CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nampak Baby Bump, Mizz Nina Hamil?

18-8-2020 12:34 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 21233| Komen: 94

Description: Dah sembilan tahun kahwin, pasangan Noh Hujan dan Mizz Nina pastinya sering dihujani dengan soalan, bila nak ada anak?
Dah sembilan tahun kahwin, pasangan Noh Hujan dan Mizz Nina pastinya sering dihujani dengan soalan, bila nak ada anak?

Disebabkan itu gambar terbaharu yang dimuat naik Mizz Nina di Instagram mendapat perhatian.


Ramai pula yang membuat spekulasi dia hamil.

Dalam gambar tersebut Mizz Nina memakai baju kurung dan kelihatan seperti ada baby bump.


Di ruangan komen, ramai teruja dan mengucapkan tahniah,

Menyedari gambar tersebut telah mengundang salah faham peminatnya, Mizz Nina bertindak mengubah kapsyen dan memaklumkan dirinya tak hamil.

Foto: IG
"Mungkin tiba masanya saya diet," tulisnya.

Dalam masa yang sama Mizz Nina mengucapkan terima kasih atas segala doa.



Mizz Nina dan Noh berkahwin pada 1 Julai 2011. Sebelum ini juga dia pernah menjalani rawatan IVF tapi masih belum ada rezeki zuriat.

Sama-sama kita doakan buat mereka. -CARI

2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 18-8-2020 12:37 PM
Kesian mizz nina

diri sendiri berubah ,sudah cukup cantik ,ada agama ,dijaga agama.

Tp suami mcm rebellious.
Quote KIM.K 18-8-2020 01:04 PM
MontanaHannah replied at 18-8-2020 12:37 PM
Kesian mizz nina

diri sendiri berubah ,sudah cukup cantik ,ada agama ,dijaga agama.

Kenapa pula
Suami dia buat apa. Takda pula desas desus buat masalah
Quote Mademoisellee 18-8-2020 01:21 PM
She's so lucky kan terima Hidayah pada usia yg muda. Tak pernah lagi dengar dia acah2 ustazah ke apa. Low profile je dia. Hidup dia dah perfect tapi diduga dgn ketiadaan zuriat. Semoga ada rezeki utk dia soon. Amin.
Quote Normabaru 18-8-2020 01:38 PM
Suka kapel ni..laki setia je.. Wife plak positive je.. Sejuk betul...moga dpt cahaya mata soon. Amin
Quote gujiwa 18-8-2020 01:42 PM
moga dimurahkan rezeki baby nanti miz nina n noh
Quote djzara81 18-8-2020 01:51 PM
Aritu kecoh Noh buka baju mase perform kt concert.
Quote Cassieopeia 18-8-2020 01:54 PM
suka couple ni jgk.. moga ada rezeki diorg berdua nti
Quote mieymiey 18-8-2020 02:11 PM
Haah gambar tu macam sheols mengandung.
Baju tu kot yang besar sangat, menampakkan kebuncitan sheols.
Quote fifie_olin 18-8-2020 02:13 PM
penah berselisih dgn mizz nina ni
kecik molek je orgnya
x mekap pon
tetap syantekkk
Quote ladybugz 18-8-2020 02:15 PM
Edited by ladybugz at 18-8-2020 02:22 PM

Mungkin ada yg tk tau sesetengah wanita yg tgh undergo fertility treatment akan naik badan. Naik tu pulak kdg2 x tentu, ade yg naik kat perut ade yg naik di punggung ade yg naik di muka lengan etc. Ade juga yg naik mendadak dan ade yg naik sikit. So setiap badan wanita tu berbeza2. Dan jgn tak tau fertility treatments ni byk side effects nya utk certain women. Jgnla pukul rata ye. Yang penting diorg usaha dan berani n kuat hadapi ujian dan dugaan.
       Adalah sorg hamba Allah tu, naik sampai 20 kg in a year masa buat fertility treatment. Sampai haywire sume hormone dlm badan and last2, terus dpt penyakit lain plk. So hati2 juga utk sesiapa yg nk buat fertility treatment kalau boleh jgn main redah je buat. Kene buat mcm2 test dulu utk tentukan cause baru la start treatment. Tp yelah test2 ni sume costly. So kesian juga pada yg buat treatment without proper test terutama sorry to say kat gov hospital, diorg mcm guna kaedah cuba jaya gitu. Kalau anda rasa belum cukup dana nk buat proper test sblm buat ape2 fertility treatment pls kumpul duit dulu.
Quote YomiuriLandMae 18-8-2020 02:18 PM
ladybugz replied at 18-8-2020 02:15 PM
Mungkin ada yg tk tau sesetengah wanita yg tgh undergo fertility treatment akan naik badan. Naik tu  ...

cth yg plg obvious mcm tokti la.. papepun hope dorg dpt anak soonest..

Quote ata 18-8-2020 02:22 PM
Mademoisellee replied at 18-8-2020 01:21 PM
She's so lucky kan terima Hidayah pada usia yg muda. Tak pernah lagi dengar dia acah2 ustazah ke apa ...

Dulu ramai kecam dia, tpi yg kecam tu entah berubah ke tak. Kemain kutuk org ingat dia lagi elok, last2 org yg kena kutuk berubah berpuluh ganda. Dia dh berapa tapak ke depan, diaorg sama je.
Quote mizruncing 18-8-2020 02:34 PM
dia ni mmg betol2 istiqomah lepas brhijrah. hope btol laa dah smpai masa Allah bg rezeki anak kt dia. sbb she deserved it even laki nya agak kepam mata memandang
Quote husna_amal 18-8-2020 02:57 PM
Noh ni sebelum ni dah segak kemas sekarang dah selekeh macam zaman sebelum kahwin dulu.
Quote 3480 18-8-2020 04:04 PM
Suka style dia.. Ada org2 yg aku kenai (dulu2 la).. klu berubah ke arah Islamic ja mesti kna berjubah @ bla berjubah baru dikata islamic.
Apo??
Quote me12345 18-8-2020 04:07 PM
Dia nampak slim skrg dan sgt cantik. Ni artis yg berhijrah dan istiqamah dan humble. Untung noh dpt dia. Senang di bentuk. Dulu sblm berhijrah org kutuk kutuk dia...ntah2 yg ngutuk tu yg x berubah..srmoga cpt dpt zuriat
Quote MontanaHannah 18-8-2020 04:56 PM
KIM.K replied at 18-8-2020 01:04 PM
Kenapa pula
Suami dia buat apa. Takda pula desas desus buat masalah

Bukan rumahtangga dia..Alhamdulillah rasanya mereka berdua bahagia saja

cuma Noh tu tampak rebellious sikit, yg Mizz Nina nampak hala keagamaan

The direction tu mcm lari alignment sikit tp xde apa-apa InsyaALLAH.


Quote salamon 18-8-2020 05:12 PM
Hope betol2 la sheols pregnant !
Quote bambimo 18-8-2020 05:32 PM
Best kan dia cm xkejar dunia dah..
Wajah nampak tenang tnpa secalit makeup pun

Lihat semua komen(94)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 04:42 AM GMT+8 , Processed in 0.071848 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top