CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bahaya Soalan Ni, Hael Nafi Bakal Bertunang Dengan Dayang

19-8-2020 03:49 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13651| Komen: 43

Description: Masih ingat dengan ucapan selamat ulang tahun kelahiran Hael Husaini yang ditujukan kepada Dayang Nurfaizah, 39?
Masih ingat dengan ucapan selamat ulang tahun kelahiran Hael Husaini yang ditujukan kepada Dayang Nurfaizah, 39?

Terbaru, timbul pula isu mereka bakal mengikat tali pertunangan dalam masa terdekat. Betul ke?



Kredit foto: IG Hael/Dayang

Hael, 33, bagaimanapun tampil menafikan dakwaan itu ketika ditemui Harian Metro. Menariknya, Hael dikatakan begitu berhati-hati ketika menjawab mengenai dakwaan itu.

"Tak ada, tak ada. Belum lagi. Saya tak nak jawab. Tiada komen, bahaya soalan ini (berkaitan pertunangan dengan Dayang).

"Insya-Allah, kalau ada rezeki dengan sesiapa yang sudi dan sampai jodoh, saya bertunang," jawabnya.



Walaupun dikaitkan mempunyai hubungan istimewa dengan Dayang, Hael menjelasskan bahawa dia masih menunggu jodoh.

Dalam masa sama, Hael berkongsi sedikit mengenai lagu terbarunya 'Bujang'.



"Saya suka bereksperimen dengan lagu yang berkonsep. Jadi, selepas muncul dengan lagu Hari Ini untuk pasangan berkahwin, sekarang lagu untuk orang bujang pula.

"Sesiapa yang dengar lagu ini, saya mahu mereka gembira dalam kehidupan. Ini kerana saya banyak dengar orang menganggap hidup bujang ini menyedihkan dan ada yang meratapi nasib mereka di hujung bucu katil," katanya.

Adakah mereka bakal mengikut jejak langkah Ernie dan Syamel? - CARI


2

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mademoisellee 19-8-2020 03:41 PM
Dah kalau jawapannya "no komen" mcm tu, maksudnya betul lah tu mcm tak biasa dgn dunia artis ni.

Kalau tak betul mesti jawapan bunyi cmni "aik? Siapa cakap tu? Saya sendiri tak tahu saya akan bertunang bla bla"
Quote aemon 19-8-2020 03:49 PM
haish...apa nak diharapkan dengan sam smith malaysia ni..tgk aje la video kelip musiknya...
Quote husna_amal 19-8-2020 03:52 PM
Kalau hael dengan dayang  ni tak berapa yakin kalau diorang ni ada bercinta.
Quote Kurex 19-8-2020 04:09 PM
Balik2 cerita pasal tunang, ada apa2 ke tak, tak sedia lagi.. lancau punya gosip!
Quote tempayanpecah 19-8-2020 04:19 PM
Ntah la tp knp x rasa dia dgn dayang ..rasa dia dgn nabila razali ...hahhaa
Quote RatuDunia94 19-8-2020 04:21 PM
Kalau setakat kahwin sekadar mengaburi mata org ramai buat pe.. sedangkan kepuasan diri x dapat. Org berkahwin utk hubungan yg holistik. Zahir dan batin.. kalau tuntutan batin x dipenuhi sengsara hidup ko dayang oi...
Quote ninjago 19-8-2020 04:33 PM
i rasa dayang tgh in love bebtul. hael je yg memain.

i somehow rasa better la dayang cari lain. ramai je nak kat dia.

Quote Perawankota 19-8-2020 04:39 PM
Mcm memain jer si hael ni
Quote LostStar 19-8-2020 04:45 PM
lerrr.. hael dah 33 igt dayang dapat anak ikan.. x jauh pon beza umor dorg..
Quote YomiuriLandMae 19-8-2020 04:48 PM
mcm too good to be true sgt kalo dorg ni btol2 nak bertunang.. hmm
Quote LembingDayanti 19-8-2020 04:49 PM
merana dayang dapat laki perasan handsome 24 jam tengok cermin, 24 jam pakai spek hitam hahahaha gd luck dayang
Quote 234126 19-8-2020 04:52 PM
ala dayang... no. U deserve better. Yang lebih matang dan financially stable. Tapi kang kalau sampai terlajak lagi andartu iol pulak kena kecam berjemaah. Haha
Quote lasagna 19-8-2020 04:54 PM
memain jer lah kau ni hael..
Quote missmeornot 19-8-2020 04:55 PM
tempayanpecah replied at 19-8-2020 04:19 PM
Ntah la tp knp x rasa dia dgn dayang ..rasa dia dgn nabila razali ...hahhaa

ni kalau shipper heayang baca komen cuols ni mau di katanya cuols ketinggalan..x up to date
Quote missmeornot 19-8-2020 04:57 PM
LostStar replied at 19-8-2020 04:45 PM
lerrr.. hael dah 33 igt dayang dapat anak ikan.. x jauh pon beza umor dorg..

sama la umur deols dgn syazwan- lala...tiberrr  33&39
Quote lattehazelnut 19-8-2020 05:56 PM
Media boleh x bg diorg space..
Ni tiap minggu asik jodoh dayang rimas dia..
Quote mdmy 19-8-2020 06:06 PM
lattehazelnut replied at 19-8-2020 05:56 PM
Media boleh x bg diorg space..
Ni tiap minggu asik jodoh dayang rimas dia..

expected dah laa, semalam Hael kena serbu reporters. Minggu lepas Dayang yg kena.
Quote unguaurora 19-8-2020 06:11 PM
Nak ikut jejak shamelina dan ernie ke?
Quote bbasir 19-8-2020 06:31 PM
c Hael ni bukan jenis japar on ke?

Lihat semua komen(43)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.084228 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top