CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Budak Bertubuh Kekar, Usia 3 Tahun Dah Boleh Panjat Dinding

17-8-2020 02:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6622| Komen: 48

Description: Kita selalu disajikan dengan kisah wanita berotot, namun apa pula pandangan anda terhadap kanak-kanak bertubuh kekar seperti budak lelaki dari Iran ini?
Kredit foto: IG Arat


Kita selalu disajikan dengan kisah wanita berotot, namun apa pula pandangan anda terhadap kanak-kanak bertubuh kekar seperti budak lelaki dari Iran ini?

Menurut laporan New York Post seperti dipetik Sinar Harian, Arat Hosseini, 6, dilatih melakukan gimnastik oleh bapanya, Mohammad sejak berusia sembilan bulan.



Malah, Mohammad mendedahkan ketika berusia tiga tahun Arat sudah mampu memanjat dinding di rumahnya.

Lebih menarik, kanak-kanak itu tinggal bersama keluarga di Liverpool, tempatnya berlatih bersama Akademi Liverpool.



Mahu bermain bola sepak untuk kelab Barcelona seperti Lionel Messi, katanya. - CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • PomenObersea

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lattehazelnut 17-8-2020 02:36 PM
Kalau dia minat xpe lah..
tp he/she still need to be a kid..
Quote lattehazelnut 17-8-2020 02:36 PM
Kalau dia minat xpe lah..
tp he/she still need to be a kid..
Quote VioletsAre_Blue 17-8-2020 02:40 PM
Motif rambut macam perempuan.. Macam fonen akak tengok
Quote Modngengade 17-8-2020 02:43 PM
pengkid in the making ke?
Quote myoujin 17-8-2020 02:51 PM
VioletsAre_Blue replied at 17-8-2020 02:40 PM
Motif rambut macam perempuan.. Macam fonen akak tengok

Memang pompuan pon
Quote VioletsAre_Blue 17-8-2020 02:53 PM
myoujin replied at 17-8-2020 02:51 PM
Memang pompuan pon

Lelaki la.. Cuba baca berita.. Akak google pun memang sah jantan
Quote Modngengade 17-8-2020 02:58 PM
VioletsAre_Blue replied at 17-8-2020 02:40 PM
Motif rambut macam perempuan.. Macam fonen akak tengok

hok aloh, jate  ko? ingtkan pengkid

Quote Artemesiaa 17-8-2020 03:01 PM
Terlalu awal untuk itu elok biarkan dia nikmati zaman kanak2nya seperti kanak2 lain
Quote lavendernovella 17-8-2020 03:04 PM
Hensem budak ni. Positif nya nagus gak dia tak jadi lelaki lembik. But dia masih kanak2 dan perlu jadi kanak2.
Quote syamzana 17-8-2020 03:21 PM
comei tapi mcm pompuan.
bagus la dr kecik dah latih aim nak main bola tapi huduh beno body ketak2 gitu sbb kecik lg kot.
all the best anak
Quote missbigrockstar 17-8-2020 03:27 PM
Yg dia nangis tu kesian, comey pun ada. Haha
Menunjukkan tough mana pun ayah dia nurtured, trained, dia masih kanak-kanak biasa
Quote fifie_olin 17-8-2020 03:31 PM
geli plak haku tgk
Quote shernazz 17-8-2020 03:33 PM
Iols memula tengok..eh kenapa budak pompuan pakai mcm neh.

Rupanya lelakiiii
Quote Normabaru 17-8-2020 03:40 PM
Wowwww...hot daddy in the making ke
Quote pooh~key 17-8-2020 03:45 PM
Ya babi ya tuhan mu, dekkk! Seram akak tengok dek.
Quote ~boolean 17-8-2020 03:47 PM
budak kalau body begitu sebab training atau sebab steroid..?

aku yang tengok pun gerun...
Quote nazzse 17-8-2020 03:50 PM
VioletsAre_Blue replied at 17-8-2020 06:40 AM
Motif rambut macam perempuan.. Macam fonen akak tengok

Baru nak komen motif pompuan buka baju tunjuk body ketak2.. Rupanya laki.
But still, gambar ni akan jadi feveret pedo
Quote husna_amal 17-8-2020 04:03 PM
Budak lelaki badan kekar tapi berwajah cantik.
Quote Kurex 17-8-2020 05:09 PM
pooh~key replied at 17-8-2020 03:45 PM
Ya babi ya tuhan mu, dekkk! Seram akak tengok dek.

Belum pernah aku jumpa manusia urban muka flawless, perfect atas bawah melainkan semuanya buruk berkerak dan dibenci manusia sejagat

Lihat semua komen(48)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.080860 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top