CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Titip Ucapan Maju Jaya, Daiyan Trisya Dikata 'Cuba Try' Luqman Hakim

18-8-2020 02:49 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11502| Komen: 31|Original author: Oleh: LilRose

Description: Bangga rasanya apabila pemain bola sepak remaja negara kita, Luqman Hakim berhijrah ke pasukan KV Kortrijk di Belgium.
Bangga rasanya apabila pemain bola sepak remaja negara kita, Luqman Hakim berhijrah ke pasukan KV Kortrijk di Belgium.


Kredit foto: BH Online/IG


Keterujaan itu turut dikongsi rakan selebriti termasuk Daiyan Trusya yang menitipkan ucapan dan kata semangat buat penyerang muda itu.

"Saya sangat bangga. Malaysia boleh. Semoga maju jaya, buat kami bangga Luqman!" ciapnya di Twitter.



Berikutan itu, ada komen-komen nakal ditinggalkan warga maya untuk mengusik mahupun menyindir Daiyan.



Kredit foto: Twitter

Puji ada maksud, katanya. Takkanlah beri kata semangat pun tak boleh, kan? - CARI
2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
6

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-8-2020 02:59 PM
Takde hasil kerja ke penyanyi latar utk lagu sendiri ni?
Quote rospinki 18-8-2020 03:29 PM
club ni vincent tan punya..dia amikla freshie senang nk manage dari senior
Quote lasagna 18-8-2020 03:35 PM
alaa sekadar wish jer lah... netizen ni pun tak agak2..
Quote YomiuriLandMae 18-8-2020 03:39 PM
owh peliiiiissssssssslaaaaaa
Quote mesmerize 18-8-2020 03:43 PM
entah2 diorang memang buddy2 kat luar.. kowser netizen
Quote apedehal 18-8-2020 03:56 PM
Kurex replied at 18-8-2020 02:59 PM
Takde hasil kerja ke penyanyi latar utk lagu sendiri ni?

Ni bakalan ganti lopak tau...brand internesel je skang
Quote evlinne 18-8-2020 03:56 PM
Knpe apa2 yg minah ni buat, dak2 twitter akan bash ya? Ramai haters ke
Quote tootii 18-8-2020 03:57 PM
biar la dia nak wish pun.. apa korang ingat korang je ker blh wish ??

artis tak leh wish ker ? adoi laa..  netizen dan ngek ngok berpisah tiada !
Quote mizkajura 18-8-2020 04:24 PM
Aku tak sokongggggggg. Gitu
Quote MayaDelaRosa 18-8-2020 04:29 PM
Ok je wish..apa mslh .nape ramai sgt gelabah tetek?
Quote husna_amal 18-8-2020 04:45 PM
Takkan tu tahap dia bercinta dengan player bola sepak.
Quote Carcosa 18-8-2020 06:12 PM
Kesian minah ni asyik kena hencap aje
Buat lah apa pun, mesti kena hencap. Tabahla Dayan
Quote wtvmjls 18-8-2020 06:26 PM
Apa la dia ni buat sampai selalu kena bahan. Dia ni tak nampak problematic sangat pun so far.
Quote lattehazelnut 18-8-2020 07:26 PM
evlinne: Knpe apa2 yg minah ni buat, dak2 twitter akan bash ya? Ramai haters ke

Kan ahaha i pun perasan..
Xde la rasa dia annoying sgt pun..
Quote MimiLalat 18-8-2020 07:35 PM
Oberrrr la netizen, takkan la deyan ni berminat dengan ikan bilis, baik cari jerung besor, leh belikan barang branded all the time. Duhhh
Quote Acikgomen 18-8-2020 09:16 PM
Acik harap esok2 chuols dpt lah English vocab bebanyak sket jadi chuols nampak lah yakin sket bila becakap dgn reporter tuh
Alang2 dah pemes takdan nak main match lagi khennnnz

Lagi satu acik nak pesan dok sana tuh jgn minum arak pulak ye nak
Quote RatuDunia94 18-8-2020 09:27 PM
Kenapa nk salah kan retis2 pompuan je?? Kalau player jantan tu sendiri gatal batang nk bercinta dgn retis sampai binasa karier.. its take two to tango gitu..
Quote aemon 19-8-2020 12:40 PM
maaf la aku tgk footballer ni muka dia ermm..huhuhu
Quote puanbintang 19-8-2020 03:23 PM
biarlah dia nak wish gitu pun....kot tersangkut pun bukan laki/ bini orang...gitu.....

Lihat semua komen(31)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.069970 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top