CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kami Dapat Bilik Ada Anai-anai Pun Relaks Je" - Abby Abadi Sokong Aliff Syukri?

19-8-2020 01:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 37511| Komen: 249

Description: Kecoh orang berkata-kata mengenai Abudi Alsagoff yang membongkarkan sikap sebenar Datuk Seri Aliff Syukri berhubung kes di rumah penginapannya di Sugeh Hill Resort.
Kredit foto: IG Abby/Aliff


Kecoh orang berkata-kata mengenai Abudi Alsagoff yang membongkarkan sikap sebenar Datuk Seri Aliff Syukri berhubung kes di rumah penginapannya di Sugeh Hill Resort.



Isu berpanjangan apabila usahawan kontroversi itu tampil memberi kenyataan balas dan mendedahkan sikap tetamu di resortnya itu.

Kelihatan ramai mengecam tindakan Aliff, namun lain pula pendapat Abby Abadi yang didakwa netizen menyokong usahawan itu.


Kredit foto: IG/Murai

Abby turut mempertikaikan tindakan pihak terbabit menularkan isu itu hingga kelihatan seperti nak menjatuhkan perniagaan orang. - CARI




2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kepingbewok 19-8-2020 01:09 PM
yelaaaa dah laki ko dpt job dgn si alif nie.mmg ler ko sokong dia
Quote Mamason 19-8-2020 01:09 PM
Kalau sampai dlm peti ais ada lipas itu melampau laa namanya!! apoooo lah
Quote farlis 19-8-2020 01:21 PM
ko punya psl la dpt bilik ada anai2 x komplen. Aku dpt kt thisle jb, cover seat toilet ada kesan tapak kaki, aku komplen, terus diorang upgrade bilik & tukar seat cover tu immediately.. Mcm tu la patut handle customer..
Quote xixin5230 19-8-2020 01:21 PM
Klo i pun, sakit hati...bayar mahal dpt bilik x semenggah or kotor....
Quote sarah82 19-8-2020 01:28 PM
Aku x faham pembodek ni.

Duit aku.. Jadi aku berhak dpt terbaik.. Tu pendapat aku.. Kalau aku booking hotel.. Benda yg x patut ada.. Aku komplen..
Quote kikiharris 19-8-2020 01:29 PM
third class mentality.
Semuanya takpelah, relaxlah, ok je bla bla..
paying customer kak oiii.. Bukan  duduk free je
Quote nazurah 19-8-2020 01:29 PM
Kalau nak bukak resort kenalah jaga kebersihan segala. Ni la masalah Toklep ni, ada duit semua dia nak try tapi tak buat sungguh2.

Mana boleh kata resort murah, ala kampung patut customer dah expect segala becak banjir tu. Orang nak pi holiday kat ceruk mana sekalipun tetap nak selesa dan bersih.
Quote Themilo 19-8-2020 01:31 PM
selayaknya la, sebab memang level kau duduk dalam bilik yang ada anai-anai, lipas, ulat sampah, ulat gendon..
Quote Nana_Man 19-8-2020 01:31 PM
Ko nye pasal  taknk complain. Kalau hotel takde star, byr murah tu lain cerita lah. Kalah dah byr mahal, mesti nk yg elok.
Quote mamapea 19-8-2020 01:34 PM
aku pi gold coast morib...cermin almari jatuh berkecai...masa tu baru jer check in...nasib baik la x kena anak2...dh la cermin tu besar & tinggi...report kt mgt terus dpt tukar bilik...bilik mengadap pool lak tu...xde pulak mgt minta ganti rugi byr cermin tu...lgpun cermin tu yg x kukuh...mmg dh nk tercabut...kalau pg resort toklip ni mesti kena byr gantirugi...
Quote talia 19-8-2020 01:36 PM
Sbb pengotor so bolehla relax jer ada lipas, anai2
Quote SherryZass 19-8-2020 01:36 PM
Baguslah ada customer macam sheolls ni, untung owner Hotel
Quote dino 19-8-2020 01:39 PM
sarah82 replied at 19-8-2020 01:28 PM
Aku x faham pembodek ni.

Duit aku.. Jadi aku berhak dpt terbaik.. Tu pendapat aku.. Kalau aku bo ...

aku slalu kutuk abby ni tp ade org tak faham knp haha
tp tu la kdg2 die ni komen mcm lahir trus bertudung litup haha

Quote dino 19-8-2020 01:41 PM
SherryZass replied at 19-8-2020 01:36 PM
Baguslah ada customer macam sheolls ni, untung owner Hotel

sejenis redha la ko.. sdg diuji dpt bilik sarang anai2... paham tak erti syukur...
Quote kiah_mai_pulak 19-8-2020 01:41 PM
haishhh bakyahh.. takkan ko dh biasa duk tmpat kotor?? klu dh biasa mmg tak kisah bab2 hygiene ni
Quote sarah82 19-8-2020 01:42 PM
dino replied at 19-8-2020 01:39 PM
aku slalu kutuk abby ni tp ade org tak faham knp haha
tp tu la kdg2 die ni komen mcm lahir trus b ...

Aku jarang kutuk dia.. Tapi kali ni mmg patut krna kecam.. Melampau sangat
Quote inspektoremos21 19-8-2020 01:43 PM
Lipas dkt dalam peti ais benda biasa? Like seriously abby?? Nampak sangat la kau tu pengotor. And kalau nak membackup alif pun agak2 la.. jgn la sampai nmpk diri tu bodoh sgt
Quote dino 19-8-2020 01:44 PM
sarah82 replied at 19-8-2020 01:42 PM
Aku jarang kutuk dia.. Tapi kali ni mmg patut krna kecam.. Melampau sangat

sejak takde byk isu jrg ambik pot... klau menda btul.. takpe.. klau salah kutuk..

mcm nak berdoa kat soc med.. haha
Quote zidane2011 19-8-2020 01:44 PM
Tiara jac ada gak resort kat janda baik, elok je takde pun komplen lipas ke apa ke. Mentaliti org kita kalau masuk kampung kena hadap2 benda2 kotor gitu. Pest control penah dgr? Nampak sgt management kupik tak nak melabur lebih untuk maintenance. Rm199 untuk bilik batak toilet kat luar? Series ah? Harga tu leh dpt superior room kt lengkap semua kt kl ni. Patut rm80 je rupa mcm tu.

Lihat semua komen(249)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 07:02 AM GMT+8 , Processed in 0.079692 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top