CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Terima Kasih Viralkan Resort Saya" - Aliff Syukri Dedah Perangai Jakun Penginap

18-8-2020 11:22 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 30996| Komen: 206

Description: Kesal dengan kritikan seorang pelanggan diresortnya, Aliff Syukri tampil membuat kenyataan balas menerusi Instagramnya.
Kesal dengan kritikan seorang pelanggan diresortnya, Aliff Syukri tampil membuat kenyataan balas menerusi Instagramnya.


Kredit foto: IG


Terdahulu, atlet bebas yang juga pengamal media sosial terkenal, Abudi Alsagoff melalui hantaran di laman sosial mendakwa menerima layanan buruk daripada kakitangan Sugeh Hill Resort.



Bukan itu saja, dia turut mendedahkan persekitaran resort berkenaan yang indah khabar dari rupa termasuk kehadiran lipas yang berkeliaran dalam peti sejuk ketika bercuti bersama keluarga di resort berkenaan, baru-baru ini.


Kredit foto: Twitter


Usahawan itu kemudian tampil bersama rakaman kamera litar tertutup (CCTV) mendakwa kecewa dengan sikap dan etika keluarga berkenaan sepanjang berada di resortnya.



Menerusi hantaran itu, Aliff turut memohon maaf atas segala kekurangan sepanjang mereka menginap di Sugeh Hill Resort. - CARI
2

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sazida 18-8-2020 10:48 AM
wtf, skipping,football dekat lobi? Pprt mana ni? Yg berlari blkg kaunter tu lagi bebal.,,
Quote toxicated 18-8-2020 10:49 AM
mcm beruk perangai keluarga ni...tak penah check in hotel/resort ke.
Quote Themilo 18-8-2020 10:50 AM
dah sah-sah la abudi alsagoff tu king parkour kat Malaysia nih.. tahu la dia kat mana selamat atau tak.. tok alepp reply 2 tu je? tak reply lak pasal tong sampah, lipas dalam fridge, tuala lembap bersepah, cadar berdarah, cover penutup jamban tercabut, kiblat salah arah.. banyak nak kena jawab tu..
Quote rospinki 18-8-2020 10:52 AM
uiiii...tekejut aku tgk mcm my doter dgn baju celoreng tudung serkup gitu. best jgak dpt pi sini.
Quote mizruncing 18-8-2020 10:53 AM
serius ade family cm tu??? baru keluar gua ke hape. macam jakon semacam
Quote MakareyumSuciey 18-8-2020 10:54 AM
Ini pelancong2 dari Planet of the Ape ni...azabnya perangai. Macam sial semuanya.
Quote MontanaHannah 18-8-2020 10:56 AM
cadar ada darah ???

cadar ada kesan air liur zizan semang ??

komenlah tentang persekitaran dan kebersihan.
Quote toxicated 18-8-2020 10:57 AM
Themilo replied at 18-8-2020 10:50 AM
dah sah-sah la abudi alsagoff tu king parkour kat Malaysia nih.. tahu la dia kat mana selamat atau t ...

haa bab cadar, tong sampah tu mmg selayaknya org komplen..tp part tu dia tak jawab
Quote sarah82 18-8-2020 11:00 AM
Aku jumpa twitter ni

https://mobile.twitter.com/AbudiAlsagoff/status/1295253905865990144
Quote Themilo 18-8-2020 11:04 AM
toxicated replied at 18-8-2020 02:57 AM
haa bab cadar, tong sampah tu mmg selayaknya org komplen..tp part tu dia tak jawab

bagi meols, elok la si abudi ni viralkan, sebab booking & bayar. bukan duduk free / dapat sponsor. kita dah bayar, for sure la nak servis yang terbaik, sedangkan toilet aeon / klia2 yang free tu pun ada touch screen untuk kita bagi feedback. takkan la dah bayar RM150 untuk 1 malam, tak boleh nak komplen? paling tak profesional, tok pondan ugut pulak customer..
Quote sarah82 18-8-2020 11:05 AM
Themilo replied at 18-8-2020 11:04 AM
bagi meols, elok la si abudi ni viralkan, sebab booking & bayar. bukan duduk free / dapat sponsor. ...

Iols baca kat twitter abudi yg chuols mention.. Dasyat  la tok pondan ni
Quote meow_tompok 18-8-2020 11:10 AM
sarah82 replied at 18-8-2020 11:05 AM
Iols baca kat twitter abudi yg chuols mention.. Dasyat  la tok pondan ni

aku dah tgk video abudi kat  twitter tu.
dgn video yg TT tempek kat atas tu, sama je la 2-2 caprut
bergasaklah diorang, netizen tgk sambil judge engkorang


Quote TomyamPuteh 18-8-2020 11:12 AM
Ape salah kite wak?
Quote sarah82 18-8-2020 11:14 AM
meow_tompok replied at 18-8-2020 11:10 AM
aku dah tgk video abudi kat  twitter tu.
dgn video yg TT tempek kat atas tu, sama je la 2-2 capr ...

Kita layan sambil makan pop corn.. Hari ni aku kuaci.. Hahahahaha popcorn habis
Quote meow_tompok 18-8-2020 11:23 AM
sarah82 replied at 18-8-2020 11:14 AM
Kita layan sambil makan pop corn.. Hari ni aku kuaci.. Hahahahaha popcorn habis

dlm video tu si abudi tu ckp sister dia komplen kat staff "tempat lecak2 customer dtg pakai kasut mahal, nanti kotor sape nak bayar" kena lak staff tak reti PR "dtg tempat mcm ni sape suruh pakai kasut mahal"

hahaha... sesuai sgt la engkorang

jom on kuaci



Quote sarah82 18-8-2020 11:24 AM
meow_tompok replied at 18-8-2020 11:23 AM
dlm video tu si abudi tu ckp sister dia komplen kat staff "tempat lecak2 customer dtg pakai kasut  ...

Hahaha.. Ada kes budak mati lemah kat sugeh rupanya.
Quote whadda 18-8-2020 11:30 AM
eh ehh serious la main skipping ngan bola sepak kat lobby.. siap main kejar2 kat belakang counter.. kluar dari hutan mane ni tak tau adab buat macam berkumpul kat rumah nenek sendiri  

kalau aku dah jerit dah kat anak2 kalau nampak anak2 lari kat mana2 lobby

tapi tok lep ni pon tak abeh jawab lagi tuh.. banyak lg persoalan belum terjawab bab kekotoran
Quote sharlenetexas 18-8-2020 11:38 AM
Themilo replied at 18-8-2020 10:50 AM
dah sah-sah la abudi alsagoff tu king parkour kat Malaysia nih.. tahu la dia kat mana selamat atau t ...

Kata baru beroperasi tapi kenapa sampai penutup jamban tercabut? Berak batu ke? Lompat2 atas jamban?
Quote jofizo 18-8-2020 11:40 AM
bdk2 dgn bapak budak 2x5.......adoiiii

Lihat semua komen(206)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:58 PM GMT+8 , Processed in 1.616798 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top