01 AM
oohhh dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kiah_mai_pulak 20-8-2020 11:02 AM
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

of courseee lah kayaa duit kepuk2.. takkan lah muka mcm tu kerja mekanik boleh jadi suami ain edruce..
Quote kiah_mai_pulak 20-8-2020 11:02 AM
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

of courseee lah kayaa duit kepuk2.. takkan lah muka mcm tu kerja mekanik boleh jadi suami ain edruce..
Quote Cyempaka 20-8-2020 11:12 AM
Teruknya bahasa budak pompuan senoriqa tu
Quote jajamis 20-8-2020 11:16 AM
[youtube]PVVVKwAbreY[/youtube]

Suka tgk youtube dia..rumah drg cantik
Quote belilies 20-8-2020 11:48 AM
Yang kecam tu ntah2 tak pernah dibuat laki camtu kottt.... Yolah dah tua bangka laki pun segan nak cium.
Quote siputpepel 20-8-2020 11:54 AM
ye netizen belum berkahwin dan tak faham perasaan ittew. tah lah malas nak komen
Quote faint_heart 20-8-2020 12:18 PM
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

Kejam hahaha
Quote MayaDelaRosa 20-8-2020 12:28 PM
Lawannya rumah dia ......suka Ain ni ..mesra alam
Quote Lula2 20-8-2020 12:29 PM
Cyempaka replied at 20-8-2020 11:12 AM
Teruknya bahasa budak pompuan senoriqa tu

Kan..
Teruk betul bahasa..dahlah sibuk kt twitter org geram aku..apa yg bitter sgt tah budak2 twitter ni
Quote cap_ayam 20-8-2020 12:32 PM
Cantiknya rumah dak Ain ni.
Quote sukacactus 20-8-2020 12:32 PM
jajamis replied at 20-8-2020 11:16 AM
Suka tgk youtube dia..rumah drg cantik

Br tgk ni smlm
Cantik rumah dia
Lebih suka konsep ni dr kerawng emas segala, semak
Quote lolipopbiru 20-8-2020 12:45 PM
cantiknya rumah ain..lawa modern habis. rasanya berganda lg lawa dari rumah awalscha rumah hanis rumah lofa.bestnyaa..

Lihat semua komen(141)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 03:32 PM GMT+8 , Processed in 0.088495 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top