CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Enggan Bermadu, Wanita Ditetak Suami

17-8-2020 02:48 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1971| Komen: 6

Description: Berang isteri enggan bermadu, lelaki hilang pertimbangan sehingga menetak wanita itu di kaki pada 5 Ogos lalu.
Berang isteri enggan bermadu, lelaki hilang pertimbangan sehingga menetak wanita itu di kaki pada 5 Ogos lalu.

Malah, Dedi Ompong, 41, mengakui 'gelap mata' apabila mangsa menuntut cerai daripadanya.



Gambar hiasan

Memetik TribunNews, suspek yang sudah memiliki dua anak menegaskan enggan menceraikan isterinya walaupun ingin menikah lagi.

Ketua Polis Daerah Trimurjo, Asisten Komisioner Kurmen Rubianto mengsahkan pihaknya menahan suspek sekitar jam 4 petang pada 13 Ogos lalu di rumahnya selain merampas sebilah golok dan sarungnya dipercayai digunakan untuk mencederakan isterinya selepas keluarga mangsa membuat laporan pada Isnin lalu.

Suspek berdepan hukuman penjara sehingga lima tahun mengikut Seksyen 44 Akta Keganasan Rumah Tangga 2004, jika sabit kesalahan. - CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Scheherazade 17-8-2020 02:54 PM
Ni lah dia bila marah, hilang terus rasional/pertimbgn. Dah jd mcm ni, nak kawin lg satu pun dah x dpt. Xtau la kot wanita yg jd calon isteri kedua tu nk tunggu smpai dia klr penjara
Quote lattehazelnut 17-8-2020 03:06 PM
Knp xnk cerai kn? Sbb bini kaya ke? So nk dia tanggung bini baru dia?
Quote husna_amal 17-8-2020 04:17 PM
Dah kena hukuman macam ni plan nak kahwin terpaksa batal lah. Betul2 tak jadi bermadu.
Quote Jiddin 17-8-2020 04:37 PM
Nampak sgt bukan calon sesuai untuk.memadukan isteri. Anger management ke laut dalam kurang mariana
Quote vimash 17-8-2020 09:20 PM
name ompong. kalau n9 ompong tu bongok..
Quote Pink_Purple 17-8-2020 11:50 PM
ceraikan aje..ni dah kena penjara,nak kawinpun xdapat..lelaki xpayah tamak la nk berbini byk

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 01:57 PM GMT+8 , Processed in 0.323027 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top