CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Nenek Tak Perasan, Cucu 7 Tahun Maut Jatuh Dari Tingkat 4

18-8-2020 01:47 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3221| Komen: 13

Description: Budak 7 tahun maut selepas terjatuh daripada tingkat empat sebuah flat di Batu 2, Jalan Tuaran, Kota Kinabalu.
Budak 7 tahun maut selepas terjatuh daripada tingkat empat sebuah flat di  Batu 2, Jalan Tuaran, Kota Kinabalu.

Kejadian pada 8.30 malam itu menyaksikan kanak-kanak yang tinggal besama neneknya itu terjatuh dari beranda dapur.


Difahamkan ketika itu nenek mangsa yang berusia 52 tahun berada di dalam tandas.

Wanita tersebut hanya menyedari cucunya terjatuh selepas mendengar jeritan orang ramai dari tingkat bawah rumah.


Foto: Berita Harian Online
Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu Asisten Komisioner Habibi Majinji berkata,

"Mangsa yang mengalami kecederaan parah di bahagian kepala disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian oleh pasukan perubatan Hospital Queen Elizabeth II (HQEII).


"Ibu dan bapa mangsa yang bekerja sebagai pembersih awam tinggal rumah lain tetapi di flat yang sama."

Tiada unsur jenayag dan kes diklasifikasikan sebagai kematian mengejut. -CARI 
3

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 18-8-2020 02:21 PM
Tolong lah pasang jeriji kat tingkap2.... dan pastikn jeriji tu dikunci bila ada budak2.
Quote husna_amal 18-8-2020 02:48 PM
Takziah...
Quote missfaris 18-8-2020 03:45 PM
Takziah pada keluarga
Quote mizruncing 18-8-2020 03:55 PM
hurmm kesiannyaa
Quote MissyMolly 19-8-2020 05:38 PM
Tidakkkk..mesti cucu kesayangan sbb lepak rumah nenek sobsob
Quote gadget 19-8-2020 05:39 PM

nasib baik ko sebut takziah kepada keluarga...
Quote missfaris 20-8-2020 12:25 AM
gadget replied at 19-8-2020 05:39 PM
nasib baik ko sebut takziah kepada keluarga...

Hahahahaha ni dah kenapa aku mana komen dia reply balik , komen nak kutip point la lambat sangat nak naik level
Quote gadget 20-8-2020 12:42 PM
missfaris replied at 20-8-2020 01:25 AM
Hahahahaha ni dah kenapa aku mana komen dia reply balik , komen nak kutip point la lambat sangat n ...

heheh..tak...sbb ada org ucap takziah kat mayat/arwah...cenggini "takziah kepada arwah"
Quote sitisitu25 20-8-2020 02:21 PM
sedih ohh 7thn nii consider besar dah da faham bhaya etc..anak aku pon da tau takut nk ke balcony and takut nk naik lif sorg2...da tau bahaya..
Quote gelas_pelastik 20-8-2020 03:23 PM
sebaya anak sulung aku

salam takziah kepada keluarga
Quote missfaris 20-8-2020 06:37 PM
gadget replied at 20-8-2020 12:42 PM
heheh..tak...sbb ada org ucap takziah kat mayat/arwah...cenggini "takziah kepada arwah"

Hahahah ni masalah imaginasi tak terkawal
Quote awenda507 21-8-2020 12:22 AM
Salam takziah. Msti neneknya rase bersalah bila hilang cucu mcm ni
Quote dudaberhias 21-8-2020 01:12 AM
7 tahun dah pun... memang nakal betul budaknya...
bahaya kalau kita tersilap terlepas pandang...

kesian nenek ni mesti rasa bersalah seumur hidup..

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.072716 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top