CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baru Putus Tunang, Joy Revfa Ditawar Untuk Bermadu

17-8-2020 12:40 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 36744| Komen: 191|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tak ada jodoh, belum ada rezeki nak kahwin. Bekas isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa putus tunang dengan jejaka yang dikenali sebagai Z.A.
Tak ada jodoh, belum ada rezeki nak kahwin. Bekas isteri Hafiz Hamidun, Joy Revfa putus tunang dengan jejaka yang dikenali sebagai Z.A.

Sepatutnya majlis pernikahan berlangsung Jun lepas namun putus kerana tiada keserasian antara mereka.




Orang cantik, satu pergi yang datang sepuluh. Mana tidaknya, selepas putus tunang ada pula peminat yang dah melamar Joy sebagai madu.

Dipetik dari Rotikaya, individu tersebut meluahkan hasratnya untuk menjadikan Joy sebagai madu kerana simpati dengan apa yang terjadi.


Foto: IG
Bagaimanapun komen tersebut mengundang pelbagai reaksi dari netizen lain.

Kata mereka soal jodoh bukanlah benda main-main.

Melihat komennya memang nampak serius sungguh nak jadikan Joy sebagai madu danberharap agar suaminya menikahi usahawan itu.


Doa sahajalah ya sis, mana tahu Joy terbuka hati nak bermadu. -CARI

3

Bagus
4

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote applecomel 14-8-2020 03:57 PM
Takziah lah ...joy oiiii
Quote adeqbelon 14-8-2020 04:01 PM
pulak doh.. kes dulu x selesai lg ke?
Quote Kurex 14-8-2020 04:01 PM
Kan betul andaian aku sebelum ni, dia tak jadi kawen
Quote NekNgah 14-8-2020 04:02 PM
Kesian.  Berat betul jodohnya.

Takziah Joy.
Quote Kurex 14-8-2020 04:06 PM
Sumpahan Kurex
Screenshot_2020-08-14-16-05-55-414_com.android.chrome.jpg
Quote hasniey 14-8-2020 04:09 PM
Kurex replied at 14-8-2020 04:06 PM
Sumpahan Kurex

Tp kurex dia mntak maaf kt pihak lelaki.mksudnye dia la cancelkan majlis.bukan kene tgl
Quote Kurex 14-8-2020 04:11 PM
hasniey replied at 14-8-2020 04:09 PM
Tp kurex dia mntak maaf kt pihak lelaki.mksudnye dia la cancelkan majlis.bukan kene tgl

Kata dia je... Dia kan fake.... Mana boleh caya
Quote kaseh80 14-8-2020 04:14 PM
Semoga bertemu jodoh ygnsesuai
Quote EvieWanKenobi 14-8-2020 04:16 PM
selain ni, apa pencapaian dia?
Quote Mademoisellee 14-8-2020 04:22 PM
hasniey replied at 14-8-2020 04:09 PM
Tp kurex dia mntak maaf kt pihak lelaki.mksudnye dia la cancelkan majlis.bukan kene tgl

Percaya ke sis
Quote Mademoisellee 14-8-2020 04:24 PM
Better stay low je la joy bila couple ngan memana jantanz. Takyah show off sgt nk tunjuk diri tu laku last last malu sendiri. Ni pun spesis zulin Aziz gak, heboh sana sini tgh berkenalan la, kawan rapat la apa la last last hurmmmm
Quote matjerk 14-8-2020 04:25 PM
hasniey replied at 14-8-2020 04:09 PM
Tp kurex dia mntak maaf kt pihak lelaki.mksudnye dia la cancelkan majlis.bukan kene tgl

Dia kan selalu  gitu.. x kan la nak kata dia tu loser.... sehingga direject... harus lah bagi hint2 seolah dia yg reject.... dia ni level imaginasi n perasan dia sgt tinggi wehhhh...... teringat dia perasan lelaki tgk dia jadi TURN ON... my goddddd yakinnnn nya kamoooo
Quote T541 14-8-2020 04:25 PM
Misteri betul.
Quote tick 14-8-2020 04:29 PM
takpayah la pasang angan2 nak kawin lagi
ko bela je la anak tu sampai besar
hidup happy2 dengan mak ko tu
habis cerita
Quote akubest 14-8-2020 04:30 PM
nak tegelak pulak tajuk ni
akak agak pasti dia ni macam tak berapa cukup
baik dapatkan nasihat dari yg pakar lah dia ni

yg laki mesia pon satu
asal putih mekap,filter 5 kiloooo
booking terus....CASH
Quote ReginaGeorge 14-8-2020 04:32 PM
Bucuk kot pepek dia
Quote QueenCaramel 14-8-2020 04:36 PM
Takziah la ye Joy..kesian kt mu..abih duit kt majlis bertunang jah..
Quote becir 14-8-2020 04:39 PM
balik jela ngan 1st ex husband..
Quote SherryZass 14-8-2020 04:39 PM
Udah ku jangkaa sizz. Sis aripah, cari laki jangan tangkap muat jah sissss. Cari yg semenggah sikit. Apa2pon Takziah chuolls

Lihat semua komen(191)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.080971 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top