CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Dera Bayi Kerana Dendam Terhadap Suami, Mentua

19-8-2020 04:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2594| Komen: 12

Description: Wanita tergamak mendera anaknya berusia 15 bulan bagi melepaskan geram terhadap suami dan ibu mentua.
Wanita tergamak mendera anaknya berusia 15 bulan bagi melepaskan geram terhadap suami dan ibu mentua.

Menurut India Times seperti dipetik Harian Metro, perbuatan wanita itu disedari selepas suaminya memasang kamera litar tertutup (CCTV).



Kredit foto: India Times/Harian Metro

Curiga dengan tingkah laku isteri sepanjang ketiadaannya di rumah, lelaki itu memasang CCTV yang kemudian menunjukkan wanita itu mengasari ibu mentuanya selain mendera bayi mereka.

Lantaran itu, lelaki berkenaan membuat laporan polis berhubung perbuatan isterinya.

Wanita terbabit bagaimanapun tidak mengaku perbuatannya, sebaliknya mendakwa menjadi mangsa dera suami dan ibu mentuanya yang juga dikatakan membiarkannya kelaparan.

Dia kemudian mengaku memukul anaknya kerana mahu melepaskan geram selain kerana lapar dan kes kini dalam siasatan. - CARI

3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 19-8-2020 04:50 PM
Leluhur parashit
Quote cheergirlz 19-8-2020 04:55 PM
errmmm...mgkin berlaku penderaan pd isteri..
Quote minguk 19-8-2020 05:07 PM
parianyaaaaaaaaaaaaaaa
Quote Supersirap 20-8-2020 08:23 AM
Nak lepaskan geram tolonglah jangan jadikan anak sebagai mangsa, ini gila punya kerja, kasihanlah anak tu
Quote clarizsa 20-8-2020 08:27 AM
Hmmm
Biasalah dorang ni
Mesti hari2 bising terjerit terpekik sambil dera baby n orgtua
Pastu laki balik dera bini pulak
Quote Acikgomen 20-8-2020 09:12 AM
clarizsa replied at 20-8-2020 08:27 AM
Hmmm
Biasalah dorang ni
Mesti hari2 bising terjerit terpekik sambil dera baby n orgtua

Sampai ajm keturunan demi keturunan
Quote NekNgah 20-8-2020 09:55 AM
Mertua dera isteri, isteri dera anak, suami curiga dengan isteri.. tak tahu sampai bila cycle nak berakhir.
Quote meshni 20-8-2020 10:23 AM
Kat sana memang penjara khas untuk mentua macam ni. Overcrowded pulak tu. Leluhur ni memang anggap menantu pompuan mcm second class human being. Lepas tu melalak pulak cakap Islam kejam.

https://www.irishtimes.com/news/indian-prison-wing-reserved-for-mothers-in-law-1.1001940?mode=amp
Quote siputpepel 20-8-2020 10:33 AM
Kesiannya... memang ada jenis camni. stress kat orang lain, lepaskan kat orang lain
Quote husna_amal 21-8-2020 09:54 AM
Mental dah tak betul tu.
Quote Scheherazade 21-8-2020 09:56 AM
Yg plg kesian baby tu
Quote Jorja 21-8-2020 11:03 AM
Bongoknya so lemah.. kalau laki ko dera ko.. dera laki ko balik la perempuan. Hidup kt dunia ni hanya sekali, ruginya kalau hari2 makan hati dgn laki or mil tapi selayaknya la utk perempuan lemah selemahnya

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.071829 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top