CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Sekolah Dulu Tak Belajar Atau Memang Netizen Sebodoh Itu?" - Atikah Suhaime

18-8-2020 12:29 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 20994| Komen: 94|Original author: Oleh: LilRose

Description: Pelakon Atikah Suhaime kesal apabila dituduh menyunting gambarnya ketika mandi manda di dalam kolam renang di sebuah resort di Gambang, Pahang.
Pelakon Atikah Suhaime kesal apabila dituduh menyunting gambarnya ketika mandi manda di dalam kolam renang di sebuah resort di Gambang, Pahang.




Difahamkan, segelintir warganet menuduh Atikah menyunting gambar berkenaan hingga kakinya kelihatan besar di dasar kolam.

Tidak berdiam diri, Atikah tampil menafikan dakwaan itu dan menjelaskan kenapa kakinya kelihatan besar akibat pembiasan cahaya dalam air.



Kredit foto: IG

"Kenapa saya perlu buat begitu? Anda tak belajar mengenai pembiasan di sekolah? Atau netizen sekarang yang sebodoh itu?" soalnya di Insta Story.


Kredit foto: IG

Ada yang buka buku semula ke sebab nak baca bab pembiasan cahaya? - CARI
3

Bagus
4

Marah
6

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 18-8-2020 12:38 PM
ko tu barang lusuh
Quote Themilo 18-8-2020 12:48 PM
ye la, awak sekolah singapore, kami ni sekolah kampung.. tapi ingat ya, kat kampung-kampung ni la kau hadap cari rezeki jadi pelakon sendu..
Quote RatuDunia94 18-8-2020 12:52 PM
Sape je lah yg kisah kan sheols ni..
Quote wannoorazlina 18-8-2020 01:01 PM
skrg ni kat Malaysia memang dah boleh berbikini ke kat tempat2 percutian?
utk muslim?
Quote blue^panther 18-8-2020 01:03 PM
Adan uke netizen....
Quote KIM.K 18-8-2020 01:07 PM
Bosannya persoalan
Quote arifah_72 18-8-2020 01:07 PM
Ko sembang je la, x yah membodohkan org.
Kan dah trigger, x memasal la kan....
Quote rukia2 18-8-2020 01:14 PM
wannoorazlina replied at 18-8-2020 01:01 PM
skrg ni kat Malaysia memang dah boleh berbikini ke kat tempat2 percutian?
utk muslim?

Dulu ada peraturan kata x boleh ke?
Quote wannoorazlina 18-8-2020 01:16 PM
rukia2 replied at 18-8-2020 01:14 PM
Dulu ada peraturan kata x boleh ke?

entah..saja la aku tanya..

Quote ~boolean 18-8-2020 01:19 PM
walaupun netizen bodoh tak tahu refraction,

bodoh lagi kalau kantoi berthreesome
Quote vee_zara 18-8-2020 01:37 PM
Sekolah ajar ehh bout refraction. Tapi tak ajar camne nak trisome. Atikah boleh tolong ajar tak?
Quote gadget 18-8-2020 01:40 PM
cantik giler dia ni...i like her face features...cantik
Quote eyansss 18-8-2020 01:40 PM
~boolean replied at 18-8-2020 01:19 PM
walaupun netizen bodoh tak tahu refraction,

bodoh lagi kalau kantoi berthreesome

hahahaa...  ayat last ko tu kan...
Quote Incanto 18-8-2020 01:46 PM
gadget replied at 18-8-2020 01:40 PM
cantik giler dia ni...i like her face features...cantik

setujukkk

natural beauty

gambar yg bawah sekali tu aku suka tgk
Quote LembingDayanti 18-8-2020 01:46 PM
kat sekolahmmg takde belajar topic nitizen pun demi allah takde tau atikah
Quote Normabaru 18-8-2020 01:47 PM
~boolean replied at 18-8-2020 01:19 PM
walaupun netizen bodoh tak tahu refraction,

bodoh lagi kalau kantoi berthreesome

Burnnnnnnnn..
Quote Incanto 18-8-2020 01:50 PM
wannoorazlina replied at 18-8-2020 01:01 PM
skrg ni kat Malaysia memang dah boleh berbikini ke kat tempat2 percutian?
utk muslim?

memang boleh dari dulu

selalunya ada sign board kat  kolam renang hotel yg suruh pakai pakaian renang kalau nak berenang

maknanya tak boleh berkemban atau pakai seluar trek dan t shirt, tapi berbikini, baju renang Muslimah is okay.

Quote YomiuriLandMae 18-8-2020 01:50 PM
dah tu kalo kau tu bijak pandai sgt xde maknanye kau jadi pelakon sendu tikah oiiii..
Quote lattehazelnut 18-8-2020 01:52 PM
Masa kena gam buat2 caption sedih mintak simpati.. da jd bintang utama movie ke nak bodoh2 kan org ni?

Lihat semua komen(94)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 1.670959 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top