CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

'Dulu Aku Pun Kaki Backup Dia' - Kak Mel Sindir Aliff Syukri Ego

18-8-2020 06:21 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 46816| Komen: 146|Original author: Oleh: LilRose

Description: Nampaknya, tindakan usahawan popular Datuk Seri Aliff Syukri membidas dakwaan pelanggannya mendapat kritikan bekas pembantu peribadinya, Melati Abd Ghani.
Nampaknya, tindakan usahawan popular Datuk Seri Aliff Syukri membidas dakwaan pelanggannya mendapat kritikan bekas pembantu peribadinya, Melati Abd Ghani.


Kredit foto: IG



Melati atau Kak Mel mempersoalkan tindakan Aliff yang tidak mengalah, sebaliknya menyalahkan kembali pelanggannya.








"Bila pelanggan merungut, minta maaf dan perbaiki. Bukannya menyalahkan pelanggan. Macam mana punya mentaliti la.

"Baru seorang pelanggan merungut dah bitter. Sudah-sudahlah tu bangga diri," tulisnya di Insta Story.






Dalam masa sama, Kak Mel berpendapat normal bagi kanak-kanak lasak bermain. Malah, dia sempat berseloroh pernah menjadi 'kaki backup' Aliff.

Kak Mel juga sempat menyindir pihak dipercayai staf Aliff Syukri supaya berhenti 'kipas' bos mereka.



Kredit foto: IG

Siapa yang diperkatakan tu? - CARI
3

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kaseh80 18-8-2020 06:28 PM
Wah mcm marah sgt dgn ex bos dulu bukan main kipas dan backup lagi
Quote CiliPadiSedap 18-8-2020 06:37 PM
Team kakmel .. Jom sokong kakmel perang sotong .
Quote lattehazelnut 18-8-2020 06:42 PM
Mesti kakmel sound pape kan
Terus notis 24jam
Jd pompuan je la alif oi
Quote KBW2 18-8-2020 06:47 PM
Tak sebetulnya kau batu api jah.
Quote Cekla 18-8-2020 06:48 PM
bukan kaka yebby and laki dia ka yg  beria dok  backpup skali..maklumla dpt job besar psg cctv..masyuk kottt..tak sesia jd nasi impit datin
tindakan menyiarkan cctv customer tu mmg tak profesional.
orang kata what you give you get back..
bukan ke si alip ni kalau pergi oversea, dok bawak periuk belanga berkelah tepi longkang...masa kat eport pun dok kenduri durian.. 2 x 5 ja perangai
hellooo..rasa in la yer..
Quote Lailerthee 18-8-2020 07:09 PM
Strategy marketing nak naik kan nama yg da sendu?
Quote MontanaHannah 18-8-2020 07:14 PM
siapa nak lelaki kaya-raya tp mcm xcerdik dan suka buat video ko meneran beranak sekalipun???


sebenarnya ramai yg  suka


masih ramai yg xsanggup berlakikan org mcm ni... perempuan yg berani menolak lelaki kaya adalah wanita yg berdikari dan boleh berperang di medan perang sendiri.

Quote unguaurora 18-8-2020 07:24 PM
Penjilat2 yg dlm video2 alip masak dodol dan review produk sampah tu x join sekali ke? Si botal dgn sorang perasan hensem tu.
Quote CiliPadiSedap 18-8-2020 07:38 PM
unguaurora replied at 18-8-2020 07:24 PM
Penjilat2 yg dlm video2 alip masak dodol dan review produk sampah tu x join sekali ke? Si botal dgn  ...

jubor ayam lg handsome dik, kalau laki sajat tu pun handsome
Quote lanse 18-8-2020 07:54 PM
Cekla replied at 18-8-2020 06:48 PM
bukan kaka yebby and laki dia ka yg  beria dok  backpup skali..maklumla dpt job besar psg cctv..masy ...

Patutlah heran dalam IG yebby apsal pi tunjuk video cctv tu.
Quote dubuk 18-8-2020 07:55 PM
I have no idea pumpkin
Quote md_nana 18-8-2020 08:01 PM
Aku suka tgk igs kak Mel lepas Berhenti kerja. Rajin dia anak beranak berniaga. Nampak normal Sgt kak Mel ni sejak x kerja dgn si sotong. Kalau tidak, dulu ckp menyembur2.
Quote kiah_mai_pulak 18-8-2020 08:03 PM
oooooo dah tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote CiliPadiSedap 18-8-2020 08:04 PM
kiah_mai_pulak replied at 18-8-2020 08:03 PM
oooooo dah tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

sis vokuru jelah ada teks teks , yg lain jgn claim. dia kan hantu kopek cariforum
Quote MadameOnion 18-8-2020 08:13 PM
Terus nampak bijak sikit kak mel sekarang..dulu masa dgn lip fondan nampak bodoh dan pprt sgt
Quote najib888 18-8-2020 08:26 PM
Kaki kipas tokey mmg celaka.. paling bangsat keparat,  dia dok jadi nasik tambah..cerita habis segala hal2 kecik yg tak signifikan + kisah peribadi.. punya la nak tunjuk kat tokey dia baguih, backup tak sangka apa yg tokey buat walaupun benda tu salah..
last2, tak lama pas tu ngan dia2 tokey halau mcm tu je.. kalau jumpa org mcm ni kat tmpt keja hangpa, bg no tepon ni kat dia..
1-800-GIMAMPOS..
.
Quote dejure 18-8-2020 08:28 PM
MadameOnion replied at 18-8-2020 08:13 PM
Terus nampak bijak sikit kak mel sekarang..dulu masa dgn lip fondan nampak bodoh dan pprt sgt

Biasalah tu dlu makan gaji dgn sotong tu..terpaksalah nampak bodoh.skg ni la masanya nk balas dendam.dpt bayangkan berbakul makian kak mel ni terima dulu..
Quote Kuasaberganda 18-8-2020 08:43 PM
dulu hg pon backup dia
Quote salamon 18-8-2020 08:44 PM
Ni salah satu cth pekerja yg takbole amek bekerja. Time elok,kemain kau jilat jubs ponen ni khenz, tapi bila time x elok, org lain yg bergaduh kau lak amek ksempatan nk bukk smua aib ponen ni yihh

Lihat semua komen(146)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 08:09 PM GMT+8 , Processed in 0.196462 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top